- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Mutlaka öyledir.bir ilde bir çuruk çıktımı hepsini yaralıyor malesef.size öyle denk geldiğini yada oradaki taşeron firmanın seçimi olduğunu düşünüyorum çünkü çoğu ilde inceledim öyle bir sıkıntı göremedim
allah size en güzellerini nasip etsin inşallahMutlaka öyledir.bir ilde bir çuruk çıktımı hepsini yaralıyor malesef.
60 milyara nerden aldı canım.ben de evlendiğimde ev almak istiyorum.ve çok korkuyorum ya biz kastamonu sahildeyiz bi ev 150 milyardan başlıyo ya eski bide 5 yıllık ev bile mesela normall 3 odalı.kaloriferli doğalgaz yok.130 milyar gibi bi rakam.heryerdemi böyle.AHH AHH allah yardımcınız olsun
semtinize göre değişir
mesela şimdilik 2+1 idaretn bi ev alırsınız
onu ödeyip daha iyi bir ev alırsınız
çünkü peşinat yoksa çok zor evler uçtu zaten bu aralar
kv aldı ev geçen sene ama muhit önemli dedim ya 60bine aldı 700lira taksit ödüyorlar
içinide yaptırdı.eski ev ama güzel şirin bir yer oldu
Eşimin arabası vardı 35.000 tl satıldı düğün ve ev için o paranın içinden 13.000 tl verdiler kalanına kendilerine aldılar keşke bu durumda bileziklerimi de ben almış olsaydım ki 4 tane takıldı 2 sini nişanlıyken eşim aldıBirçok kişiye göre rahat evlenmişsiniz. Sadece 13bin verdiler demissiniz ama bize hiç vermediler üstüne usluk bana takılacak bilezigide eşimle aldik
ANKARANIN BİR SEMTİNDEN aldı 2 sene önce aldı 60bine...eski bir bina içide yapısızdı.yaptırdı kaloriferi filanda vardı mis gibi ev oldu valla60 milyara nerden aldı canım.ben de evlendiğimde ev almak istiyorum.ve çok korkuyorum ya biz kastamonu sahildeyiz bi ev 150 milyardan başlıyo ya eski bide 5 yıllık ev bile mesela normall 3 odalı.kaloriferli doğalgaz yok.130 milyar gibi bi rakam.heryerdemi böyle.biz hep kiradamı oturcaaaz
ay Allahm güle güle oturmayı nasip etsinnANKARANIN BİR SEMTİNDEN aldı 2 sene önce aldı 60bine...eski bir bina içide yapısızdı.yaptırdı kaloriferi filanda vardı mis gibi ev oldu valla
Amin tüm evi olmayanlara sizede inşallahallah size en güzellerini nasip etsin inşallah
amin inşallahAmin tüm evi olmayanlara sizede inşallah
Canım annem 4 sene önce çekti işçi emeklisi ve yine çalışıyordu bende kefil oldum 79.000 vermişlerdi ama genç kefil önemli yaş ilerleyince banka kendini riske atmıyor yani annemin emeklisi o zamanlar 900 tl+ çalıştığı maaş 750 tl di bende kefil olarak o kadar vermişti bankaEv almak bukadar mı zor işçı emeklisi birine nekadar kredi çıkar bide bunu sorayım sıze ardakaşlar çok merak ediyorum bunu
Amin allahim olmayan herkese nasip etsinAmin tüm evi olmayanlara sizede inşallah
Çok iyi almış kredi ama kefil diyosun kim kefil olucak ki imkansı buCanım annem 4 sene önce çekti işçi emeklisi ve yine çalışıyordu bende kefil oldum 79.000 vermişlerdi ama genç kefil önemli yaş ilerleyince banka kendini riske atmıyor yani annemin emeklisi o zamanlar 900 tl+ çalıştığı maaş 750 tl di bende kefil olarak o kadar vermişti banka
Kaç yaşındasınız ve eşiniz kaç yaşında? yaşınız 40 ı geçmemişse çok sıkıntı yapmıyorlar ama geçmişse sıkıntı oluyor doğru bu zaman da kim kime kefil olur çok candan kardeşiniz abiniz olabilir tabi olurlarsaÇok iyi almış kredi ama kefil diyosun kim kefil olucak ki imkansı bu
Nerde oturuyosunYardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim benim derdim ev evimiz yok bizim kıradayız oldum olası kirada yaşadım baba evi kiraydı şimdide kıra ev istiyorum çok yaza işci emeklisi olucam inşallah allah herkese nasip etsin ama ev almak nasıl olucak bilmem peşinat yok bikredi ceksek peşinat istiyorlar en az 20 30milyar taksitlerde uçuk bizim icin 1 1bucuk ikimizi maşı 2 milyar peşinat olmuyo biz nasıl ev alıcaz önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?