Bi rahat yok mu?

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Bi rahat yok mu hakikaten ya ?
Gurbetteyim uzaktayım, diyorum ki artık rahatım, ama yok. Telefonla ulaşıp yine taciz ediyolar :/

İnsanın babası, anneannesi dedikodusunu yapar mı ya?
Akrabalara, hatta uzak akrabalara kızının hayatını kötüler mi? kızının eşine olmayacak laflar sayar mı?

Bi de telefon edip baban senin için şöyle dedi, anneannen senin için böyle dedi diye bana anlatıyolar. deliricem artık.

Şarjım bitiyor telefon çekmiyor diyip kapatın bence.Kendinizi üzmeyin boşuna

illa söyleyene kadar durmuyolar ki :)
bu defa olmasa bi dahakine.
unutmuyolar da

normalde boşver der güler geçerim de, akrabaların falan gözünde iyice karizmamız çizildi. herkes eşimle beni başka tanıyor.
hele de eşimi.
benim paramı elimden alıp, bana zor kullanan biri olarak tanındı artık aile içinde

Ailenizle konuşun..
Sussunlar..
Bir de.. Gerçekten hayatınız kötü mü?

Yooo maddi sıkıntılarımız (ki bunu eşimle benden başka bilen yok) dışında herşeyimiz yolunda.
kimseye şimdiye kadar şikayette bulunmadım hayatım şöyle sıkıntılı şöyle kötü diye.
ama nasıl bi senaryo yazılmışsa hakkımızda

Her söylenene inanıp kafanı yorma bence....aradıklarında bişeyler uydurup kapat dinlemek istemiyorsan....babandan anneannen senin düsmaninmiki sürekli dedikodunu yapıyor

babanızın bence sorunları psikolojik
anneniz hasta anlıyorum ama siz elinizden geleni yapıyorsunuz
şu kazan meseleniz vardı onda eşinizi en ufak bir şey için nasıl kırmıştı
sizi arayanlara o artık yaşlı idare edeceğiz deyin apatın bu muhabbeti bir daha aramazlar bence
birde ya yanınıza taşıyın yada siz taşının bence artık babanız çok sıkılmuş durumda

Esinle araniz iyiyse bozmaya mi calisiyorlar acaba dedikodu malzemesi icin.
Bir daha aradiklarinda telefonu ac radyonun onune koy bence. Asil haberler orda :))

Ailene tavır koy
Ayıp yaptıkları
Sorunun varsa bile yayılmaz, yok diyosun üstelik
Kayınvalide sorunu yok bari başına biz mi ekşiyelim diyorlar anlamadım

Bazen uzaklık da fayda vermiyor.
Benim görümcem de böyleydi.
Biz 6.5 senedir iki tarafa da uzaktayız.
Sonunda vazgeçti.
Söylediklerinde ben bunlarla ilgilenmiyorum tarzı bir laf sokarsanız belki akılları başlarına gelir.

olur arkadaşım olmaz mı.. bende de bir baba tarafı var tam düşman üzerine salmalık... bitmediler bi türlü.. aklıma geldikçe nefesimi daraltıyorlar.. evladım oldu adam yerine koymadılar, babam saydırmadı.. içimdekileri üzerlerine kusamıyorum da.. bilahare özelden konuşmak istersen derteleşebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…