"Bi erkek için"

Bence sizin anlattığınızda ağlanacak pek bir şey yok. Sanki keyfinizden mi açmadınız telefonu? Aynen ben de bir erkek için herkesin önünde ağlamam. Hele de böyle boş bir mevzu için.

İşinize gelmeyen yorumlara da bir garip cevap veriyorsunuz zaten.

kımı ınsanlar ağlamayı acızlık olarak görüyor,onlar mekanıklesmıs artık..

güya hayatı yalayıp yutmuşlar gıbı tavırlar ıcındedırler..

bense ağlayan kısının ıcınde,duygusunu yasayan bı ınsan görurum sadece..

bı dedenın bıle yolda yururkenkı halınden etkılenıp aglayabılırım..

buyuzden ağlamak benım kınadığım bıse degıldır..

ama ağlarken görünmekten utanırım..

robotlaşmaman dılegıyle..

Son düzenleme:

Cok guzel yorumun, tesekkur ederim Allah razi olsun

O benim gozyasima kiyamaz ki. Mesela bi kavga olsun ben agliyim, %100 hakli bile olsa gelir ozur diler gonlumu alir, dayanamaz. Kiskanclik krizinden degil iyi olup olmadigimi merak etmis, 3 saate yakin konusmamistik bunun uzerine oldu olay. Telefonu mesgule bile atsan ben anlardim isin oldugunu diyor. Ben zaten ona hak veriyorum, ben olsam kiyameti koparirdim.

Kimse sokaktan geçen insan için ağlamıyor zaten. Bu insanlar da erkekler için ağlanmaz derken yaşadıkları tecrübelerden dolayı söylüyorlar. Yani telefona bakılmadığı için kavga etmeyi biz de yaşadık ve daha o zaman bir kaç aydır çıkıyorduk. O zamanlar ben de ağlıyordum dediğim gibi. Aradan 5 sene geçti ve evlendik şimdiki düşüncem ise 1 kere ararım açarsa açar açmazsa kendi bilire döndü:)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Canim sen sanirim biraz fevri bir insansin.. burada da sana hak vereenlere teşekkür edip , hak vermeyenlere sert yorumlar yapiyorsun.. beklentin herkesin isyerinde ki kadini yerden yere vurmasiydi galiba.. ama sunu unutma burda ki insanlar yorum yaparken kendi yasanmisliklarini katarak yorum yapiyorlar.. zamaninda bir erkek icin cok aglamis ve aci cekmis insanlar sana DEGMEZ erkekler icin diyebilirler..Çünkü biliyorlar ki zaman gecip te arkalarina baktiklarina akittiklari gozyaslarinin sadece kendilerine zarar verdigini görüyor lar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)) aynen, o an patlama yasadim ve agladim. Aglamak da gulmek gibi. Gulunce niye guldun demiyor insanlar ama aglayinca niye agladin oluyor. Kimse de demiyor ki bi erkek icin bu kadar gulme, bu kadar mutlu olma :)

Keyfimden acmamak degil de mesele, o merak edip ici icini yemis 3 saat konusmayip ulasamayinca bisey oldu zannetmis. Korkusundan biraz hararetli konustuk, gerildik karsilikli olarak. Bos bi mevzu olabilir sana gore ama bize gore oyle degil, ayni seyi o yapsa ben ulasamasam cildiriyorum mesela bisey mi oldu diye meraktan.
Ayrica isime gelmeyen bi yorum yok ki hepsine ayni cevap veriyorum

Agzina saglik, tesekkur ederim. Ustune yildizlar atiyorum hatta..

:) ama herkesin hayatindaki erkek farkli degil mi? Biri bisey yasadi diye butun erkekleri niye bir tutalim. Size gore kocaniz ozeldir dunyanin bitanesidir, bana gore de esim olcak insan sevdicegim oyledir

Kadının biri gelir biri gider ''lafına takılma..Onu ya senin için söyledi..Hani evli değilsin ya...Yada kendi için söylemişse bile geçmişte büyük yaraları vardır..Çok ağladım önceden''demiş..Anlamış yani kendini boşa tükettiğini zamanında olanlardan...O lafı da bunu anlatmak için,sana da kendine de motive olsun idye söylemiştir..Yoksa bu lafının üzerine kocasını aldatacak en ufak birşeyde terkedecek değildir..Kadınlar böyle konularda daha vefalıdır zaten..Erkekler onların naif kalplerini kırmıştır...Genel böyle oluyor, sen de dikkatli ol diyoruz..

Bunun haricinde diğer taraftan...Arada ağlarsın canın sıkıldığında ama iş yerinde iyi olmuyor.Ben de iş yerinde ağladım,hiç hoş olmadı..

Son düzenleme:

Bana hak verenlere degil aglamanin guzel ve dogal bisey oldugunu bilenlere tesekkur ettim. Hem yorumunu begendigim insana tesekkur etmekten dogal ne var ki, begendigime tesekkur ederim begenmedigime de yazdigi icin tesekkur ederim. Ben zaten konunun basinda karsit dusunceleri de sordum. Konusucaz tartisicaz ki dusuncelerimiz genisliycek oyle degil mi, farkli acilardan bakma sansimiz olucak. ben kimsenin o kadini yerden yere vurmasini beklemedim, niye bekliyim? Gaza gelmeye yada kotu dusunmeye merakli degilim ki, bana gore kotu ve sacma bisey insanin oyle baskalarinin yaninda kocasini kucuk dusurmesi. Ben de bunu belirttim. Biliyorum herkes tecrubesine gore bisey yaziyo, ama her kadinin da karsisina kotu erkek cikmiyor ki. Uyariyosunuz Allah razi olsun ama hangimiz bi iliskiye guvenmeden baslayabiliriz? Ben ezik yada aciz degilim ki seviyorum da seviliyorum da. Onun icin aglamak beni gucsuz yada erkeklere cok guvenen bi kadin yapmiyor ki

