ay valla sinirlerim zıpladı ha kaynanam aklıma geldikçe yaşadıklarım yok arkadaşım ev ev üstüne olmuyor evine evim diyemiyorsun rahat rahat pijamayla dolaşamazsın ee bide odanı karıştırıp alma huyu varsa sende biraz dikdur ezdirme kendini eşini iknaya çalışşAy âmin inşallah tez Zaman'da .. Benim annende yaptı etti 40 sene yaranamadı .. Annemin kaderi bana gelmiş
Pısırık dediğim işine geliyor hayırlı evlat ailesine bakıyor ona bişe olduğu yokki kafasına göre istediğini yapıyor istediğini söylüyor ...Eşiniz pısırıksa siz üsteleyin eşlere ne oluyoki olan hep bize oluyo kendileri rahat nasıl olsa aslında onları biz kendi ailemizin yanına götürsek hani derlerya iç güveysi nasıl olur acaba kaçgün dururlar
Ev aldı büyük beraber kalacağız diye almadan dedim ama yok imkansız yani benim kurtulmamay valla sinirlerim zıpladı ha kaynanam aklıma geldikçe yaşadıklarım yok arkadaşım ev ev üstüne olmuyor evine evim diyemiyorsun rahat rahat pijamayla dolaşamazsın ee bide odanı karıştırıp alma huyu varsa sende biraz dikdur ezdirme kendini eşini iknaya çalışş
Sanki ayrı ev olunca kötü evlat olacak bence ı sizi oyalıyor diretin okadar pişmanımki beraber oturdugum için en güzel yıllarım onların eziyetiyle geçti kıymet bilselerPışık dediğim işine geliyor hayırlı evlat ailesine bakıyor ona bişe olduğu yokki kafasına göre istediğini yapıyor istediğini söylüyor ...
q zaman yapacak bişi yok 3 maymunu oynuycan görmücen duymucan bilmicen allah yardımcın olsunEv aldı büyük beraber kalacağız diye almadan dedim ama yok imkansız yani benim kurtulmam
Aynen bilmezler geçti gitti en güzel yıllarım gerçekten allahım büyük ... Sanki beni el üstündemi tutuyorlar bende aynı 2 haftaya bi gelip yarım saat duran eltimdeSanki ayrı ev olunca kötü evlat olacak bence ı sizi oyalıyor diretin okadar pişmanımki beraber oturdugum için en güzel yıllarım onların eziyetiyle geçti kıymet bilseler
Malasef mucize olur belkiAllah yardımcın olsun canım ben az oturdum 2,5 yıl oturdum oda ailem 2 yıl sonra ayrılacak dediler diye hemen evi ayırdık . Sizin ayırma ihtimaliniz yok mu:)
Aynen âmin inşallah Rabbim YARDIMCIM olsunq zaman yapacak bişi yok 3 maymunu oynuycan görmücen duymucan bilmicen allah yardımcın olsun
İnşallah ayrılırısınız ama eşinizde bitiyor bu iş ailelerin bu şekilde oğullarının bütün hayatına karışmasına anlam veremiyorumMalasef mucize olur belki
Bence siz şanslı güruhtansınız. Çünkü kocası durumun farkında olmayanlar var :)Emin olun yerimde olmak istemezdiniz. 1,5 yil kv ile ayni evde yasadim. Hala kendime gelemedim))) Piskolojim yerle bir. Kocam bile aciyor halime))
En baştan ne düşünerek, nasıl bir ruh haliyle, olur senin ailenle otururum diyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.
Insan belli bir yaştan sonra, bekar da olsa kendi ailesiyle bile yaşayamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?