''...bi tek annem olsun bana birşey olmaz'' dinleyince ağlayanlar

fersam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
13
0
86
44
İstanbul
annedir yüreği fazla dayanamaz
herkes bıksa benden annem bana doymaz
öper besler beni unutur kalbinde
annem burda olsun
bana bişey olmaz
hergün bakar bana
kusurumu görmez
günler gece olsa
o ışığı sönmez
ellerim büyüdü avuçlarında
bi tek annem olsun bana bişey olmaz..

bu sözleri duydukça ağlıyorum. 10 haftalık bebeğimi 4 gün önce kalbi durduğu için kaybettim. ilk bebeğimdi...durup durup ağlıyorum. bir de bu şarkı çıkıp duruyor beni mahvediyor...

bende bu sarkıyı duyunca bogazımda bırseyler duğumlenir birtek annem olmadıgı ıcındır belkıde

cnm cok gecmıs olsun saglıgın yerınde ınsallah yıne olur kendını üzme olurmu

öf bak akşam akşam ağlattın benı,Allah sabır versın.inşallah en kısa zamanda tekrar bir bebeğin olur.

offoff bugün beni kk mahvetti benide çok duygulandıryor bu şarkı özlemim kat kat artıyor

fersam geçmiş olsun

ya evet ben de her dinlediğimde boğazım düğümleniyor. annem uzakta hep onu özlediğim aklıma geliyor.allah kimseyi annesinden ayırmasın...

canim benim,ALLAH dayanma gucu versin,dilerim sende biran once hamile kalir ve saglikla evladini kucagina alirsin,,,:Saruboceq:

evet sozler cok guzelde,kim soyluyo bu sarkiyi,merak ettim,,:uhm:

GeÇmıŞ olsun cnm ÜzÜldÜm
bende Çok duygulanıyorum bu parÇayı duyunca hamıleydım ılk ÇıktıĞında

bana da çok dokunuyor bu şarkının sözleri... ne kadar doğru, ne kadar gerçek değil mi?

ağlamayacak gibi diil ama çok duygusal mafoldumben

uffff inanki cok uzuldum canim,,,rabbim sana sabir versin bebeginden rahmetini esirgemesin ins ins ins,,, :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım bir tanem çok geçmiş olsun anlıyorum seni ama bol bol ağla ağlamadıkça yüreğinde koca bir dağ oluyor bu acı hoş ilk andan beri koca bir dağ ağırlığında o ayrı bi mesele ama en doğrusu bol bol ağla ağlaki yüreğin soğusun acın hafiflesin unutma rabbim onu sana ahhirettte mutlaka verecektir

canım bende bebeğimi kaybettiğim içinb söylüyorum bütün bunları ben hep sıktım kendimi ağlamadım şimdi yüreğim öle ağırki neresine baksan yawrumun acısı dolu psikoloğum ağlamanın bebbeğin yasını tutmanın en doğrusu olduğunu savunuyor o yüzden ağla bol bol

evet ben, benım o!
bır tek annem olsun bana bırsey olmaz... sankı sadece annem ve benım ıcın yazılmıs...

basın sagolsun ınan cok uzuldum... bende bu sarkıyı duydukca aglamaya baslıyorum...
annemı kaybedelı 5 sene oluyo sımdı bebegıme hamıleyım ve artık asırı duygusallıktan reklamları bıle cevırıyorum...
artık yayınlamasalar su reklamı... tamam ıyı hos guzel sarkı ama annesız kuzular var... kuzusu olmayan anneler var... ınsanların acılarını desmekten baska bı ıse yaramıyor...

ALLAHIM sabır versin canım bidaha olur inş.
bu şarkıyı duyunca direk benim de gözlerim doluyorsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…