"Bi erkek için"

Ben de üzülünce gayet rahat ağlayanlardanım, zaten kendimi sıkarsam iyice sinir stres oluyor, ağlamak rahatlamaktır. Ağlayıp hafiflersiniz. Bana göre acizlik değildir fakat sizin olayı baya yanlış algıladığınız düşüncesindeyim. Siz ağlamışsınız ve insanlar da siz üzülmeyin diye size moral vermişler, değmez üzme kendini demişler. Ki evet değmez, ama hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. Yeri geliyor saatlerce ağladığım oluyor, olabilir. Ama yani insanların tek amacı sizin moralinizi düzeltmekmiş, anlamadım ki konuyu nasıl "o öylesine bir erkek değil benim sevdiceğim" "o evli kadın nasıl böyle söyler" "hata etmişim artık telefonlara bakacağım" gibi şeylere bağladınız:26: Sizi düşünüp moral vermeye çalışmışlar ne güzel seviyorlar sizi belli ki. "O senin hayatının erkeği, onun için kendini paralaman lazım, hadi biraz daha ağla" mı deselerdi...İnsanları bu kadar yanlış değerlendirmeyin.

Biliyorum onlarin moralimi duzeltmeye calistiklarini ben, hepsi de iyi insanlar sagolsunlar. Bana sadece soyledikleri seyler yanlis geldi ben de bunu belirttim. Ben kimsenin yaninda kocam icin oyle soylemem dedim mesela. Herkesin kendi gorusu. Farkli bisey dusunmus olsa bile herkes farkli bisey anlayabilir..

Ben kimseye saygisizca bisey soylemedim, ben ablalik yapmanizi istemedim ki bu konuda yorum istedim sadece, keske olayi soylemek yerine sevgilimle tartistik diyip gecseydim. Daha iyi olurmus.
Tatlım nasıl istiyorsan öyle yap..KJeşke sevgilisiyle neden kavga ettiğini yazmasaymış.Yorum istedin yorum yaptık.Sana izah etmeye çalıştık.Kimseye kendini ezdirme,ufak şeyler için ağlama dedik.Hayatına işine saygı duymasını öğrensin karşındaki deedik.HEE Bİ DE EVLİ İNSANLARIN FİKİRLERİNİ ÇOK FAZLA TARTIŞMA (İŞ YERİNDEKİ EVLİ BAYAN GİBİ)Evlilikle sevgililik arasında dağlar uçurumlar okyanuslar kadar fark vardır.
H

zaman geçtikçe patronunuzun ne haklı olduğunuz göreceksiniz.
ne ağlamak ne de ağlamamak sevgi veya sevmeme göstergesi değildir.
zamanında çok göz yaşı dökmüş biri olarak şunu söyleyeyim "değmez"

Tabii ki ağlamak kadar doğal bir şey yok ama ben başka bir konuya takıldım. Orası sizin iş yeriniz, karşısında ağladığınız insanlar da patronunuz ve iş arkadaşlarınız.
Bu sebeple onların ağızlarına laf vermemek için iş yerinde kendinize hakim olmanız en doğrusu. Daha yenisiniz sanırım iş hayatında ama zamanla anlayacaksınız bu dediğimin anlamını, acı tecrübeler yaşamamak için bu tarz samimi ve özel hayatınızla alakalı diyalogları girmeyin derim.

ağlanır ağlanmaz bilemiyorum da,

biraz profesyonel olun lütfen ,

iş yerinde böyle şeyler için ağlamak falan hiç hoş değil,

ben bir mağazaya girdiğimde tezgahtarların arasındaki diyaloglardan inanılmaz derecede rahatsız oluyorum,

insanların birbirine hanımlı beyli hitap ettiği ortamlar çok daha şık oluyor, tabi göstermelik değil, arka taraftan küfürleri duymak da ayrı dert.

kısacası iş ortamında böyle sevgiliyle mesajlaşmalar, ağlaşmalar falan çok çocukça.

haklisin, bir insan icin hic aglamamk bence abes. Aglamak ta gulmekte sonucta insanlara ozgu davranislar. Ama devamli bir insan icin ziril ziril aglamakta cok asiri ve cocuksu diye dusunuyorum. Herseyin bir ortasi olmali sanirim. mantikli ve duzgun bir iliskide zaten insanlar da bu gibi bir sorun icin karsindakini uzmez. Sen de fazla etkilenmissin. Bunlar icin simdiden boyle aglarsan, yada bu tur seyler icin birbirinizi kirarsaniz simdiden, yarin iliskiniz ciddilestiginde sizi tahmin bile edemiyorum.

ağlamak var, ağlamak var. sen sevgilin sana kızarken ağzının payını vermediğin için, durumunu anlatamadığın için ve anlamadığı için ağlamışsın yani o üzülüyor diye değil bence yaşın 20 bende 23üm ama bana kalırsa bu bir zayıflık ağzının payını verebilirdin o sana bağırırken ve sana bağırıp üste çıkmasına izin vermende bi zayıflık bence yaşla çok alakası var cnm bak ben evlendim 20lik düşüncelerimle şimdikilerin alakası yok evlenince anlarsın diyorum

bende bi erkek için asla ağlamam..nedenini sorarsan hayatta tek bi erkek için ağladım hala da ağlıorum..çünkü çok seviyorum..eğer biri sana bi erkek için ağlamam diorsa geçmişte biri için çok ağlamısdır..kendimden biliorum..

Senin Patron olan bayan arkadaşlarin seni teselli etmek için öyle demişler...Ne deselerdi ya "ağla ağla biraz daha mi ağla".....İnsan karşısında ağlayan birini görünce ototmatik olarak teselli etmek için öyle der...

Ayrıca onların sana söyledikleri mevzu su "hayatta o kadar büyük olaylar var ki böyle basit bi olay için ağlama anlamında demislerdir"......

Mesela o bayan arkadaslar da ağlar ,belki eşi onu aldattı diye ağlar, belkiden eşinden ayrılacak diye ağlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…