• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi erkek neden evlenmek için acele eder?

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Önceki konumdan da bilirsiniz kızlar daha 1 ay oldu hayatıma bir çocuk girdi onu tanımak istiyorum ama o çok aceleci sürekli evlenelim diyip duruyor ben 20 yaşındayım o 27 yaşında. İkili lafından biri evlilik bunun nedenini hala çözemedim. Bir erkek neden bu kadar çok evlenmek ister ki?

işin içinde başka iş vardır duyulmadan hemen oldu bittiye getiriyor bence :KK53::KK53::KK53:

Belki hemen yarin evlenmez ama hani niyetinin gerçekten ciddi olduğunu bil ona inan seninde öyle düşünmeni istediği için sürekli evlenelim diyo olabilir. Ama yuzyuzeyken bi konusun de birbirimizi tanıyalım bi sure bende zaten laylaylom birşey yaşamıyorum burada de

Belki hemen yarin evlenmez ama hani niyetinin gerçekten ciddi olduğunu bil ona inan seninde öyle düşünmeni istediği için sürekli evlenelim diyo olabilir. Ama yuzyuzeyken bi konusun de birbirimizi tanıyalım bi sure bende zaten laylaylom birşey yaşamıyorum burada de

canım hepsini söylüyorum birbirimizi tanıyalım diyorum kızım ben seni buldum bırakmam evlenelim diyor

karamanın koyunu sonra çıkar oyunu oyala iyice emin ol sonra

İstediği kadar desin ben seni buldum, evlenelim diye.
Mantıksız sonuçta. Ne acele bu böyle?

Sen istemiyorum, biraz daha zaman geçirelim dedikten sonra o da seviyorsa kabul edecektir bunu zaten.
Hayalperest bir tip galiba ve evliliği hoşlandığı insanla fiziksel temasını rahat rahat yaşayabileceği bir kurum olarak görüyor olabilir.
Bu da oldukça tehlikeli. Aklı fikri sadece o tarz yakınlık ise, seni cidden tanımaya çalışmıyorsa ; evlenip isteğini gerçekleştirince soğuyabilir, sıkılabilir.

O yüzden dikkatli ol. Aklınla, fikrinle, seninle ilgilensin, anlamaya çalışsın. Bunları yapmıyorsa sıkıntı.

Eski bir erkek ark. Öyleydi.inan bende anlam verememistim soruyordum yasimizi basimizi almisiz ne beklicez diyodu sanki yangindan mal kaciriyo .bide derdi simdi geziyoruz biri gorur laf olur soz olur
Birakda ben duseneyim bunu.gün bile koymuştu 30 ağustos
Bunu da duyunca Yuh dedim ayrildim iyikide ayrilmisim edimi buldum :)

1,5 ay önce biriyle görüşmeye başladım toplam 1 hafta anca konuştuk farklı şehirlerde yaşıyoruz. konuştuğumuz zamanlarda toplamda 10 gün ancak hep hemen evlenelim diyordu ben kabul etmedim tabi acele etmesini de çok normal karşılayamadım hep altında birşeyler olduğunu düşündüm yüz yüze görüştükten sonra başka nedenler de girdi araya bizim iş olmadı.Biz bitti dedikten sonra Ertesi gün yeni biriyle görüşmeye başlamış ve ona da hemen evlenelim diyor amacı kıskandırmak sanırım çünkü benm sosyal medyadan görmem için elinden geleni yapıyor. Sanırım acelesinin sebebi kısa sürede bir sürü kızı elde edebildiğini etrafa göstermek. Onun için temkinli olun amaç bu olabilir.

aile baskısından olabilir.bnm sevgilimde 27 yaşında annesi ölmeden seni de evlendireyim diyo, etrafındakiler sen daha ne duruyosun diyo.ama bizim ilişkimz 1.5 yıllık.1 ayda bu kadarı biraz fazla.

Belkide muhabet olsun diye oyle diyordur , ama aklinda baska seyler vardir.
1 ay tanidigi kisiye insan evlenelim diye israr edermi tuhafff...
Sen takmamaya calis hatta orali olma.

İnsanlar gerçekten evleneceği kişiyi bulduğunda korkmadan evlenmek ister. Eski evliliklerin sırrı da bu zaten o ışığı gören evlenen insanlar mutlu.

kimseyi iyi tanıyamazsın. Karşındaki kişiyi sorup soruşturursun. aradığın özelliklere uyuyorsa neden bekleyeceksin.

aile baskısından olabilir.bnm sevgilimde 27 yaşında annesi ölmeden seni de evlendireyim diyo, etrafındakiler sen daha ne duruyosun diyo.ama bizim ilişkimz 1.5 yıllık.1 ayda bu kadarı biraz fazla.

Yok canım aile baskısı yok ailesi bile biraz yavaş diyor bizimki hızlı tanışma sürecimizde hızlıydı zaten sevgilim ol demedi bana direk eşim ol diye başladı ilişkimiz.

Belkide muhabet olsun diye oyle diyordur , ama aklinda baska seyler vardir.
1 ay tanidigi kisiye insan evlenelim diye israr edermi tuhafff...
Sen takmamaya calis hatta orali olma.

Canım muhabbet değil gel evlenelim desem hemen nikahı basar.

İnsanlar gerçekten evleneceği kişiyi bulduğunda korkmadan evlenmek ister. Eski evliliklerin sırrı da bu zaten o ışığı gören evlenen insanlar mutlu.

kimseyi iyi tanıyamazsın. Karşındaki kişiyi sorup soruşturursun. aradığın özelliklere uyuyorsa neden bekleyeceksin.

Galiba o da sizin gibi düşünüyor seni buldum bırakmam diyor sürekli.
Ama bana anlamsız geliyor çok hızlı altında bir şey arıyor insan

Yok canım aile baskısı yok ailesi bile biraz yavaş diyor bizimki hızlı tanışma sürecimizde hızlıydı zaten sevgilim ol demedi bana direk eşim ol diye başladı ilişkimiz.

Canım muhabbet değil gel evlenelim desem hemen nikahı basar.

Galiba o da sizin gibi düşünüyor seni buldum bırakmam diyor sürekli.
Ama bana anlamsız geliyor çok hızlı altında bir şey arıyor insan

Memursa, başka ilde ise, eski sevgilisi evlendi unutamıyorsa, sen öğretmensen, ailen çok zenginse, veya sadece seni görür görmez işde o dediyse ... vs vs... herkesin bir nedeni vardır evlenmek için.

Back
X