bi işler dönüyo ama........

1. ihtimal yinede o erkek arkadaşıyla görüşecek
2.ihtimal kız yada kızlarla.
diyelimki tahmininiz doğru çıktı eşinizi bastınız.buna hazırlıklı mısınız?yada sonra ayrılıp boşucakmısısnsız?yada baba evinden sizi yine yalvar yakar kendi evinize dönmeye ikna ettiğinde dönecek misisniz????
sonuçları düşünerek bence bu işe başlayın.yada hiç kurcalamayın.
şüphe çok kötü bir duygu ama ihanet!!!!!!!!!

ayrılıcam..................

önce tespit et,kanıtla canım.

evet yalan söylüyor olabilir ama bu aldattığı anlamına gelmez.başka bir kadınla buluştuğunu kanıtlaman lazım.

o yüzden sakin olmalısın ve mantıklı hareket etmelisin.

ben eşimle yaşadıklarımdan sonra zaten eskisi gibi değilim...
daha öncede biraz eski kafalı düşündüm aman yuvam yıkılmasın fln...
hazırım ben her sonuca..
zaten eşimde görüyodum o potansiyeli çevresi itibariyle...
ben her sonuça hazırım...
ne olması gerekiyosa o olacak..
ona da her zaman söyledim bunun sonucu ayrılıktır diye...
madem böyle bi halt yedi bundan sonra yalansız malansız devam eder yoluna..
kiminle buluşuyosa onun yanına gitsin..
gerisi beni ilgilendirmez..
sinirli değilim şokta değilim...
sanki önceden hazırlanmışım gibi herşey...

hakkınızda hayırlısı o zaman

bence de hiç şüphelendirmeyin gün içinde ve mutlaka takip edin.yakınınız varsa birlikte bir araçla bunu yapabilirsiniz daha kolay olur sanırım vesonucu tahmin ettiğiniz gibiyse fotoğraflayın...hakkınızda hayırlısı...erkek milleti kendini ne kadar zeki sanıyor böyle pesss.ne kadar hisler azalmış da olsa umarım aldatmıyordur bu çok üzücü.

konunu okuyunca acı acı güldüm erkek milletinin hepsi aynı galiba dedim.kocam beni aldattığı zaman da ısrarla annemin yanına 2 günlüğüne göndermek istemişti teyzem ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gideymişim.normalde beni hiçbir yere göndermek istemeyen adam nasıl ısrar ediyordu anlatamambeyinsiz bunlar yaa ayrıca evet erkek bir haltlar çeviriyorsa genelde kadın hissediyor ve yanılmıyor.eğer ayrılmayı düşünüyorsan sakinliğini koruyup ispatlamaya çalış.hemen hesap sorma kavga tartışma ortamına girme soğukkanlı ol canım.takip et emin ol ve kendine delil bul yinede umarım yanılıyorsundur demek istiyorum

genelde yalan söylemez eşim...
ilk kez gördüm o yüzden bu kadar şüphe içindeyim..
yada ben aptallığımdan anlayamadım şimdiye kadar ne olduğunu....

bi de kendini nasıl zeki sanıyo denyo yaaa...

Eğer tahminin doğruysa senin gibi kadına yapılacak şey değill :/ Aldığın karar banada mantıklı geldi ama takip ederken cok dikkatli olmalısınız.Çocuğunun olmaması büyük şans. Çevremde gördüğüm çocuğu olmayan kadınlar daha çabuk toparlanıyorlar. Tabi aldatıyorsa eğer bu ihtimal üzerinden konusuyorum.Hakkında hayırlısı olsun canım..

ihanet acısı çok berbat bir duygu inşallah yanılıyorsundur inşallah o kötü duyguyu sende tatmazsın

yanlış yere günahını almak istemem ama evi boşaltmak ister gibi bir hava sezdim eşinizde. sen annene git.sen başka gün gidiceksin oda o güne almış falan filan.eve kadınmı getircek bilemiyorum.dikkatli olmakta fayda var. fakay yinede diyorumki şüpheli bi hareketi olsa telefonunu ortada bırakmazdı

kızların yazdıklarınıda okudum sen annene gerçekten git,hatta annemdeyim diye onu ara kesin annende olduğuna emin olsun sonra pat diye eve dön .çünkü seni evden yollamaya çalıştığı aşikar

aradı şimdi gitmicem diyo akşam...
allahın belası..
ne halt yiyo anlamadım...
sorsammı neden konuşmadığı halde bana konuştum dediğini...

allahın belası..

Hayir sorma, annene de gitme eve git aksam. Takipte kal bir sure

allahın belası..

annene gitme..

x le konusmadıgını bildiğini de söyleme.

gayet normal davran yüzüne yansımasın tutumun. takipte kal. bir şekilde foyası çıkacak.

sakın sorma senin birşeylerden şüphelendiğini anlamasın canım.
Eğer gerçekten niyeti kötüyse tekrar şansını deneyecektir.
O zaman takibini yaparsın.
Şimdilik izlemede kla bakalım.
Umarım şüphelendiğin gibi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…