Bi ortamda neden sevilmezsin?

ayliin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
116
58
48
Herkese ılımlı yaklaşıp milletin derdine ortak olup onlar için elinizden geleni yaptığınız halde neden sevilmezsiniz bi ortamda?

Ben de pek sevildiğimi düşünmem.
Ama öyle herkesin derdine koşan biri değilim,kendi derdim başımdan aşkın Allahım beterinden saklasın inşallah.
Benim sevilmeme sebeplerim daha çok kendi kişiliğimle ilgili...
Bazen hadi anam babam evlat olduğumdan vazgeçemiyor da asıl kocam bile beni nasıl seviyor şaşarım...

kimseye kendimi yarandırmaya çalışmıyorum artık,bende aynı şeyi düşünürdüm akışına bıraktım,
her derdine koşarsın hep sıcak samimi olan taraf sen olursun sonuç seni kullanırlar hiç arayıp sormazlar bile
boyle insanlar o kadar çok ki

Bir sekilde ozguvenli gorulmuyorsan, ozguven patlamasi degilsen ,mutevaziysen..Ama karsidaki ozguven patlamasiysa..depresyon yasiyorsan .belki buyuzden belki baska sebepten sessizsen ...konuskan degilsen.. boyle olsan bile sevilmemek bu durumlarda oluyor malesef..Net..Karsidakinin ahlaksizligi senin ayibin degil..
Insanlar genelde ozguven patlamalarini seviyor yada seviyormus gibi yapiyor.Yada cekindiklerine saygi duyuyor..Edepli bir insansan saymiyor..Edepsizlik yapiyor...Bizim isyerinde oyle mesela..Insanlar bir tuhaf.Bu anlayisla bambaska dunyalariz..
Ozguvenin az olsun nolur ;sevilmemek icin sebepmidir?Belki cok degerli bir insan.Sana zarari yok.Ama ciglik yapilacak illa..Dedikodu yapilacak,birbirlerini etkileyecek ve onyargili olunacak...

Son düzenleme:
Beni sevsinler die yapilan her duygu dusunce sonunda sevgisizlik ve cikar iliskisi dogurur ...rahat olun ve illa sevsinler illa yardimim dokunsun die bi niyetle insanlara yaklasmayin o zaman hersey yoluna girer
Aslında ben sevsinler diye yapmıyorum. Tamamen kişiliğim böyle. Yani aksiyon sevmiyorum. Kimseyle sorun yaşamak istemiyorum. Ama bu kez de geri planda kalıyorum sanırım.

her derdine koşarsın hep sıcak samimi olan taraf sen olursun sonuç seni kullanırlar hiç arayıp sormazlar bile
boyle insanlar o kadar çok ki
Aynen genelde hep böyle oluyor. Ama anlayamadığım nokta şu.. senden çok daha sonra biriyle tanışıp o kişiyle sıkı fıkı olanlar var ya işte onlara akıl sır erdiremiyorum. Ben ondan daha fazla şey yaptım senin için. Ama bir anda nasıl benimle olduğundan daha sıkı olabilirsin onunla.

O kadar doğru anlatmışsın ki. Benim çalışma ortamım da böyle maalesef. Biraz çirkef olmak gerekiyor sanırım. Çünkü öyle insanlara bakıyorum, çok iyi anlaşıyorlar. Bizim insanımızın kafası bu şekilde çalışıyor.

Ona ben de cok sinir oluyorum.Basima geldi isyerinde.

İste o insan satisfasion yapmış oluyor sana kaldiki öyle insan için dertlenmeye değmez. eminim o sıkı fıkı oldugu insanlada çıkar doğrultusunda münasebet içindedir, koyver gitsin zaten böyle bir insanlarla muhatap olmaya değmez, seni herseyinle seven arayan soran insanlarla muhatap olucaksin ben artık öyle yapıyorum dünya varmış

Bir haksizlik olmadikca senle yakin olmadiklarina takmamak lazim.Ben takmiyorum pek.Ama bir konuda ciddi haksizlik var ona uzuluyorum.

Ama bir konuda ciddi haksizlik var ona uzuluyorum.
Kesinlikle ben de öyle. Onda olup ben de olmayan ne? Veya.. o senin için naptı? Bazen böyle saçma şeyler düşünüyorum. Çok mu iyi saf bir insanım acaba. Böyle insanların sevilmesi gerekmiyor mu? Yoksa gerçekten negatif bir enerji mi saçıyorum etrafa. Kafamda deli sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…