Bi tehlikeli elti de benim başımda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi eltimle kıyasladım da,
Sizin eltiye sarılasım geldi
Benim eltinin iftira ve daha ne tür huyları var.
Örnek vermek bile istemiyorum.
Kapımı açmıyorum yeterli geliyor.

Aynen iftira dedikodu fitne fesatlık... bnde bunlarla uğraşıyorum haline şükretsin konu sahibi.

Eşya konusu çocukça .. Demek ki zevkliyim ki aynısını alıyor de geç .. Ama çocuk konusunda mesafe koy.. Biraz tehlikeli senin elti ..

Sizi taklit etmesi hoşunuza gidiyor gibime geldi. Boşver taklit etsin taklitler asıllarını yaşatır ne de olsa. Belki kendı tarzı oturmamış ve sizin zevkinize göre hareket ediyor olabilir. İlla ortada kıskançlık olmasına gerek yokki :))

bende de iki ozurlu elti var ben uzagim cok sukur elti miii mesafe mesafe mesafeee

Tabi biraz hoşuna gidiyor insanın ama bazı şeylerin kendine özel olsun istiyorsun sonuçta ben kimseyi taklit etmiyorum kendim dekorasyon yapıyorum araştırıyorum kafa yoruyorum kısacası o napıyor benim emeğimi oh hemen kopyalama

Aynen iftira dedikodu fitne fesatlık... bnde bunlarla uğraşıyorum haline şükretsin konu sahibi.
Fitne fesatlık benimkinde de var sürekli akıl veren kendini beğenmiş çok bilmiş her şeyin uzmanı sanki. Bir şey yapsan öyle olmaz şöyle olur yok bu zararlı yok şu yanlış..

Yok çocuğuma bağırmıyor uyarıyor bana bağırıyor

Bendede aynı sizin gibi özenti görümce var. Kendine bakmadan kıskançlığından sürekli açığımı arayıp eleştirmeye çalışırdı, Güzel seylerimi asla takdir etmezdi.ama Bn hiç takıntı yapmadim.eleştirmeye çalıştığında cevabını yapıştırdım. Bn evlenmeden önce evi çöp tü resmen. Durumu olmadığından deil beceremediginden. Ne giyinmeyi bilirdi ne çocuklarına önem gosterirdi. Ama bndn snra göre göre herşeyini düzeltti. Ama bn ndn bnm yaptıklarımı yapıyo die takıntı yapmiyorum. Onun adına seviniyorum düzenli bi hayatı oldu diye. Bnce olaya bu açıdan bak .

benim eltimde noktasi harfine boyle hatta ben mi yazdim diye dusundum.ben sizin gibi takmiyorum ayni sitedeyiz ama hic gitmem mesafe koyuyorum.arkamdan bize gelmiyi bizi sevmiyo falan diyo ama ben hiccc tinlamiyorum sizde gorusmeyin

aklına düşüyordur bende aklıma düser baskasında görüp seversem

katılıyorum sonucta kitle olarak toplumca aynı seyleri tüketiyoruz 3 5 tane model var herkeste onlar var mesela cocuk konusunda ıse ne sizin ne onun cocugu vursun o bilincsizce cahillik yapıyorsa siz de yapmayın araya mesafe koyun ya da gormezden gelin canınızı sıkmasın

Çocuğa vurması dışında sıkıntı yok. Ama çocuklar birbirine zarar verirse iş değişir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…