Bi yardım

Senin hoşlandığını anlamış belli ki ,
Sana şu mesajı vermek istiyor '' Sevgili olmayalım ama hep buluşalım görüşelim''
Öyle anladım ben.

asik edeyim diye ugrasirken sen asik olursan ve o bu dengsiz cumlelerinin arkasinda durup ortadan kaybolursa? mahvolursun Allah korusun.. umursama, ilgilenme, degerini dusurme hic.. o taktiklere hic inanmam.. bi insan hoslaniyosa filan ise yarar da, bi hissi yoksa daha beter gozden dusurur..

Hersey bir yana surekli bana evlilik olmaz laflari eden birine yolu gosterir gonderirdim. Bu ne be kafana silah mi dayiyoruz sanki ben evlilik meraklisiyim da ustelik bide senle surekli bunu soyluyorsun bir degil iki degil diye agzima geleni soyler arkama bile bakmadan giderdim.
cocukta bi dengesizlik oldugunu dusunuyorum ugrasmaya degmez

o daha olmamış arkadaşım...
ne dediğini bilmiyo..
belli ki sen daha olgunsun..
kendien göer birilerini bul,
sana göre biri değil belli...

cocukca isler.
daha adamla bir kere hadi iki kere mi gorusmussun, ortaliga bak, konusulanlara bak her ikinizin de.
sen bu adama takmissin, daha dur destur, ne yasadin nesini biliyorsun neresine taktin?
o da yok ask mesk bulcam cok guzelsin ama evlenmeme daha var..ohoo bu nedir bir iki gorusmede boyle.
sacmalik. zaman kaybi. bos isler.
bu kisinin kafa bos, ne istedigini ne arandigini senden ne istedigini kendisi bilmiyor ki sen bilesin.
sen yine, iki gorustugun adamin evlenme teklif etmesini mi bekliyorsun anlamadim ki.
isin yoksa takdiysan tak yani de, sacma her acidan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…