- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Kusura bakma da kim okursa olsun göz göre göre evladına zarar verdirme gerisine karışmam senin bileceğin iş ama yok büyük YÖK küser diye yapma küserse küssün evladından kıymetli değil kimseArkadaşlar Merhaba! Benim eltim sürekli beni kıskanıyor evime üstüme çocuğuma ne alsam hırs yapıyor gidip aynısını alıyor. Benden önce evlenmiş evime ne aldıysam aynı tarz gidip aldı halısından tülüne bardağından ütü masasına kadar daha neler neler tepsimden kavanozumdan çantamdan ayakkabımdan kıyafetlerimden. Açıkçası rahatsız olmaya başladım ama ben mi takıntı yapıyorum sizce?herkes istediğini alır sana ne mi diyorsunuz. Ve kayınvalidemlerle arası kötü benimde kötü olmam için uğraşıyor. İkimizinde küçük çocuğu var birbirlerine vuruyorlar onunki biraz daha büyük o yüzden verdiği hasar daha fazla oluyor ben sesimi çıkartmıyorum benimki yaptığında bi kaç defa bana bağırdı neymiş annelik içgüdüsüymüş bende tepkimi aylarca konuşmayarak verdim. Biraz uzun oldu ama siz olsanız nasıl tavır takınırdınız?
Aslında benimkinin de var daha çok şeyi de hepsini yazamadımKendi eltimle kıyasladım da,
Sizin eltiye sarılasım geldi
Benim eltinin iftira ve daha ne tür huyları var.
Örnek vermek bile istemiyorum.
Kapımı açmıyorum yeterli geliyor.
Ben çok biraya gelmekten yana değilim ama eşim bu sefer beni suçluyor sizin bu şeyleriniz yüzünden çocuklar birbirini göremiyor diye ama çocuğun bir yeri acısın eşinde bana kızıyor niye bakmadın diye hangibirine yanayımtaklitler aslını yüceltir demişler. çocukları da oynatma olsun bitsin :)
Çocuk ayırtettiğim yok çocuk çocuktur benim için hepsi masum hepsi bir.onu nerden çıkardınız anlamadım ben olayı anlattım büyüğü küçüğünü daha çok eziyor diye. Tabiki tatlı dille uyarıyoru ama çocuk işte anlamıyor mesele de sizin dediğiniz gibi kolay çözülmüyor öyle. Burda sorun eltimin benim gibi yapmayıp bana bağırmasıydı. Benim bir şeyi takip ettiğim yok her evine gidişimde kendi aldığım bir şeyle karşılaşıyorum ister istemez bu bende de var diyor insan görünce içinden. Ben birinin evine gidince gözlerimle didik didik eden bi tip değilim kaldı ki herkes aynı şeyi söylüyor bana senden görüp alıyor diye herkes mi takipte?Sizin cocugunuzda vursa onun cocuguda fark etmez
ikiside o soydan büyüyen çocuklar ikinizde gelinsiniz esitsiniz sende yengesin o da birbirinizin çocuğunu da kendi çocuğunu da uyarmalisin uyarabilirsin
. Sen büyüksün o küçük, vurdu mu yanlış olduğunu sen söylemelisin senin kuzenin kardeşin desen mesele çözülecek
Bukadar basit yok elti kıskanç yok halı aynı yok kıyafet ayni dedin mi oralara girdin mi ben sende de var derim. Neleri takip ediyorsun nelere dikkat etmissin.
Artık sabrım kalmadı zaten bir şey daha desin patlama noktasındayımO senin çocuğuna bağırıyor ama senin sesin çıkmıyor aylarca görüşmeyerek tepkini gösteriyorsunsen böyle yaparsan ezen çok olur. Gidip de onun çocuğuna bağırma ona bağır ve mesafeni koy bence bir daha görüşmeseniz bile olur
Yahu kadının lafını ne diye bekliyorsun kestirip at o senin peşinde dolandın niye konuşmuyorsun diye. Ayrıca paylamak için hakaret etmesini beklemen de çok ilginç. Bırak ne hali varsa görsün sen kestirip at işr yaramazın Teki anlaşılanArtık sabrım kalmadı zaten bir şey daha desin patlama noktasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?