bi iliski klasigi diyelim biz buna. fikir lazim!

Konu sahibi sen bence bu konuyu kapattır çünkü bu konu iyi yerlere gitmiyor..Kimse zaten gördüğün gibi sorununa çözüm sunamıyor(bende dahil)

Katılıyorum Lucky.
Bence de konu saçma bir şekilde vajina etrafında dönüyor, ki kadın zaten bir et parçasından ibaret değil. Evlenmeden birlikte olsun ya da olmasın.
Doğrudur, konunun en başından beri yazdığım için bazı yorumlara tarafsız gözle bakamamış olabilirim.
Sadece bazı kadınların aportta bekleyip bu tarz bir konu açıldığında, hiç sektirmeden her seferinde "oh canıma değsin, adam alacağını almış" yorumu yapmasından hoşlanmıyorum.
Çünkü böyle yaptıklarında aklıma evinin hiçbir alanında, ne salonunda ne yatak odasında, mutlu olmayan ve bunun hıncını hayatını ondan başka kaygılarla şekillendiren kadınlardan intikam almaya çalışan kadınlar geliyor.
O yüzden algıda seçicilik yapmış olabilirim.

Evet tıpkı insanların görüşlerine "komik" deme hakkına sahip olmadığınız gibi..
Anladıysanız dağılabiliriz

Yazdiginiz bazi mesajlara sadece komik diyebildim. Aslinda baska bir kelime de kullanabilirdim.

Konu sahibi ben degilim. Anlamami gerektiren, atomu parcaladigimiz bir konu degildi. Benim anlamam ile dagilmiyorsak senin tek bir yorumunla da dagilmayiz .

Valla aynı evde yaşamak size göre sevişmekten ibaretse o da evliliğin bi parçası tabi kafaya bak dediğim lafı çektiğiniz yer var ya işte tam beyninizin olduğu yer orası ararsanız diye diyorum

canım kendi haline bırak bir süre sonra zaten sıkılır herşeyden. her an yanında olma. çocuğa biraz özgürlük alanı yaratki seni özlesin

Ben arkadaşı eleştirmedim. Herkesin yaşantısı kendine. Erkek arkadaşının ve toplumun genelde bakış açısını dile getirmeye çalıştım. 4 yıldır beraberler ve henüz 22 yaşındalar. Senden başkaları da var diyorsa bana karışma evde hapsolmak istemiyorum, gencim ve arkadaşlarımla zaman geçireceğim diyor. Evliliğin de farklı olmadığını vurguladım. Elbette imza bir şeyi değiştirmiyor. Bir de şunu söyleyeyim. Çok ön yargılısınız yazılanları anlamadan anlamak istediğiniz gibi yorumluyorsunuz.

Hayatında biri olan herif niye sokaklarda fink atar anlamam. Bunun evli versiyonlari bile var sen dua et

Galiba " daha erken" diyerekten evliligi dusunmuyosunz.
Ne icin erken oldugunu soyler cogumuz?
Sorumluluk icin/ ev gecindirmek icin.
Yada bekarliga doyup oyle evlenmek icin.

Ama isin garip yani siz aslinda evli gibisiniz.
Evide gecindiriyor sorumlulukta aliyor sevgiliniz. Yada almak zorunda kaliyor.
E haliyle tum bunlarin yni sira evli degilken evli hayatina atilmis oluyor buda demek oluyorki 22 yasinda olmasina ragmen gencliginin tadini cikaramiyor.
Siz neden evlenmek icin erken oldugunu dusunuyordunuz sahi? Cunku kismen evlisiniz.

Ve en koyansa; sen ona evliymissiniz gibi hesap soramazsin.

Garip degilmi..

Baska bi konu; aileniz beraber yasadginizi biliyormu?

Ona bi rahatlama gelmis. Sen nasıl olsa ceptesin onu bekliosun. Coşmuş da cosmus. Ayri eve cik bence.

"evlenmeden beraber yaşarsanız işte naa böyle olur" cular geldiler mi burada mı??
Selam kızlar...

Ehm konu sahibi, belki de aldatılıyorsundur? Araştırmalarını yaptın mı?
Çünkü buna çok benzer bir konu açıldı burada daha önce. Konu sahibi takip etmişti vs...
meğer erkek arkadaşı swarmdan buldugu bir hatunla aldatıyormuş filan kendisini.olaylar olaylar...

Kapı gibi hökömet nikahlı, evlenme cüzdanlı hanımların açtığı konuları görmüyoruz sanki. Evlenmeden birlikte oturursan böyle olurmuş. Çünkü evlenince erkeklere sihirli değnek değiyor.

Bu adam da iki kişilik bir hayat kuramayanlardan. İlişki içinde bekar gibi yaşamak istiyor. Evlenseniz, hele ki çocuğunuz olsa iyice çantada keklik görür sizi. Umursamamaya çalışın, kendinizi biraz çekin ki eldeki kuş olduğunuzu düşünmesin. Belki kendine çeki düzen verir.

Aynı evde kalmanızdan ötürü çok yüz göz olmuşsunuz sevgiliniz da anladığım kadarıyla sorumsuz ve rahat

Bi insani ayni eve girmeden taniyamazsin o yuzden ayni evde kalmanizi kinamiyorum. Bende surekli kalmasamda 3 senedir tatillerde surekli kalirim, 2 haftadirda sevgilimleyim. Bana gore sevgilin hatali. Beraber yasamanin sorumluluklari vardir. Hayatinda bi tek sen olmayabilirsin ama senin varligina gore hareket etmeli. Cikacaksa gündüz cikacak, gece yalniz birakamaz.

Bence monotonlaşmış ilişki.
Bence birlikte kalınabilir arada bir ama sürekli kalmak ilişkiyi daha çabuk monotonlaştırır burda ne heyecan bırakır ne başka bir şey.
Bir de sevgilinin davranışları aşırı rahat geldi yani.Gece seni bırakıp dışarı çıkmalar falan.. Çıkıyorsa akşam çıksın gece 12 gibi gelsin yani gece sensiz çıkıp sabaha karşı dönmenin ne anlamı var?
Bence bir süre hiç takma hatta sen de çık arkadaşlarında falan kal, biraz özleyin birbirinizi arkadaşların dediği gibi yüz göz olmuşsunuz.

birlikte yaşamanın mahiyeti önemli burda bence..
siz ikiniz karar vererek aynı eve mi çıktınız.. yoksa siz sevgilinizin öğrenci evinde mi birlikte yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…