bi evim olurmu

Biraz daha acıklama yapayım arkadaşlar ben emekli oldum eşim calışıyor ikimizin geliri 2500 tl borc yok aldıgımız kira fatura yiyecek bukadar başka gelir yok yardimci olacaklar icin

Canım ne kadar genç emeklisin..ben 38 yaşındayım ve yaş vurdu 20 senem var emekliliğe. .başka bir iş bakabilirsin belki..Ek bir gelir olur..

Aslında küçük evlere bakabilirsin..bizde kiradayiz ve burda evler çok pahalı. .bende verdigim kiraya üzülüyorum valla..1+1 ev almak istiyorum..sığmaz zor ama bir başlangıç olsun diye. .

Burda 70-80 milyara 1+1 ler var ..600-700arası kira getiriyor. . Çevremdeki arkadaşlarım aldı. .

1+1 alabilirsiniz. .
Uygun fiyata bulmak zor . .
Rabbim herkese nasip etsin. .

Madem siz emeklisiniz, eşinizin de emekli olma ihtimali yüksek.. Bence yazlık bir yerden arsa alın, prefabrik ev yaptırın..

10 bin lira ile kredi çekemezsiniz diye biliyorum.
Eksperin çıkardığı fiyatın %75i kredi olarak veriliyor, bir de masraflar var tabii.

Paranızı değer kaybetmeden arttırmaya bakın.
Gençsiniz, çalışamaz mısınız biraz daha?

Canım ne kadar genç emeklisin..ben 38 yaşındayım ve yaş vurdu 20 senem var emekliliğe. .başka bir iş bakabilirsin belki..Ek bir gelir olur..
Allah yardım cın olsun baya varmış ama gün dedigin gelip geciyor ben cok erken başladım iş daha onüc ondört yaşindaydim babamı bana yaptığı tek iyilik tir eekenden işi verdi beni sagolsun kendisi olamadı ben emekli oldum kader işte

10 bin lira ile kredi çekemezsiniz diye biliyorum.
Eksperin çıkardığı fiyatın %75i kredi olarak veriliyor, bir de masraflar var tabii.

Paranızı değer kaybetmeden arttırmaya bakın.
Gençsiniz, çalışamaz mısınız biraz daha?
Canım kızım var üce giden oyüzden calismam zor okula kim götürecek onun icin işten cıktım ben yoksa hem emekli hem calışan olurdum

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim benim derdim ev evimiz yok bizim kıradayız oldum olası kirada yaşadım baba evi kiraydı şimdide kıra ev istiyorum çok yaza işci emeklisi olucam inşallah allah herkese nasip etsin ama ev almak nasıl olucak bilmem peşinat yok bikredi ceksek peşinat istiyorlar en az 20 30milyar taksitlerde uçuk bizim icin 1 1bucuk ikimizi maşı 2 milyar peşinat olmuyo biz nasıl ev alıcaz önerisi olan varmı
Emekli olurken bir toplu para alınmıyor muydu

Back
X