- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Şarjım bitiyor telefon çekmiyor diyip kapatın bence.Kendinizi üzmeyin boşuna
Ailenizle konuşun..
Sussunlar..
Bir de.. Gerçekten hayatınız kötü mü?
Her söylenene inanıp kafanı yorma bence....aradıklarında bişeyler uydurup kapat dinlemek istemiyorsan....babandan anneannen senin düsmaninmiki sürekli dedikodunu yapıyorBi rahat yok mu hakikaten ya ?
Gurbetteyim uzaktayım, diyorum ki artık rahatım, ama yok. Telefonla ulaşıp yine taciz ediyolar :/
İnsanın babası, anneannesi dedikodusunu yapar mı ya?
Akrabalara, hatta uzak akrabalara kızının hayatını kötüler mi? kızının eşine olmayacak laflar sayar mı?
Bi de telefon edip baban senin için şöyle dedi, anneannen senin için böyle dedi diye bana anlatıyolar. deliricem artık.
7 kat el olmadiklarina gore arayip da "boyle boyle demissin, sebep?" Diyebilirsin sanki.
Hanginiz dediyse dedibabama soruyorum anneannen dedi diyo, anneanneme soruyorum baban öyle dedi diyo
mavi ekran verdim artık
Bi rahat yok mu hakikaten ya ?
Gurbetteyim uzaktayım, diyorum ki artık rahatım, ama yok. Telefonla ulaşıp yine taciz ediyolar :/
İnsanın babası, anneannesi dedikodusunu yapar mı ya?
Akrabalara, hatta uzak akrabalara kızının hayatını kötüler mi? kızının eşine olmayacak laflar sayar mı?
Bi de telefon edip baban senin için şöyle dedi, anneannen senin için böyle dedi diye bana anlatıyolar. deliricem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?