- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim benim derdim ev evimiz yok bizim kıradayız oldum olası kirada yaşadım baba evi kiraydı şimdide kıra ev istiyorum çok yaza işci emeklisi olucam inşallah allah herkese nasip etsin ama ev almak nasıl olucak bilmem peşinat yok bikredi ceksek peşinat istiyorlar en az 20 30milyar taksitlerde uçuk bizim icin 1 1bucuk ikimizi maşı 2 milyar peşinat olmuyo biz nasıl ev alıcaz önerisi olan varmı
Malesef ama kira ödemekten iyi benceTokilerde sağlam ve kalıteli malzeme kullanılmıyor malesef
Bunu açıklarmısını eve göre kredi veriyorlarda nasıl ödemeler çok canımyaEv kredisi çekin. Expertizler eve göre kredi talep ediyor bankalardan sonra bankaya bütçenize uygun taksit yaptırarak ödeyebilirsiniz.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim benim derdim ev evimiz yok bizim kıradayız oldum olası kirada yaşadım baba evi kiraydı şimdide kıra ev istiyorum çok yaza işci emeklisi olucam inşallah allah herkese nasip etsin ama ev almak nasıl olucak bilmem peşinat yok bikredi ceksek peşinat istiyorlar en az 20 30milyar taksitlerde uçuk bizim icin 1 1bucuk ikimizi maşı 2 milyar peşinat olmuyo biz nasıl ev alıcaz önerisi olan varmı
Bunu açıklarmısını eve göre kredi veriyorlarda nasıl ödemeler çok canımya
Vandaki depremi biliyorsunuzdur.orda tokilerden tek bir ev bile hasar gormemisti.esim insaat muhendisi ve olurda ev bulamazsak tokilerde kalmanin sorun olmayacagini hatta ne oldugu belirsiz binalardan cok daha iyi oldugunu soyler hep...Tokilerde sağlam ve kalıteli malzeme kullanılmıyor malesef
Sagol canım malesef böyle işte işci maaşı çok düşük bakalım neyapcız hiç bilmiyoruzokurken ıcım yandı..benım babamda devlet memuru daha yenı emeklı oldu.bı baltaya sap olamadı ev alamadı 38 yıllık devlet memuruydu...kardeslerıne yedırmekten kıralardan cıkamadık.annem 50 yasında hala ev sahıbı trıplerı cekıyorlar.koskoca devlet 50 mılyar emeklı ıkramıyesı verdı şaka gıbı...gel de ev al...eşimin evı var cok sukur ama ınanın insanın kendıne ait evı gıbısı yok o yuzden ne yapın edın kucukte olsa bı ev alın o degerlenıyor..mesela ıstanbuldaysanız beylıkduzu esenyurt...anadolu yakasında cekmekoy..fıyatları dığer ılcelere gore gayet ıyı
Evet bunada peşinat lazım mış ama çok degilmiş galiba ben araştırıyorumToki alsanız?
aylık ödemeleri 450 tl falan
krediye uygun diye ilanlar oluyor sahibinden.com da
Canım ben tazmınat alıcamda çok bişey degil en fazla 10miyar galiba oda mahkemelik olucam icin iki senede anca alırmısımbi arkadaşın emekli ikramiyesini peşinat yapın demesi önerisini beğendim. eğer onu yapamıyosanız da birkaç yıl biriktirin ve biraz peşinat atın sonra ev alın. peşinatsız ev almak çok zor. banka ev bedelini yüksek gösterecek ve çekebileceğiniz kredi tutarı yükselecek. öbür türlü en az %25 peşinat olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?