Bi tek benmiyim böyle olan

Ay âmin inşallah tez Zaman'da .. Benim annende yaptı etti 40 sene yaranamadı .. Annemin kaderi bana gelmiş
ay valla sinirlerim zıpladı ha kaynanam aklıma geldikçe yaşadıklarım yok arkadaşım ev ev üstüne olmuyor evine evim diyemiyorsun rahat rahat pijamayla dolaşamazsın ee bide odanı karıştırıp alma huyu varsa sende biraz dikdur ezdirme kendini eşini iknaya çalışş

Pısırık dediğim işine geliyor hayırlı evlat ailesine bakıyor ona bişe olduğu yokki kafasına göre istediğini yapıyor istediğini söylüyor ...

Ev aldı büyük beraber kalacağız diye almadan dedim ama yok imkansız yani benim kurtulmam

Pışık dediğim işine geliyor hayırlı evlat ailesine bakıyor ona bişe olduğu yokki kafasına göre istediğini yapıyor istediğini söylüyor ...
Sanki ayrı ev olunca kötü evlat olacak bence ı sizi oyalıyor diretin okadar pişmanımki beraber oturdugum için en güzel yıllarım onların eziyetiyle geçti kıymet bilseler

Allah yardımcın olsun canım ben az oturdum 2,5 yıl oturdum oda ailem 2 yıl sonra ayrılacak dediler diye hemen evi ayırdık . Sizin ayırma ihtimaliniz yok mu:)

Sanki ayrı ev olunca kötü evlat olacak bence ı sizi oyalıyor diretin okadar pişmanımki beraber oturdugum için en güzel yıllarım onların eziyetiyle geçti kıymet bilseler
Aynen bilmezler geçti gitti en güzel yıllarım gerçekten allahım büyük ... Sanki beni el üstündemi tutuyorlar bende aynı 2 haftaya bi gelip yarım saat duran eltimde

Benim kv de 14 çocuk var emzikli bebekli halimle ben götürüp getirdim hastaneye yine de el.kizi muamelesi görüyorum. Tek değilsin bacım bende varım:)

Aslında giyeceksin özel iç çamaşırlarını. Kocanla yatak odasından çıkmıcaksın. Bir şey yapmanıza gerek yok. Sadece yanında otur, bak ben bunları aldım de. Merak ediyorsa kaynanan kapıyı açsın merakı gitsin sonra birden ağlamaya başlarsın başın öndeee çok utandın çünkü dersin ki ben bir karar aldım, beraber oturmak istemiyorum. Herkes varken söyliceksin. Kv min beni anlayacağını biliyorum diceksin bu senin için o kadaaar büyük bir trajedi olacak ki evler ayrılacak ohh sefam olsun ah ah biraz delii olsak ne olurduu :/

Valla ayrı ev en iyisi. Ne kadar iyi olursa olsunlar Allah yardımcın olsun canım bende yakınım bir yere gidecen ille haberi olacak hanımın onsuz gidersem sürat aşar demezsen sürat aşar evde olmadığını fark ederse arar biri gelir sende engel diye arar işime gelirse giderim işime gelmezse isim var derim bı kaç kez dedim bı daha ısrar edemdi iyi oldu vallahi bazen öyle yapmak lazım daha tatlı oluyon aman aman dedikçe senden kötüsü yok inşallah o mucize olur da rahat edersin

Esimin bi evi vardi benden once alnmis. Ama kiraci varmis ve sozlesme temmuzda bitecekmis. Birgun oraya gittim koalisyon toplantisi yapildi, esim dedi ki dugunu subatta yapalim, temmuzda eve geceriz dedi temmuza kadar burda yasayalim dedi. Ne acelen var ki dedim? Ha subat ha temmuz ben dedim istemiyorum. Ben oyle diyince kv de kim olsa istemez oglum bekleyin dedi. Evlendikten sonra iyi ki diyorum iyi ki oturmamisim hehehe
aileyle yasamak cok zor canim. Kendi evinde bulasiklari yikamasanda olur hemen iki dk ymk yapsanda olur ama kv yaninda oyle olmuyor malesef. Ah ah. Allah sabir versin. Ayri eve gecme durumunuz yok mu?

Altı ay oturdum eşime baskı yapmasam hala daha oturuyordum
Çok zor gerçekten hayatın hayat olmuyor
Televizyon uyku yemek herşey aileye göre
Allah çıkış kapıları açsın size

Emin olun yerimde olmak istemezdiniz. 1,5 yil kv ile ayni evde yasadim. Hala kendime gelemedim))) Piskolojim yerle bir. Kocam bile aciyor halime))
Bence siz şanslı güruhtansınız. Çünkü kocası durumun farkında olmayanlar var :)

Bende 8 yıldır oturuyorum, susmaktan artık patlama noktasındayım sanırım, çünkü eş kişisi de dahil hiçbirine sevgim kalmadı.. çocuklarımı verseler kendileri fizana gitseler keşke...

En baştan ne düşünerek, nasıl bir ruh haliyle, olur senin ailenle otururum diyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.

Insan belli bir yaştan sonra, bekar da olsa kendi ailesiyle bile yaşayamıyor.

16 yil dile kolay her babayigidin de harci degil ...Ama ne kadar da sikayetci olsaniz demmekki gemi yüruyor karsilikli bir sevgi ve saygi var....Yoksa konunuzdan yorumlarinizdan anladigim kadariyla vur basina tiplerden degilsiniz....

En baştan ne düşünerek, nasıl bir ruh haliyle, olur senin ailenle otururum diyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.

Insan belli bir yaştan sonra, bekar da olsa kendi ailesiyle bile yaşayamıyor.

Konu sahibi aslinda o kadar sikayetci degil. Baksana emojilere felan.

Cok sikayetci olsa kendisi ise girir, para biriktirir ve gerekirse bosanirdi. Bircogularin aslinda islerine geliyor. Bide zaten alismislar. Kira derdi yok. Daima cocuga bakacak biri var. Eh calisip didinmektense, kayin aile ile cekirdek citlatip, survivor'a bakmayi tercih ediyorlar demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…