D Deliyorgun Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 15 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 2 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Deliyorgun #1 Gögüs biyutmeyle ilgili burda bi çok şey okudum çörek otu yağı aldım kullancam yanlız bn emziriyorum bebege bi zararı varmidir 8 aylık bebisim
Gögüs biyutmeyle ilgili burda bi çok şey okudum çörek otu yağı aldım kullancam yanlız bn emziriyorum bebege bi zararı varmidir 8 aylık bebisim
Gamzeeli sueño de una mariposa tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 2.993 Emoji Skoru 3.818 Puanlar 83 Yaş 32 2 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Deliyorgun #2 Bnce emzirirken kullanmayin Uzun omurlu olsun insallah
D Deliyorgun Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 15 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 2 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Deliyorgun #3 Tşkr ederim n bilim ya çok küçük ler ve artık rahatsız edio
Nickim Minaj 0lsun ♥♥♥ ♥♥♥ Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 1.123 Emoji Skoru 17.134 Puanlar 208 2 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Deliyorgun #4 Kokusu cok rahatsiz edici onun cnm bebek emmez gogsunu bu sefer bebegim emmiyor diye konu acarsin Yada her emzirmede yikaman gerekir gogsunu
Kokusu cok rahatsiz edici onun cnm bebek emmez gogsunu bu sefer bebegim emmiyor diye konu acarsin Yada her emzirmede yikaman gerekir gogsunu
D Deliyorgun Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 15 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 2 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Deliyorgun #5 Yawru Ceylan .!.: Kokusu cok rahatsiz edici onun cnm bebek emmez gogsunu bu sefer bebegim emmiyor diye konu acarsin Yada her emzirmede yikaman gerekir gogsunu Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım haklısın zaten tereddüt ediyordum emziridigim için bi fark olmicak sütten kesince bakam artık
Yawru Ceylan .!.: Kokusu cok rahatsiz edici onun cnm bebek emmez gogsunu bu sefer bebegim emmiyor diye konu acarsin Yada her emzirmede yikaman gerekir gogsunu Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım haklısın zaten tereddüt ediyordum emziridigim için bi fark olmicak sütten kesince bakam artık