Bi tehlikeli elti de benim başımda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Arkadaşlar Merhaba! Benim eltim sürekli beni kıskanıyor evime üstüme çocuğuma ne alsam hırs yapıyor gidip aynısını alıyor. Benden önce evlenmiş evime ne aldıysam aynı tarz gidip aldı halısından tülüne bardağından ütü masasına kadar daha neler neler tepsimden kavanozumdan çantamdan ayakkabımdan kıyafetlerimden. Açıkçası rahatsız olmaya başladım ama ben mi takıntı yapıyorum sizce?herkes istediğini alır sana ne mi diyorsunuz. Ve kayınvalidemlerle arası kötü benimde kötü olmam için uğraşıyor. İkimizinde küçük çocuğu var birbirlerine vuruyorlar onunki biraz daha büyük o yüzden verdiği hasar daha fazla oluyor ben sesimi çıkartmıyorum benimki yaptığında bi kaç defa bana bağırdı neymiş annelik içgüdüsüymüş bende tepkimi aylarca konuşmayarak verdim. Biraz uzun oldu ama siz olsanız nasıl tavır takınırdınız?

Esya konusu onemsiz benim icin.
Diger meseleler de araya mesafeyle cozulur.

Kusura bakma da kim okursa olsun göz göre göre evladına zarar verdirme gerisine karışmam senin bileceğin iş ama yok büyük YÖK küser diye yapma küserse küssün evladından kıymetli değil kimse

Kendi eltimle kıyasladım da,
Sizin eltiye sarılasım geldi
Benim eltinin iftira ve daha ne tür huyları var.
Örnek vermek bile istemiyorum.
Kapımı açmıyorum yeterli geliyor.
Aslında benimkinin de var daha çok şeyi de hepsini yazamadım

Sizin cocugunuzda vursa onun cocuguda fark etmez

ikiside o soydan büyüyen çocuklar ikinizde gelinsiniz esitsiniz sende yengesin o da birbirinizin çocuğunu da kendi çocuğunu da uyarmalisin uyarabilirsin

. Sen büyüksün o küçük, vurdu mu yanlış olduğunu sen söylemelisin senin kuzenin kardeşin desen mesele çözülecek

Bukadar basit yok elti kıskanç yok halı aynı yok kıyafet ayni dedin mi oralara girdin mi ben sende de var derim. Neleri takip ediyorsun nelere dikkat etmissin.

Ya bazen bende gördü aldıyı biraz abartıyomuşuz gibi geliyor, bi dönem heryerde aynı tarz şeyler oluyor. Herkes aynı şeyleri alıyor. Aynı dönem evlenen arkadaşlarımın evinde çoğu eşya benzer, mutfak eşyaları, yatak odası takımları vs. Kimse de ben de gördü aldı demez, diyemez. Hatta biri uygun güzel bişey bulunca diğerine haber verirdi. Bak burda böyle bir ürün var diye. Ya da kıyafet, sokakta her 10 kişiden 2 si aynı giyiniyor zaten. Bi çeşit gömlek görüyorum diyelim sonra hangi mağazaya girsem hangi kadına baksam aynı gömleği görüyorum. Bunlar çok normal şeyler. Takmayın.

Amma çocuk konusunda , asla zarar vermesine ya da size bağırmasına izin vermeyin. Kendi çocuğunuzu sakındığınız gibi diğer çocuğu da sakının ama kendinizi de ezdirmeyin

Hohoyytben olsam kandırırım kız onu :)
Gezerim mağaza mağaza baaak bunlardan bende aldım derim , çirkin çirkin şeylere evde kullanıyorum derim . Gitsin o da alSın diye.
En iyisi çok yüz göz olmamak , beğeniyor demekki seni birde o açıdan bak. Evet , kabul ediyorum ama bende katlanamam bu aynı şeyleri alma işine söyleseydiniz keşke yeter be kadın diye...

Bu aralar vintage eşyalar veya sade ama şık süsler filan moda. Nereye gitseniz ayni tarz seyler oluyor. Belki oda evini yenilemeye heveslenmistirde almistir ilk aklima gelem bu. Ama siz herseyde taklid ediyor diyorsaniz zevkinizi cok begeniyor demek...yanliz abartmis biraz :) onun disinda gicikligi yoksa sorun yok ama sizinkinde hazimsizlik var belli

Ne alıyorsa alsın buna takılmayın bence
Çocuk olayları ise siz doğru olanı yapmışsınız ama yinede kavga etmeyin
Hanımefendiliğinizi koruyun
Onun ne fesat olduğu anlaşılsın

Asıl sorun sizi eşinizin ailesi ile kötü etmeye çalışması

Düşmanınız olarak görüyorsanız
O zaman
"Dostlarını yakın
Düşmanlarını daha yakın tut" demiş atalarımız

Aynı şeyleri taklit yapması.. ister istemez dikkat çeker.. bu sizin onu takip ettiğiniz anlamına gelmez.. aynı ürünü veya aynı malzemeyi gördüğünüz an zaten içinizden dersiniz..''aaa bundan bende de var..'' diye...
... '' ayş biranda kendi evime geldim sandım..'' deyin.. birde yüzde elli çocuklarla ilgilenin.. yere oturun çocuklara oyun oynatmaya çalışın.. o zaman mesafeyi dengede tutmuş olursunuz.. fazla sohbet etmemiş olursunuz.. çocuğunuzda zarar görmemiş olur..

taklitler aslını yüceltir demişler. çocukları da oynatma olsun bitsin :)
Ben çok biraya gelmekten yana değilim ama eşim bu sefer beni suçluyor sizin bu şeyleriniz yüzünden çocuklar birbirini göremiyor diye ama çocuğun bir yeri acısın eşinde bana kızıyor niye bakmadın diye hangibirine yanayım

O senin çocuğuna bağırıyor ama senin sesin çıkmıyor aylarca görüşmeyerek tepkini gösteriyorsunsen böyle yaparsan ezen çok olur. Gidip de onun çocuğuna bağırma ona bağır ve mesafeni koy bence bir daha görüşmeseniz bile olur

Çocuk ayırtettiğim yok çocuk çocuktur benim için hepsi masum hepsi bir.onu nerden çıkardınız anlamadım ben olayı anlattım büyüğü küçüğünü daha çok eziyor diye. Tabiki tatlı dille uyarıyoru ama çocuk işte anlamıyor mesele de sizin dediğiniz gibi kolay çözülmüyor öyle. Burda sorun eltimin benim gibi yapmayıp bana bağırmasıydı. Benim bir şeyi takip ettiğim yok her evine gidişimde kendi aldığım bir şeyle karşılaşıyorum ister istemez bu bende de var diyor insan görünce içinden. Ben birinin evine gidince gözlerimle didik didik eden bi tip değilim kaldı ki herkes aynı şeyi söylüyor bana senden görüp alıyor diye herkes mi takipte?

Artık sabrım kalmadı zaten bir şey daha desin patlama noktasındayım

Artık sabrım kalmadı zaten bir şey daha desin patlama noktasındayım
Yahu kadının lafını ne diye bekliyorsun kestirip at o senin peşinde dolandın niye konuşmuyorsun diye. Ayrıca paylamak için hakaret etmesini beklemen de çok ilginç. Bırak ne hali varsa görsün sen kestirip at işr yaramazın Teki anlaşılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…