• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi erkek neden evlenmek için acele eder?

Yaş otuza yaklaşmıştır bütün arkadaşları evlenip ortamda tek sap o kalmıştır sonra etrafa bi bakınca kendi yaşına yakın bekar bayan bulamamış yada buldukları istememiştir ve nihayet karşısına sen çıkıyorsun 20 yaşındasın görüşüyorsunuz sevgilisiniz e zaten evlenmrye yer arıyordu da aday yoktuysa seni niye kaçırsın bişey olur aklın bulanır diye korkup bir an önce nikahı basmak istiyor olabilşr ki bu tamamen okur okumaz aklıma gelen nedendi
Diğer bir neden aşık olmuştur ki bu birinci nedeni daha da tetikler

seninle ciddi düşünmesi güzel birşey ama dikkatli olmalısın iyice tanıman gerek bu rüzgara kapılıp çok bağlanma. iyice tart çocuğu . (genel olarak konuşuyorum sizin için böyle olmayabilir) en son konuşulacak şeyler başlarda çok konuşulunca ilerde hoş şeyler olmuyor...

Her erkek öyle mi bilmiyorum ama benim 29 yasinda bir kuzenim ve 27 yasinda bir arkadasim var ve onlar baba olmak istiyorlar..belkide senin tanistigin kisinin de babalik hissi kabarmistir?

bir erkek yasi geldikçe artik düzenli bir hayat, yaninda bir bayan ister (özellikle de fazla kiz ark olmamissa canina tak eder), akrabalarin çenesi kapansin, baba olayim, herkes evlendiginden yalnizlik çok zordur, bir de uzakta bir sehirde tek basina isen haftasonu bir yere bile gidemezsin tek oldugun için, gitsen de tat vermez, bunlar karar vermesini hizlandirir, akli basinda birisi ise kötü niyetli degildir, güzel duygularla birlikte gaza gelmis tipik bir anadolu gencidir :KK66:

Aceleci davranma.
Muhtemelen evlenmek için evlenmek istiyodur.
Çünkü 1 ayda kimse kimseye evlenecek kadar bağlanıp güvenemez.

Önceki konumdan da bilirsiniz kızlar daha 1 ay oldu hayatıma bir çocuk girdi onu tanımak istiyorum ama o çok aceleci sürekli evlenelim diyip duruyor ben 20 yaşındayım o 27 yaşında. İkili lafından biri evlilik bunun nedenini hala çözemedim. Bir erkek neden bu kadar çok evlenmek ister ki?
yaştan dolayı :))
benim de var bir arkadaşım(erkek) 28 yaşındayım yaşım geçiyor diyen hehe

ya bir de bazıları evlilik işini gerçekten sadece evlenmiş olmak için istiyor
kural var sanki o gerçekleşsin gibisinden..
herkes sandığınız gibi ince eleyip sık dokumuyor o yüzden

1 ay olmuş siz uzatabildikçe uzatın iyice tanıyın baskıyla evllik olmaz arkadaş :KK5:

benim eşimde çok aceleciydi 4 ay sevgililik dönemimiz oldu, o kısa süre içinde onu resmen zor durdurdum ailesini alıp evimize gelmesin diye :KK48: evlilik amaçlı görüşmeye başladık niyetimiz ciddiydi ama bu kadar aceleye gerek yoktuki. bana kalsa 1 yıl kadar aileleri karıştırmdan görüşmeyi tercih ederdim. 11 aydada evlendik. başka erkekleri bilmemde eşimin amacı sevdiği içinmiş çok şükür eşimden ve evliliğimden çok mutluyum :nazar:

Back
X