Arkadaşlarım size bşr şey sormak istiyorum.benim kızım 10 yaşında gözlük kullanıyor miyop.Doktora gittik numaraları biraz yükselmiş yeni gözlük verdi,bu gün aldık ama ya kızım takmak istemiyor heryer yamuk diyo kayıyo her taraf diyo takmıyor moralim bozuldu neden böyle olmuş olabilir, alışıcakmı yoksa bir sorun mu var.tekrarmı doktora götürsem gözlük kullananlar bana yardımcı olabilirlermi lütfen.
(Lütfen konumu kaldımazsanız sevinirim burası daha aktif diye açtım.)
Tamam canım teşekkür ederim deniycem bakalım çok moralim bozulduOdakları yanlış ayarlanmış olabilir. Bir iki gün düzenli taksın alışmazsa tekrar doktora görürün.
Tamam canım teşekkür ederim deniycem bakalım çok moralim bozuldu
bilemiyorumki canım o yüzden kullananlara sormak istedimEger yamuk goruyorsa dogru olcmemiste olabilirler, yanlis numarali gozluk olabilir. odak noktasida yanlis koyulmus olabilir.
Bende kullaniyorum daha dogrusu kullanmam lazim ama kullanmiyorum ama benim goz numaramdan buyuk bir gozluk taktigimda bulanik goruyorum. Kizinizin sikayetini dikkate alip baska bir doktora daha götürün derim. Yoksa daha kötü olmasin ALLAH korusunbilemiyorumki canım o yüzden kullananlara sormak istedim
ay allahım korusunn hepimizi inş rabbim herkese şifa versin tamam götürücem yarın kızımı hemenBende kullaniyorum daha dogrusu kullanmam lazim ama kullanmiyorum ama benim goz numaramdan buyuk bir gozluk taktigimda bulanik goruyorum. Kizinizin sikayetini dikkate alip baska bir doktora daha götürün derim. Yoksa daha kötü olmasin ALLAH korusun
Arkadaşlarım size bşr şey sormak istiyorum.benim kızım 10 yaşında gözlük kullanıyor miyop.Doktora gittik numaraları biraz yükselmiş yeni gözlük verdi,bu gün aldık ama ya kızım takmak istemiyor heryer yamuk diyo kayıyo her taraf diyo takmıyor moralim bozuldu neden böyle olmuş olabilir, alışıcakmı yoksa bir sorun mu var.tekrarmı doktora götürsem gözlük kullananlar bana yardımcı olabilirlermi lütfen.
canım zaten gözlük kullanıyordu elbette istediği gibi aldım yanları değiştirilebiliyir istediği renkler takmak ıstememesinin sebebi yamuk görüyorum diyoSizde evde gözlük takın derecesiz falan..renkli hoşuna gidecek bir gözlük alın..çocuklar yakınlarından gördüklerine özenirler.özellikle kız çocukları annesi,ablası,arkadaşları birşey yaptığında aynısını yapar
canım zaten gözlük kullanıyordu elbette istediği gibi aldım yanları değiştirilebiliyir istediği renkler takmak ıstememesinin sebebi yamuk görüyorum diyo
yok bitanem önemli değil insanlık hali sağolHa pardon konuyu yanlış okumuşum kusura bakmayın..ben ilkdefa gözlük takıcak ve takmamak için bahaneler buluyor sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?