bi sorum var

Zxuxmmin

RABBIMIN EMANETISINIZ
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
1.918
9
116
- Yurtdışı
Erkekler kadindan yatakta ne istiyor? Adami cildirmak icin ne yapmak lazim... delikafadulden adamin surati böyle olcak kadini gördügü zaman :)

istedkleri belli değil mi?
valla bence bir kadının yarısı olmasın isterse
gözleri döndün mü erkek milletinin önüne geçilmez
dünya onun üstüne dönüyor..

bizim evlilikte de nanaylik var yani zornan esimi yanima almam lazim öyle zorki adama ne yapsam ise yaramiyor....3 yillik evliyiz ama artik ne yapcagimi sasirdim

evlilikteki nanaylık yatakta çıldırtınca geçecek mifisfisfis
zornan yapmak yerine adam da istese

Dur bir fikrim var su ufak mavi haplardan koy gazozuna, nuri alco amcamiz gibi, bakarsinndelikafadulden olur

Olayın derinliklerine inmek lazım :1closedeyes:

Adamın sorunları varmı, şekeri kalbi...prostatı ...vs

Yada pisikolojik bir sıkıntısı varmı...

İşleri yolundamı... CADIARZU

şöyle kamçı kırbaç setleri alın sizde :jeyyar:
kapıyı elinizde kamçıyla açın şöyle yere vuruverin bakalım
muhtemelen yüzü şöle :1shok: olur.ama sonra ne olur bilemicem-tatlicadiarzu-

kızlar arkadası tanıyorum hatta premature bır bebegı var çok huzunlu buruk gunler gecırdı bıraz daha dıkkatlı cevaplar yazsak daha ıyı olmazmı umarım bu uzuntuden dolayı esınınde uzuntusu ust uste gelıp bırbırlerıyle ılgılenememışlerdır.

evet ondanda var sen beni biliyon T&SKIlic...böyle hayat iste hersey üst üste geliyor buda bana büyük bi SIKINTI ne olcak bakalim bilmiyorum

Erkekler kadindan yatakta ne istiyor? Adami cildirmak icin ne yapmak lazim... delikafadulden adamin surati böyle olcak kadini gördügü zaman :)

arkadaşım valla seninki de bi tuhafmış be...CADIARZU
son zamanlarda bu tür davranış sergileyen erkekleri çok okumaya başladım...
ne oluyo böyle ya...
canım açık saçık geceliklerden giy tahrik olsun...
yada kontrol hep sende olsun,bak bu erkeklerin çok hoşuna gider...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…