ikinizde benim dediğimi yapın onlar yüzsüz olacak emin olunama olmazsada üzülmeyin çünkü benim asla değişmez dediğim insan değişti 180 derece hiç tahmin etmemiştim... Öylede böylede biticekti ilişkimiz kesin yani biliyodum en azından deniyim dedim boş bırakıyım sonra uğraşmadım hata bendeydi dememek için yaptım ve sonuç olumlu sizde öylede denedim sordım cvp vermedi rahat bıraktım yine olmadı sorun bende değil onda demek için yapın bence... kendinizi suçlu hissetmeyin o yüzsüz olsun o pişkin olsun o üstünlük taslamak için uğraşsın bırakın kısa ve net cevaplar anahtar kelimemiz
tamam cnm bakalım artık
canım benımkı sureklı ılgısızlık yapmıyor yanı bn dun neden bu kadar takıldm blmıyorum bndede vardı dun bı tuhaflık bnm asıl sorunum ona guvenmemem ınanmıyorum hıcbır dedıgıne ama ayrılmakta ıstemıyorum acıkcası bana kendını ıspatlasın ıstıyorum ne bıleyım ılgılı davransın ıstıyorum oyle ıste
canım benim o bende 2 buçuk yıldır var ama benim sebebim var sebepsiz değil ben aldatıldım ondan 2 yıl ayrı kaldık 2 yıl barışmak için uğraştı barışmıycaktım ama nasıl olduysa barıştımm ama hiç pişman değilim iyiki barışmışım sendeki güvensizliğin bi sebebi vardır elbel ya bi yalanını yakalamışsındırya yada sende sende aldatıldığını düşünüyosun bu ilgisizliğin ondan olduğunu düşünüyorsun:44: öyle dimi
evet hayatım nedenı olmaz mı oda farkında aslında neden boyle davrandgımı...ılk zamanlarda bn bunun facesının sıfresını ıstedım verdı bnmle tanısmadan bırkac ay once bır kıza yazdgı msjları gordum ayrıca baska seylerde gordum ve gercekten cok sogudum bırden bızım ılıskmz dha 1.5 aylık ama bnım onunla ılk gunlerımın heyecanını anlatamam o kadar mutluydumkı ıyıkı cıkmıs karsıma dıyordum bnm aradgm bu ıste dıyordum bu olaydan sonra cok sogudum ıyıce guvenmemeye basladım gecen gun bnm ızın gunumu unutan sevgılım o msjda kıza bı tarıh yazmıstı bu gunu unutamıyorum demıstı bnada dun unutuyorum askım calısmak tan kafamı kaldıkı dıyordu bılmıyorum ya hep boyle seyler benı bulur zaten
sende aldatıldın sanırım cnm nasıl oldu bna anlatırmısın ve nasıl ogrendın :26:
odunsa iyi yontulabilir ya işlenmiş olsaydı oz aman napacaktındün çok hastaydım kızlar başımı kaldıramadm babam tıp merkezine götürdü ilaç aldım anca anca kendime geldimsevgilim olcak odunda biliyo ama bugün bi günaydın msjı attı napıosun dedi o kadar... az önce msj atym napıoyn aşkım diye dışarda playstation oynuomuş geç msj attı bende hastayım bi kere bile nasıl olduğumu sormadın dedim naptığımı söledim ya ii tamam naptım ben şimdi falan diyo..ya neden bu kadar odun ya yoksa ben mi hasta olduğumdan duygusalım
beni merak etmiyon mu dedim sen kızmaya yer arıyosun dedi :'(
canım bnmkı bu kızı bna anlatmıstı yanı kız takıntılıymıs bırazyanı sevgılım dedıkı sacıma jole surmeden yanına gdersem o gun yuzunden dusen bın parca oluyordu buna sureklı soyle davran boyle konus fılan dıe karısıyormus bna anlattgı zmn bn boyle bırıyle yapamayacagmı anladm sıkıldım bıtırdım dedı ama bn facede gordugum msjlarla bu anlatılanın arasında daglar kdar fark var bna dedıkı bn bosluga dusmustum ondan o msjları yazdım ona dedı bıde kımseyı sevmedım snden once demıstı o msjda sevıyorum senı fılan demıs yalvarmıs kıza ondan dolayı guvenmıyorum ıste artık sence haksızmıyım bna bı akıl ver
:) ondan sonra dıyorkı moralın neye bozuk noldu
bu sabah o bna msj attı hıc askım fılan demedım bna dıyokı canın neye sıkkın :)
ya aklımdan cıkmıyor o msjlar zaten dun cok ugrastm onunla bna neden guvenmıyorsun o msjlar yuzunden oldgunu bılıyorum ama uzatma dedı
bak ne güzel demiş aferin ona kızımmmm kendine gel topla kendini piskolojini bozma paranoya olmadöverim haaa kızım bak işte ne güzel sevdiğin sana soruyomuş niye ne oldu diye daha sorun yokki sizde boşuna öküzün altında buzağı arıyorsun bence normal ilişkinde devam et ama sakın ipleri onun eline verme tedbirli git sürekli salma kendini elde var 1 olma hep bi kaybetme korkusu olsun içinde
bızde boyleyız ıste cnm sna ozelden msj attım :)
zaten kaybetme korkusu oluyorda bn sureklı bna msj atsın ısı olunca haber versın dusuncelı olsun dıyorum ama olmazsa bnde kavga etmek yerıne kendı kabuguma cekılcem gorsun nasılmıs
sende haber verme benim gibinapıyorsun dediğinde söylersin bak nasıl canı acıyor
kız varya bn pıslık cıkarmak ıstemıyorum yoksa gosterırım ona dunya kac bucakmıs...
bn ne onun canı yansın nede bnm canım yansın dıyorum ama laftan anlamazsa yapacak bırsey yok
kız bıde sınırlenıyo bı erkeklıgı tutuyo gor sen
bnde lafın altında kalmıyorum ya bna dıyokı sn lafın altında kalmıyosun
ama bnm lafımı dınlıceksın bnm lafımın altnda kalcaksn
bn kotulugune yapmıyorum bnm sozumden dısarı cıkmıcaksın dııo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?