ozaman sende annene gitme o akşam.geçte gelsen ben evde olucam de yinede uyar fazla geç kalma de.bi arkadaş söylemiş o arkadaşının telefonunu al sonra onlar buluştuktan sonra arkadaşını ara telefonu çekmiyodu bi verirmisin tele diye eşini iste.ozaman onun yanında değilse eğer hesap sorabilirsin.
arkadaşım bir kadın birşey hissediyorsa genelde doğru çıkıyor...umarım seninki çıkmaz ama ne yazık ki böyle...şüpheleniyorsan eğer eşinden bence belli etme... senin özellikle evden gitmeni istemesinin belli bir sebebi olabilir... sen bu akşam annene gitme olayını erteleme.. gerçekten git.. ama bir bahaneyle eve geri dön .. bak bakalım evde bir durum varmı??
arkadaşım böyle olmaz....
böyle kendi sağlığına, kendine ilişkine yaparsın... paranoyak olur insan böyle. acabalar hep kafanda gelip gider. karşındaki de bir müddet sonra sıkılır. olayları akışına bırak bekle ve gör...
yani yalan söylediğini de, içki içtiğini de, sevmediğin arkadaşıyla buluştuğunu da... bu yaştan sonra kimsenin hayatına müdahale edemezsin. kötü de olsa.
çok ama çok yorulur ve karşındakini de yorarsın.
ama bu bi paranoya değil ki...
bi kanıt sonuç olarak...
varsa başka biri ayrılsın madem defalarca söyledim bunu ona...
bunlar ne yazıkki benim görmezden gelebileceğim şeyler değil...
bile bile gözümle görmeyi beklemek içinde olduğum durumdan daha iyi değil...
ben işten çıkana kadar kardeşimi takıcam peşine....
sonra onun kaldığı yerden ben devam edicem....
anladığım kadarıyla yeni evlisiniz. yani şimdi onu tam tanıma zamanınız. paranoyaksınız demiyorum. böyle yaparsanız kendinize yaparsınız diyorum. bırakın kendisini, siz sürekli onun yanlışını düzelterek hayatınızı mahvedemezsiniz. sürekli yanlışlarını kapatamazsınız. acabalarla hayatı kendinize zehir etmeyin.
siz birkere iyi niyetle ona söylemişssiniz. içki içmesinin yanlış olduğunu... o sizin çoçuğunuz değilki sürekli içki içiyormu, içmiyormu diye kollayasınız. size yazık size..... sizin için söylüyorum. evlenmede ki amaç güzel vakitler geçirmek onu sürekli toparlamak değil...
söylemişti dersiniz. belli bir zamandan sonra baskıcı ve kontrollu kadın gibi görecek sizi. size düşman olacak... siz neyi istemiyorsanız onları yapacak...
Evet bu da olabilir..
Zaten son dakikaya kadar takibe gerek kalmayabilir
evet zaten akşam görüşür..
amaç nereden oraya gideceğini bilmek...
Akandeniz malesef esin bir isler ceviriyor
ama su da bir ihtimal belki de icmeye gidecekti
sen kiziyorsun diye soylemek istemedi
ama sonucta ortada bir yalan var
takip etmek en mantiklisi
Hakkında hayırlısı olsun
Umarım kötü şeylerle karşılaşmazsın
Ama öyle bile olsa sen ne yapman gerektiğini bilen birisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?