Bi tek benmiyim böyle olan

Aynı ev kabus gibi
Benim ikinci evliliğim mutluyum çok şükür ama evlerimiz yakın haftada bir gün uğruyoruz yine de çok gitmiyoruz diye suratını asıyor takıyor muyum hayır

Ama ilk evliliğimde 2 yıl beraber yaşamıştık üstelik eski kv çok anlayışlı iyi merhametli bir insandı ona rağmen dayanılmaz oluyordu nasıl baş ediyorsunuz Allah sabır versin.

Takmamaya çalışın nasıl olsa konuşacak konuşmuyor mu sizde konuşmayın ilgilenmeyin odanızda vakit geçirin kendisi bilir

Denemek lazım

önyargı önyargı

16 yil dile kolay her babayigidin de harci degil ...Ama ne kadar da sikayetci olsaniz demmekki gemi yüruyor karsilikli bir sevgi ve saygi var....Yoksa konunuzdan yorumlarinizdan anladigim kadariyla vur basina tiplerden degilsiniz....
Başta çok taktım kafayı bu sefer sağlık gidiyor elden bende dalgaya vurdum işi ... Hepsi bu

Yok malasef

Aynen bilmezler geçti gitti en güzel yıllarım gerçekten allahım büyük ... Sanki beni el üstündemi tutuyorlar bende aynı 2 haftaya bi gelip yarım saat duran eltimde

Siz küçük gelin misiniz ?
Ya 2 kardeş birleşip anne babalarına ev almalı ya da 1 ay bir yerde diğer ay diğer yerde dursalar siz de nefes almış olursunuz

Evet ben küçük gelinim malasef hiç ağızlarına bile almıyorlar valla herkes memnun hayatından

Bence siz şanslı güruhtansınız. Çünkü kocası durumun farkında olmayanlar var :)
Evet bu konuda cok sansliyim. İlk gunden hep arkamdaydi, hep annesiyle konustu, yapma etme dedi, o senin kizin dedi, yardim et her seyinde dedi. Ama duvara soyledi sanki)))
Aslinda kocalari durumun farkinda ama işlerine gelmiyo, oyuzden umursamiyolar )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…