bi evim olurmu

AHH AHH allah yardımcınız olsun
semtinize göre değişir
mesela şimdilik 2+1 idaretn bi ev alırsınız
onu ödeyip daha iyi bir ev alırsınız
çünkü peşinat yoksa çok zor evler uçtu zaten bu aralar
kv aldı ev geçen sene ama muhit önemli dedim ya 60bine aldı 700lira taksit ödüyorlar
içinide yaptırdı.eski ev ama güzel şirin bir yer oldu
60 milyara nerden aldı canım.ben de evlendiğimde ev almak istiyorum.ve çok korkuyorum ya biz kastamonu sahildeyiz bi ev 150 milyardan başlıyo ya eski bide 5 yıllık ev bile mesela normall 3 odalı.kaloriferli doğalgaz yok.130 milyar gibi bi rakam.heryerdemi böyle. :KK31::KK31: biz hep kiradamı oturcaaaz

Birçok kişiye göre rahat evlenmişsiniz. Sadece 13bin verdiler demissiniz ama bize hiç vermediler üstüne usluk bana takılacak bilezigide eşimle aldik
Eşimin arabası vardı 35.000 tl satıldı düğün ve ev için o paranın içinden 13.000 tl verdiler kalanına kendilerine aldılar keşke bu durumda bileziklerimi de ben almış olsaydım ki 4 tane takıldı 2 sini nişanlıyken eşim aldı

Ev almak bukadar mı zor işçı emeklisi birine nekadar kredi çıkar bide bunu sorayım sıze ardakaşlar çok merak ediyorum bunu

60 milyara nerden aldı canım.ben de evlendiğimde ev almak istiyorum.ve çok korkuyorum ya biz kastamonu sahildeyiz bi ev 150 milyardan başlıyo ya eski bide 5 yıllık ev bile mesela normall 3 odalı.kaloriferli doğalgaz yok.130 milyar gibi bi rakam.heryerdemi böyle. :KK31::KK31: biz hep kiradamı oturcaaaz
ANKARANIN BİR SEMTİNDEN aldı 2 sene önce aldı 60bine...eski bir bina içide yapısızdı.yaptırdı kaloriferi filanda vardı mis gibi ev oldu valla

Ev almak bukadar mı zor işçı emeklisi birine nekadar kredi çıkar bide bunu sorayım sıze ardakaşlar çok merak ediyorum bunu
Canım annem 4 sene önce çekti işçi emeklisi ve yine çalışıyordu bende kefil oldum 79.000 vermişlerdi ama genç kefil önemli yaş ilerleyince banka kendini riske atmıyor yani annemin emeklisi o zamanlar 900 tl+ çalıştığı maaş 750 tl di bende kefil olarak o kadar vermişti banka

Canım annem 4 sene önce çekti işçi emeklisi ve yine çalışıyordu bende kefil oldum 79.000 vermişlerdi ama genç kefil önemli yaş ilerleyince banka kendini riske atmıyor yani annemin emeklisi o zamanlar 900 tl+ çalıştığı maaş 750 tl di bende kefil olarak o kadar vermişti banka
Çok iyi almış kredi ama kefil diyosun kim kefil olucak ki imkansı bu

Çok iyi almış kredi ama kefil diyosun kim kefil olucak ki imkansı bu
Kaç yaşındasınız ve eşiniz kaç yaşında? yaşınız 40 ı geçmemişse çok sıkıntı yapmıyorlar ama geçmişse sıkıntı oluyor doğru bu zaman da kim kime kefil olur çok candan kardeşiniz abiniz olabilir tabi olurlarsa

Bizde kiradayiz ve ev alabilecegimizi bende pek sanmiyorum en azindan alsak bile simdi oturdugumuz gibi bir ev almamiz cok zor.Daha kucuk bir ev alma olasiligimiz azda olsa iler de var ama oda benim icimden gelmiyor acikcasi.Allah sizede bizede isteyen herkesede gonlundeki gibi bir ev almayi nasip eder ins.

Malesef yaşım kırkı gecik 43 olucam marta eşim bende küçük 32 yaşında onun sigorta günlerh çok yok oyüzden ben evim falan unutayım en iyisi yok oluca biraz peşinat olsaydı belki

Allah isteyen herkesi ev sahibi yapsın inşallah. Dünyada mekan ahirette iman demişler ya çok doğru bir söz.
İşsiz kalınca bir şekilde iş bulunur ve karnın doyar. Ama hem işsiz hem de kirada olursan bir zaman sonra başını sokacak evin olmaz.

Evlenmeden önce düğünümüze 6 ay varken eşime ben kirada oturmak istemiyorum diye açık açık konuştum. Ama ortada ne peşinat namına hiç bir gelir yoktu. Annecim yardım etti. Geriye bize şartları zorlamak kaldı. Küçük 75 m2 evimiz var Allah olmayanlara da versin.
Banka 10 bintl eksik kredi verince mal sahibi ihtiyaç kredisi çekmeyelim faizsiz olarak senet yaptı. Öderken tabi ki zorlanıyoruz ama bir kaç sene sonra hafifleyecek inşallah.

Yani Allah yürekten isteyince bir şekilde nasip ediyor. Bizde öyleydi. İnşallah sen de bir an önce kavuşursun evine.

10 yillik evli ve 10 yillik kiraciyim.
aidatla birlikte 1000 tl kira oduyoruz. Istanbulda en kotu evin bile fiyati 150-200 binden basliyor, 30 bin pesin versek bile 10 yillik kredide aylik odemeler 2000 civari, biz 1000 i zor oduyoruz 1500 odememiz bile imkansiz. O yuzden ev almayi hayal bile edemiyorum... keske baska bir sehirde yasasama sansimiz olsa da kiradan kurtulabilsek...

Bi sene gecti ve biz hala bi ev icin bi adım atamadık günler gectikce daha cok umudum azalıyor ev almak imkansız gibi 10000 milyar para elimizde hepsi bu önerisi olan her fikre acıgım belki benim düşünemedigim vardır bu arada bursada oturuyorum herkese şimdide Teşekkürler

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim benim derdim ev evimiz yok bizim kıradayız oldum olası kirada yaşadım baba evi kiraydı şimdide kıra ev istiyorum çok yaza işci emeklisi olucam inşallah allah herkese nasip etsin ama ev almak nasıl olucak bilmem peşinat yok bikredi ceksek peşinat istiyorlar en az 20 30milyar taksitlerde uçuk bizim icin 1 1bucuk ikimizi maşı 2 milyar peşinat olmuyo biz nasıl ev alıcaz önerisi olan varmı
Nerde oturuyosun

Back
X