- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Her söylenene inanıp kafanı yorma bence....aradıklarında bişeyler uydurup kapat dinlemek istemiyorsan....babandan anneannen senin düsmaninmiki sürekli dedikodunu yapıyor
Ailene tavır koy
Ayıp yaptıkları
Sorunun varsa bile yayılmaz, yok diyosun üstelik
Kayınvalide sorunu yok bari başına biz mi ekşiyelim diyorlar anlamadım
kv den beterler
sorun babamın eşimden nefret etmesi.
ben sevdikçe o nefret ediyor.
evet ideal damat adayı değildi, maddi durumu yoktu, ailesi istediği gibi değildi falan filan.
ama ben kaçarak da evlenmedim ki.
rızasını aldım. evlenin dedi. evlendik.
e huzurum da var.
bi tek huzursuzluk eşimle ailem bi araya gelince.
mesela evdeki yardımcı kadın "eşin nereli" dedi.
babam "onun annesi babası ayrı, annesi başkasıyla evli, o adam da Şuralı" dedi
üvey babası 5 para etmez bi adam dedi falan.
bunları 7 kat ele neden anlatıyo anlamıyorum.
Amann bizim sülalede de var öyle birisi.Kadın kendi damadına para avcısı buldu kızım gibi yüksek maaşlıyı vs diyor..İnsan evladının mutluluğuna bakar da susar ya.Millet kendi çocuğunu yere göğe sığdıramaz sizinkiler tam tersi olmuş malesef!illa söyleyene kadar durmuyolar ki :)
bu defa olmasa bi dahakine.
unutmuyolar da
normalde boşver der güler geçerim de, akrabaların falan gözünde iyice karizmamız çizildi. herkes eşimle beni başka tanıyor.
hele de eşimi.
benim paramı elimden alıp, bana zor kullanan biri olarak tanındı artık aile içinde
babanızın bence sorunları psikolojik
anneniz hasta anlıyorum ama siz elinizden geleni yapıyorsunuz
şu kazan meseleniz vardı onda eşinizi en ufak bir şey için nasıl kırmıştı
sizi arayanlara o artık yaşlı idare edeceğiz deyin apatın bu muhabbeti bir daha aramazlar bence
birde ya yanınıza taşıyın yada siz taşının bence artık babanız çok sıkılmuş durumda
sende kımseye bıseyını anlatma canım kımseye guvenılmez bu devırdee
olur arkadaşım olmaz mı.. bende de bir baba tarafı var tam düşman üzerine salmalık... bitmediler bi türlü.. aklıma geldikçe nefesimi daraltıyorlar.. evladım oldu adam yerine koymadılar, babam saydırmadı.. içimdekileri üzerlerine kusamıyorum da.. bilahare özelden konuşmak istersen derteleşebiliriz..
Ay aynı ben yaa. Benim annem babam değil ama bütün akrabalar tek tek arıyorlar olanı bitini aktarıyorlar. Artık bir akrabam arayınca ruhum daralıyor yine ne oldu ne anlatacaklar diye elim ayağım titriyor. çoğunu açmıyorum bile
Amann bizim sülalede de var öyle birisi.Kadın kendi damadına para avcısı buldu kızım gibi yüksek maaşlıyı vs diyor..İnsan evladının mutluluğuna bakar da susar ya.Millet kendi çocuğunu yere göğe sığdıramaz sizinkiler tam tersi olmuş malesef!
babam eşime "oğlum, damadım, kızımın eşi" demiyor
millete bahsederken "eleman" diyor
daha ne diyim ki
Amann bizim sülalede de var öyle birisi.Kadın kendi damadına para avcısı buldu kızım gibi yüksek maaşlıyı vs diyor..İnsan evladının mutluluğuna bakar da susar ya.Millet kendi çocuğunu yere göğe sığdıramaz sizinkiler tam tersi olmuş malesef!
ya sabır çekiyo napsınsesli güldüm ya..Peki elemanın bu duruma tepkisi ne
Istersen 30 yıllık evli ol bunlar yine devam eder.Gecen bir akraba kadın annemi aradı ki annemler 30 senelik evli.Anneme diyor siz ayrılacak mısınız böyle böyle diyorlar bunları diyende en yakın akrabalar annemin suratı değişti bir an Hayır şeker hastası annem ya o an komaya girse ne olacak. Annemle babam çok mutlu babam dişini tirnagina taktı çalışıyor kendi işini yapıyor çekemiyor etraf mutluluğunu hala yuvalarını bozmaya çalışıyorlar. Babamın ne babası var ne annesi zamanında inşaatta da yatmış ev olmadığı için küçük bir oda da yatmis parası yokmus başarılı olmasını cekemiyorlar.babam eşime "oğlum, damadım, kızımın eşi" demiyor
millete bahsederken "eleman" diyor
daha ne diyim ki
Istersen 30 yıllık evli ol bunlar yine devam eder.Gecen bir akraba kadın annemi aradı ki annemler 30 senelik evli.Anneme diyor siz ayrılacak mısınız böyle böyle diyorlar bunları diyende en yakın akrabalar annemin suratı değişti bir an Hayır şeker hastası annem ya o an komaya girse ne olacak. Annemle babam çok mutlu babam dişini tirnagina taktı çalışıyor kendi işini yapıyor çekemiyor etraf mutluluğunu hala yuvalarını bozmaya çalışıyorlar. Babamın ne babası var ne annesi zamanında inşaatta da yatmış ev olmadığı için küçük bir oda da yatmis parası yokmus başarılı olmasını cekemiyorlar.
Aynen dedikodu hiç bitmez annem de dedi aynısı neden bana arayip söylüyorsun benim zaten umrumda değil böyle birşey için bir daha arama dedi.insanlar ne fesat ya
30 sene geçinmişler güzelce neden ayrılsınlar
akrabanın da arayıp yüzüne söylemesi ne acayip. düşüncesizler
ben nişanlıyım arada laf ediyorlar arkasından konuşuyorlar ona bile sinir oluyorum.ya sabır çekiyo napsın
eskiden kızar kendi kendini yerdi
hatta cevap vermeye kalkabilirdi
ama şimdi çözümü görüşmemekte buldu
kurban bayramından beri görüşmüyolar.
Babam eşimden tabiri caizse nefret ettiği için hep bunlar :)
kv den beterler
sorun babamın eşimden nefret etmesi.
ben sevdikçe o nefret ediyor.
evet ideal damat adayı değildi, maddi durumu yoktu, ailesi istediği gibi değildi falan filan.
ama ben kaçarak da evlenmedim ki.
rızasını aldım. evlenin dedi. evlendik.
e huzurum da var.
bi tek huzursuzluk eşimle ailem bi araya gelince.
mesela evdeki yardımcı kadın "eşin nereli" dedi.
babam "onun annesi babası ayrı, annesi başkasıyla evli, o adam da Şuralı" dedi
üvey babası 5 para etmez bi adam dedi falan.
bunları 7 kat ele neden anlatıyo anlamıyorum.
Huylu huyundan vazgecmezzz
Benim dedem de annemi ve diger 7 cocugunu her firsatta herkese kotuler ve goren duyan da annemi dayilarimi teyzelerimi hayirsiz evlat sanar ki millet şok olur dedemin soylediklerine ama hicbirinin asli astari yoktur
Yillardir bu boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?