bi sorum var

esimin guzel bi isi var unv mezunu.esimle konustuk galiba formlardan dolayi.kendide dedi zaten ben sizi tam olarak tanimiyorum diye

Guzel arkadasim niye boyle yapiyorsunuz? Ayip mi fakir olmak? Siz bu kadar hassas oldugunuza gore eminim cocugunuz da muhtac gibi durmuyordur. Adil davranmis olmak icin belirtilen gelirlere gore yardim yapmak istemislerdir. Aglamayin, sevinin aksine. Cok zor durumda yalniz olan bir suru insan var. Cok sukurki siz boyle bir konumda degilmissiniz, ne guzel.

Uzulecek birsey yok ihtiyacli zannetmis olabilir gercekten ihtiyaciniz yoksa okula bildir teslim et ihtiyaci olan baska birine versinler

bence bu kadar çok tahminde bulunup üzüleceğinize arayıp sorun gereksiz yere üzülüyorsunuz

ben o durumdakileri yadirgamiyorum.ama durumun yardim alacak kadar kotu degil onu demek istedim

Allah razı olsun çok güzel açıklamışsınız, çok ayıp sanki o durumda olan öğrencilere kötü gözle bakarmış gibi. Gerçekte o durumda olan bir öğrenci gözüyle bakmaya çalışıyorum ve gerçekten insanın içi acıyor bu yazıları görünce.

ben o durumdakileri yadirgamiyorum.ama durumun yardim alacak kadar kotu degil onu demek istedim

Tamam değilse geri çevirirsiniz hepsi bu.
Oyle bir anlatmışsınız ki durumum kotu olsa oturup ağlayacağım, o kadar yani.

Bu kadar abartmak doğru değil.

kotu gozle bakmiyorum demek istedigim.durumum okadar kotu degil diyorum.

Nebileyim cok uzuldum.acaba ogretmen cocugumu eksiklimi goruyor diye.allaha sukur maddi sikintimiz yok.acaba o formu inceleyiptemi karar verdi yoksa cocugumu o sekilmi gozlemledim diye uzuluyorum.
Öğretmen çocuğumun şeklini gözlemleyip oğluma geçen yıl bot ve mont verdi.Sınıfta bize göre ihtiyaçlı diyebileeğim kişiler vardı. Gittim konuştum. İptal edemiyorum dedi. Ama bu yıl vermedi. Öğretmen sizi tanımadığı için herhangi birisini seçmiş olabilir. Bizim alma sebebimiz oğlumun kullanılmış forma giymesiydi. Ama bu durum gücüme gitmedi. Ama birdahaki sefere ihtiyaçlı kişilerin kullanabilmesi için gerekli girişimi yaptım.Bu kadar çok üzülmeyin. Hak geçtiğini düşünüyorsanız ihtiyaçlı bir kişi giydirin. Ben öyle yaptım. Öğretmen zamanla sizi tanıyacaktır.

Bu arada kıyafetleri verirken öğretmenimiz şöyle demiş: (bunları çok dürüst bir çocuk olduğun için sana hediye ediyorum .)bir ay havamızdan yanımıza yaklaşılamadı:)

kotu gozle bakmiyorum demek istedigim.durumum okadar kotu degil diyorum.
Ben de demek istiyorum ki ihtiyaç sahibi olmak kötü bir durum değildir, size istiyor musunuz diye sorulmuş siz de istemediğinizi soylemişsiniz. Oturup ağlamak da nedir, bir düşünün zira ben düşündükçe sizi o durumda daha bir üzülüyorum size. .

İdare öğrencileri sınıf öğretmenleri kadar yakından tanıyamaz.
O yüzden öğretmen belirler diye düşünüyorum, emin değilim.

demek istedigim snfta
ben ihtiyac sahiplerini yadirgamiyorum diyorumki biz cocugumuzun bi dedigini iki etmezken butun ihtiyaclarini karsilarken acaba cocugumda eksik biseymi gordu buna uzuldum ben sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…