GerçekmiSiz bi de bizimkileri gorseniz, sukur edersiniz kocanizin ailesine
16 sendedir malasef beraberizBerabermi oturuyorsun allah yardımcın olsun işiniz çok zor 6 yıl oturdum asla memnun olmazlar ay yine aklıma geldi o yıllar gece gece uyuyamam artık
benn benn 20 yılı kaynanamla yaşadım yıkadım pakladım yedirdim içirdim iyimi oldum aslaaa yine yinede el kızısın ne yapsan yaranamazsın rabbim beni kurtardı senide kurtarsın inşallahh çok zorSelam HANIMLAR
Eşinin ailesi
İle yaşayanlar varmı aranızda .. Bazen tahammül edemiyorum bazen içime bi merhamet geliyor acıyorum .. Ama çok bunaldım yeter diye bağırasım geliyor bazen içimden geçenleri söylemek istiyorum .. sonra neyse diyorum susuyorum ..!! Kendi çocukları yanına uğramıyor ben hayatımın çoğunu onlarla geçiriyorum .. Yinede el kızısın yinede gelinsin ... Alt yazılı hayat yaşıyorum resmen illa herşeyi bilecekler illa herşeyden haberleri olacak .. Anlamsız peş peşe gelen sorular bitmiyor sorular Çocuğunu senden daha çok seviyorlar sanki sana emanet bırakmış gibi davranıyorlar .., sanki benden daha çok düşünüyorlar .. hepsi böylemi banamı vurdu amorti merak ettim sadece
Yok malasef benim adam pısırıkEn iyisi bile olsa birlikte oturmak çok zor. Ayrılma ihtimaliniz hiç yok mu?
Emin olun yerimde olmak istemezdiniz. 1,5 yil kv ile ayni evde yasadim. Hala kendime gelemedim))) Piskolojim yerle bir. Kocam bile aciyor halime))Gerçekmibizimkilerin üstüne tanımam diyorum ben
Ay âmin inşallah tez Zaman'da .. Benim annende yaptı etti 40 sene yaranamadı .. Annemin kaderi bana gelmişbenn benn 20 yılı kaynanamla yaşadım yıkadım pakladım yedirdim içirdim iyimi oldum aslaaa yine yinede el kızısın ne yapsan yaranamazsın rabbim beni kurtardı senide kurtarsın inşallahh çok zor
evlilik iki kișiliktir kaç kiși olarak devam ediceğinizede siz karar verirsiniz(çocuktan bahsediyorum)evlendikten sonra aileyle yasanmasina kesinlikle karsiyim hem çok sagliksiz bir ortam en onemlisi size ait olmayan çoklu bir hayatSelam HANIMLAR
Eşinin ailesi
İle yaşayanlar varmı aranızda .. Bazen tahammül edemiyorum bazen içime bi merhamet geliyor acıyorum .. Ama çok bunaldım yeter diye bağırasım geliyor bazen içimden geçenleri söylemek istiyorum .. sonra neyse diyorum susuyorum ..!! Kendi çocukları yanına uğramıyor ben hayatımın çoğunu onlarla geçiriyorum .. Yinede el kızısın yinede gelinsin ... Alt yazılı hayat yaşıyorum resmen illa herşeyi bilecekler illa herşeyden haberleri olacak .. Anlamsız peş peşe gelen sorular bitmiyor sorular Çocuğunu senden daha çok seviyorlar sanki sana emanet bırakmış gibi davranıyorlar .., sanki benden daha çok düşünüyorlar .. hepsi böylemi banamı vurdu amorti merak ettim sadece
Allah kolaylık versin ayrı ev imkanı yokmu Çok iyi bilirim nefes alamıyorum aklıma geldikçe16 sendedir malasef beraberiz
Aman gene Allah kurtarmış seni ben 16 senedir gene iyi durumdayımEmin olun yerimde olmak istemezdiniz. 1,5 yil kv ile ayni evde yasadim. Hala kendime gelemedim))) Piskolojim yerle bir. Kocam bile aciyor halime))
Aynen işte aklıma tüküreyim başta olur dedik sonra kurtulamadım ev senin evin gibi olmuyor sanki herşey emanetevlilik iki kișiliktir kaç kiși olarak devam ediceğinizede siz karar verirsiniz(çocuktan bahsediyorum)evlendikten sonra aileyle yasanmasina kesinlikle karsiyim hem çok sagliksiz bir ortam en onemlisi size ait olmayan çoklu bir hayat
Evet, cooook sukur kurtuldum. Ne yuzunu goruyorum, ne sesini duyuyorum. ALLAH kurtarsin sizi. 16 yil iyi dayanmissiniz. Ben olsam sinirden ölmustum )))Aman gene Allah kurtarmış seni ben 16 senedir gene iyi durumdayım
16 senedir eşiniz,hayata bir yerden tutunmak için neyi bekliyor?Aman gene Allah kurtarmış seni ben 16 senedir gene iyi durumdayım
O halinden memnun valla16 senedir eşiniz,hayata bir yerden tutunmak için neyi bekliyor?
Bende kafayı yemek üzereyim acık kafa dağıtayım dedim ondan açtım konuyuEvet, cooook sukur kurtuldum. Ne yuzunu goruyorum, ne sesini duyuyorum. ALLAH kurtarsin sizi. 16 yil iyi dayanmissiniz. Ben olsam sinirden ölmustum )))
Eşiniz pısırıksa siz üsteleyin eşlere ne oluyoki olan hep bize oluyo kendileri rahat nasıl olsa aslında onları biz kendi ailemizin yanına götürsek hani derlerya iç güveysi nasıl olur acaba kaçgün dururlarYok malasef benim adam pısırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?