- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Evet canım astım.Halı niye yasak? Astım mı
Benim alacağım 3,5 metrekare sanırım makineye sığmaz.çok mu ince acaba.halı gibimi kilim gibimiben mutfağımda kullanıyorum.hafif ve kullanışlı oluyorlar.hatta 1 defa ç.makinesinde yıkadım
İki çocuğum da astım canım.evde mümkün olduğunca az eşya olcak.benim halı larım hep yün ve kalın.onun için halıları değiştirelim diyoruz.ama işte üşür diye korkuyorum bu seferde.anne yüreği işteastım değilim ama ev tozuna alerjim var. Doktor odasında halı olmasın evde de olabildiğince ince halıları tercih edin demişti. Annem inanmadığı için evde değişiklik yapmadı. Ben de farketmemiştim ama üniversite için evden ayrılınca kendime geldim. Enerjim yükseldi rahat nefes alabilmeye başladım. Önceden dışarı bile çıkmak istemezdim annem çok sinirlenirdi. Çok kavga ettik zamanında bunun yüzünden. Yasaksa bence almayın. Kilim alın.
Dediğin nasıl bişey canım.mümkünse resim yollarmısınBana düşmez ama yasaksa keşke riske girmeseniz.
Halılar konusunda fikrim yok ama yer matları var. Anti alerjik tüy yok.. ısı yalıtımıda yapıyorm hrm. odaya göre tek renkte kullanılabilir kızımın odasında onları kullanıyorum çok memnunum.
Bu halılar onlardan işte kaldırmaz halılardanKaydırmaz halılar var onlarada bir bak derim.
Ben mutfağımda kullanıyorum hafif,tüysüz, yıkanması kolay.. Çok güzel desenlileri var beğeniyorum bu halıları.Bu halılar onlardan işte kaldırmaz halılardan
Yok canım görmedim.benim Süpürgem de güçlü bi süpürge.zorlanırım sanırım.çok saolİlk fotodaki halının aynısından bende yolluk var.
Süpürmesi zor ben sevmedim
Gidip görmediyseniz söyleyeyim; kilim gibi ince bi dokusu var
Çocuk yerde oynuyorsa sert gelebilir
kilimden biraz daha kalın.evet sizin ölçüler büyük makineye girmez.ama toz tutmuyor fazla ,tüylü olmadığı için bu yönden iyi.benim tek sevmediğim yönü süpürge yaparken yüksek güçte kalkıyor başlığa yapışıyor:) bazen uğraşmayıp silkeliyorum yeterli oluyor.fayans üzeyinde kullanıyorum kaymıyor.sonuç olarak kilimden daha dekoratif durur ama halı kadarda sıcak tutmaz ayağı :)Benim alacağım 3,5 metrekare sanırım makineye sığmaz.çok mu ince acaba.halı gibimi kilim gibimi
Canım bide nette bulamadım.sendeki halıyı kaldırıp yandan kalınlığının fotosunu yollarmısın özelden.diğerlerinden de mi ince acaba.İlk fotodaki halının aynısından bende yolluk var.
Süpürmesi zor ben sevmedim
Gidip görmediyseniz söyleyeyim; kilim gibi ince bi dokusu var
Çocuk yerde oynuyorsa sert gelebilir
Benim süpürgede maraton.artık yutar halıyı sanırımkilimden biraz daha kalın.evet sizin ölçüler büyük makineye girmez.ama toz tutmuyor fazla ,tüylü olmadığı için bu yönden iyi.benim tek sevmediğim yönü süpürge yaparken yüksek güçte kalkıyor başlığa yapışıyor:) bazen uğraşmayıp silkeliyorum yeterli oluyor.fayans üzeyinde kullanıyorum kaymıyor.sonuç olarak kilimden daha dekoratif durur ama halı kadarda sıcak tutmaz ayağı :)
Altı yapışkanlı ise almayın derim zamanla altı dökülüyor ve zemin üzerinde izi çıkıyor yapışkanlı olmayanlar var onlardan tercih edebilirsiniz.Bu halılar onlardan işte kaldırmaz halılardan
İki çocuğum da astım canım.evde mümkün olduğunca az eşya olcak.benim halı larım hep yün ve kalın.onun için halıları değiştirelim diyoruz.ama işte üşür diye korkuyorum bu seferde.anne yüreği işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?