Anladim. Biliyorum yaa ben mesela iste isten baska hic bi sey dusunmem kafaya takmam, ama dun hersey ust uste gelince kendimi tutamadim. Allahtan oyle resmi bi yer filan degil, siradan bi magaza. Bi de ilk is deneyimim, yavas yavas pismeye basliycam insallah

öncelikle ağlamanın çok doğal bir olay olduğunu zaten hepimiz biliyoruz zamanında burdaki yazan herkez bir zamanlar hak etmeyen insanlar için mutlaka göz yaşı dökmüştür ve o göz yaş döktüğü zamanlarda muhakkak senin gibi o erkeğin hak ettini düşünerek dökmüştür ama zaman geçip arkasına baktında aslında değmezmiş deniliyor yaşadım biliyorum bende onlardan biriyim çünkü ve hala bazen kocam için bile aglasam beni sinir etse bir ay falan gecse düşündüğümde niye kendimi üzüyomuşumkii aman bırak diyorum sen kendine bak ki o benim canım hayat arkadaşım
keşke duygularına biraz daha hakim olsaydın tatlım çünkü orası iş yeri o kadınıda tebrik ediyorum banane dememiş seninle ilgilenmiş sonucun ne oldugunu duyuncada sanırım o kadar hayat sorumlulukları bizi mafettiğinden bu gibi nedenler bize çok ufak şeyler gibi geliyor yanlıs anlama zamanla sende emin ol bizim gibi düşüneceksin tatlım
kadının laflarına gelince evet bende olsam öle derim bazen samimi olduğum kişilere yada sevdiğim aman onlamı urasıcam yada sinir olduğumda annenin evine gitte kafam rahat etsin diyorum şakayla ama gitse bırakırmıyımm aslaaaaaaaaaaaaaa o benim canım can kırıklarıyla dolu olunca insan iser istemez kocası olsada dahi böle şeyler söler bende zamanında kınardım ama oluyormus kınamamak gerekir zaten o lafıda sen ondan daha değerlisin üzme kendini daha gencsin hayat sana daha cok secim sunacak anlamında sölemiştir belki
eğer yaşın küçükse bunların hepsine doğal gözüyle bakıyorum ben
o kadının dediklerinide kendimce doru buluyorum

Her kadının karşısına kötü bir erkek çıkmıyor...''

Aslında bazen biz onları kötü yapıyoruz..Nasıl ,mesela iyi bir şey yaptık sanıp ,çok güvenerek,çok severek,çok önemseyerek yani davranışlarımızla en iyi erkeği kötü yapabiliyoruz bazen:)..Biz çok güvendiğimizde,çok sevip ,önemsediğimizde bu erkek milletinin k.çı kalkıyor onu anladım..Kadın sevildiğinde ,önemsendiğinde mutlu olur,erkeklerde bu farklı işliyor.

Erkeklerle iyi anlaşmak için zor ama az sevecek,az önemseyecek,az güveneceksin ama bunu çok belli etmeyeceksin,bir sınırda tutacaksın ve toplum normlarına göre veya o erkeğin normlarına göre yanlış bir şey yapmayacaksın...Kafana göre sevdirmiyorlar kendilerini..maalesef böyle...Bencil bir kesim bunlar..

Son düzenleme:

inş her şey gönlünce olur

Anladim.. tesekkur ederim hepimizin ins.

Allah iyi insanlarla karsilastirsin ne diyim :)

Bende ağlamam öyle ota b*ka ama bazen lafları öyle canımı acıtabiliyorki çok vardır onun haberı olmadan agladıgım zamanlar . Ama sonradan agladıgım ıcın pısman oluyorum o ayrı

Bende ağlamam öyle ota b*ka ama bazen lafları öyle canımı acıtabiliyorki çok vardır onun haberı olmadan agladıgım zamanlar . Ama sonradan agladıgım ıcın pısman oluyorum o ayrı

Pisman olma kismi haric aynen :) bide bazen hersey ust uste geliyo mesela zaten gergin oluyorum, en ufak bisey de dese aglayabiliyorum. Seviyorum aglamayi ne olursa olsun..

Peki sevgilinin sevdiği kızı ağlatmasında herhangi bir sakınca görmüyor musun?

Kalbimi kirmadi ki niye sakinca goruyim? O da beni aglatabilir ben de onu aglatabilirim. O an baska sorunlarim olmasa aglamazdim kafama takmazdim bile belki. Ama o an hersey ustume gelmis bulundu ben de agladim, hassasim biraz. Ne var ki :)

Kalbimi kirmadi ki niye sakinca goruyim? O da beni aglatabilir ben de onu aglatabilirim. O an baska sorunlarim olmasa aglamazdim kafama takmazdim bile belki. Ama o an hersey ustume gelmis bulundu ben de agladim, hassasim biraz. Ne var ki :)

Ne olsun iyidir :) ağlamakta sorun olmadıgı gibi ağlamamakta da yoktur ne var ki?

Ay ne doğru insanlar var çevremizde maşallah ya bir biz kötüyüz. Bırak ya he de geç..
İnsanın yeri geldi mi kızgınlığını, kırgınlığını bazen sevinci, hayal kırıklığını ... sakladığı düşünceleridir göz yaşı.
Ağlarım da zırlarım da kime dert ?? Boşverrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…