Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Napalım takma geçer mi diyelim? Adam bin pişman değil kapıları çarpıyormuş. Aman kocanız elden kaçar her şeyini hoş görün.

Bin pişman olsa bunu gösterirdi. Eve gelince şöyle bir bakıp geçmezdi.
Empatiden yoksuna empati gösterilmesine karşıyım. Duyarımı babasının sevgisine ve ilgisine muhtaç, susadığını bile söyleyemeyen bebekten yana kullanıyorum.
İki oğlum var ve çok yoğun çalışan bir eşim. Galiba ben yorum yapabilirim.

Şaka mısınız ya gerçekten binbir pişman olsa eşinden özür diler defalarca pişman olduğunu dile getirir, ne uykusu ya deli gibi yorgun dahi olsa o çocuğu uyutmak bakmak sadece annenin görevi değil kadın tekbaşına yapmadı o çocuğu.Gebersin gitsin !!!!bu kelimeyi ben hayvana kullanamam hayvanaaa istediği kadar zararlı bir hayvan olsun.Uslup herşeydir.Böyle bir karakterle ömür geçmez geçsede bin pişman eder insanı Yaşadığına

Normalde ilgilidir aslında ama aramız kötü olduğu zaman bebekle ilgili pek soru sormaz konuşmaz
Aramız iyi ise bebekle de ilgilidir ihtiyaçlarını alir geceleri değilse bile hafta sonları güzel geçer genelde
Öfke kontrolü sıkıntısı var

Böyle birini yanimda es diye tutmam. Net

Ya adam cocugun ölmesini istemiş. Aglayan cocuga BAKMIYOR bile ve siz burda smileyli güya komik birsey anlatiyorsunuz. Ve bu vicdan yoksunu adam icin "konus uzatma" diyorsunuz.

Iyimisiniz siz? Aglayan bebege merhamet göstermeyen ile antre temizleyen adami esdeger görmek... Ne diyeyim, Allaha inansam, size akil fikir vermesini dilerdim.

Mihmandar_34 Umarim bu adami boşarsin. Diyecegim bu kadar.

Adam çocuğuna söylemiş farkında mısınız? Komik birşey yok yani ortada. Sizin kocanız çocuğunuza böyle şeyler dese ufacık trip atıp geçer misiniz ya da kendinizi üzmeyip takmayıp konuşur musunuz? Adam el kadar çocuğuna demiş yahu çocuğuna.

Kötü niyetle yazmadım ben onu evim de olanı yazdım kafasını dağıtsın diye amacım dalga geçmek değil yorumum yanlış anlaşılmış

Bakın sizinle gayet net konuşacağım:

Bebeğe şiddet küçümseyebileceğiniz bir konu değildir, kendinize gelin!

Yok papatya çayıymış, yok stresliymiş yok aile huzuruymuş yok empatiymiş...

Bugün bu anne bir ateşlense, hastaneye sütünü sağıp gitmek zorunda kalsa bu bebeğin can güvenliği yok!

Dövmek için uğraşmasına kafasına vurmasına falan hiç gerek yok, o kapıyı çarptığı hışımla bebeği yatağa atsa boyun omurları kırbaç gibi savrulur, sakat kalır. Kolundan tutsun, anında çıkar.
Hiç ilgilenmemesi bile yeter, bir kussa boğulup kalır. Ne olacak, adı görmedim olur.

Eş ile boşanılmayacaksa tedavi görmesi ve bir kendine gelmesi gerekiyor. Gittiği yol yol değil.

Sakın ama sakın bir bebeğin güvenliğini saçma “aile huzuru” hayalleri için tehlikeye atmayın.

Az önce arkadaş ta sizin tarzınız da bi yorum yapmış ama yorumum yanlış anlaşılmış hatta ilk yorumum bebeğine değil size olmasın diye yazmıştım ve ona da dese eşi konuş dedim içine atma dedim ve böyle bir adam için üzülmeye değmez o gelene kadar demem de eve gelene kadar falan değil yaptığı hatayı anlayana kadar trip at demiştim aslında

......öyle kocanın ağız dolusu küfür etmek istiyorum cani herif Calpol minoset verseydin kuzuya ağrı yapmış belli ki benm oğlumda öyle çok ağlamıştı

Çocuğu yaparken iyiydi ama dimi ohh ne guzeldi ee 9 ay da siz taşıdınız o zaman da güzeldi
Asıl kafası patlatılması gereken onun spermleri yapmayacak korunacak çok basit
Değiştirmek istedıgınız adamla evli kalabilirsiniz de bari çocuk yapmayın.....
Bunu genel kk ya diyorum

sonra böyle öfke kontrolü olmayan psikolojisi bozuk babaları çekiyoruz
Şiveli yazıcam
Dekmüğü kafaan bi çarpcam pekmeziin akıtcam
Ananın evine yallahhhhh çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…