bi işler dönüyo ama........

akandeniz

herşey güzel olacak
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
6.645
547
148
selam kızlar hemen konuya geçeyim...
eşim en son rezilliğinin üstüne yaklaşık 3 aydır alkolü bıraktı...
herşey düzelmişti hatta tüp bebek tedavisine başlamak üzereydik allahtan ben kararsıza kaldımda şubata erteledim...(malum oldu galiba)
neyse dün akşam ben işteyken eşim beni aradı çok yakın ve yakın olduğu kadar karaktersiz iğrenç bi arkadaşı var onunla görüşecekmiş..
dedi ki "ben bu akşam x le görüşücem dışarı çıkıcaz sen istersen annene git ben geç gelirim" dedi...
bende "bugün olmaz cumartesi gidicem zaten" dedim...
o da "tamam x i arayayım iptal edeyim yarın gideriz" dedi...
aradan yarım saat geçti tekrar aradım "konuştun mu x le" dedim..
o da "evet aradım yarın akşama erteledik" dedi...
buraya kadar eyvallah..
eve geldi işte "yarın akşam gidicez bi ocakbaşı varmış belki bira alkol alırım" dedi...
bende izin vermedim alkol almasına sinirlendi fln...
insan gibi aldım karşıma anlattım..
bu da "tamam işte içmicem" diye kapattı konuyu...
bugün o izinli ben çalışıyorum sabah evden çıkarken şeytan dürttü telefonuna baktım...
dün arkadaşı x le hiiiiç konuşmamış ne sabah ne güniçinde ne de bana "konuşup erteledik" dediği zaman....
öceki günde 15 saniye fln konuşmuş...
silmiştir demeyin o gün konuştuğu herkes hala kayıtlıydı..
üstelik en son benimle konuşmuş sonra "arayayım" dediği zamanda aramamış..
bana ayak yapıyo...
aslında herşey ortada daha uyanmadı uyanınca arar beni...
nasıl vurayım yüzüne bu durumu...

konunuzu pek anlayamadım doğrusu..

aradım demiş aramamış kayıtlarda yok diyorsunuz ama ev telinden,iş yerinden yada faceden konuşmuş olamazmı..

bu durumda x arkadaşını deilde bi başkasını aradı yani onunla buluşacaktı ve konuştuktan sonra sildi.bu ihtimali düşündünüzmü yani bi başkası olabilirmi hayatında annende kalda demiş.eski konunuzuda birazcık biliyordum sizi istemiyodu sanırım eşiniz.

konunuzu pek anlayamadım doğrusu..

aradım demiş aramamış kayıtlarda yok diyorsunuz ama ev telinden,iş yerinden yada faceden konuşmuş olamazmı..

yok canım facebook hesabı yok...
herkeste cepten konuşur...
işide zaten pek ofis içinde olmuyo genelde dışarda şirket hattı var sınırsız herkesle o hattan konuşur....
benim anlatmaya çalıştığım bu kuş kadar beyniyle bana ayak yapıyo...
arkadaşımla gidiyorum dediği yere bi başkasıyla gidecek belli bide beni anneme gönderiyo...
benim hissettiğim bunun işyerinde birlikte çalıştığı ve çok kıllandığım bi kız var akşama kadar birlikteler...
maillerini fln da görmüştüm bak diyorum bişey var kızda yooook diyo dünyayı yıkıyo....
ya onunla yada başka bi hatunla görüşecekti benim hissettiğim bu..
ama iştye soramadım daha..

İki ihtimal de olabilir bence de..
Umarım başka yolla x le iletişim kurmuştur..

Doğru anladıysam eşiniz arkadaşıyla buakşam buluşacak galiba.Arkadaşının numarasını biliyorsanız akşam: eşime ulaşamadım yanındamı diye arasan onunlamı değilmi anlarsın. Ona görede ne yapacağını düşünürsün.nacizane fikrim.

evet bunalımlarda takıldığı bi dönem öyleydi ama sonra ben gidince yalvar yakar geri getirdi..
özürler bilmemneler...
aynen söylediğin gibi düşünüyorum bende ama kimseyi aramadı herkimse işyerinden biri yani yanında...
bende anneme gitmeyince mecbur kaldı ertelemeye..
arkadaşıyla her hafta görüşüyo zaten hiç beni anneme göndermeyi teklif etmemişti....

o arkadaşı bundan beter kurarlar birlikte bi tezgah...
herşey ortadayken konuşmam o yaratıkla zaten nefret ediyorum...

Şu an bunlar hepsi ihtimal dahilinde ama kesin değil
Bence bildiğini belli etme
Gitsin bakalım, sende takip et
O zaman herşey belli olur

ozaman sende annene gitme o akşam.geçte gelsen ben evde olucam de yinede uyar fazla geç kalma de.bi arkadaş söylemiş o arkadaşının telefonunu al sonra onlar buluştuktan sonra arkadaşını ara telefonu çekmiyodu bi verirmisin tele diye eşini iste.ozaman onun yanında değilse eğer hesap sorabilirsin.

yok tatlım başka bi yol yok eminim bundan...
yine çok eminim ki birlikte çalıştığı o kızla bişeyler var....

arkadaşım bir kadın birşey hissediyorsa genelde doğru çıkıyor...umarım seninki çıkmaz ama ne yazık ki böyle...şüpheleniyorsan eğer eşinden bence belli etme... senin özellikle evden gitmeni istemesinin belli bir sebebi olabilir... sen bu akşam annene gitme olayını erteleme.. gerçekten git.. ama bir bahaneyle eve geri dön .. bak bakalım evde bir durum varmı??

bak aslında imkanın varsa bu arkadaşın söylediği daha iyi bi fikir bence.anında baskın yaparsın hem.

o şimdi uyanınca çıkar evden...
göremem ben onu akşam evede gitsem evde olmayacak..
diğer arkadaşlarıyla zaman geçirir gün içinde..
ordan direk gider..

bende tam olarak bunu düşünmüştüm aslında...
sürpriz yapmaya gitsem eve...

arkadaşım böyle olmaz....

böyle kendi sağlığına, kendine ilişkine yaparsın... paranoyak olur insan böyle. acabalar hep kafanda gelip gider. karşındaki de bir müddet sonra sıkılır. olayları akışına bırak bekle ve gör...

yani yalan söylediğini de, içki içtiğini de, sevmediğin arkadaşıyla buluştuğunu da... bu yaştan sonra kimsenin hayatına müdahale edemezsin. kötü de olsa.

çok ama çok yorulur ve karşındakini de yorarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…