Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZkValla kocayi bos ver nohut yaptim 3 saatir kayiniyor ama yandi artik aksama yumurta yaparim
ya simdi ne alaka hem herkesten özür diledik niye uzattiginizi anlamiyomhatırladım sizi. eşinin ayaklarını yıkayan millete de yalamalı mesaj yazansınız. şimdide kadın sünneti
sizin konular ve kafalar bi garip anlaşılan.
Aynen yeminle 3 saat tir kanamasini bekliyom ama yandi artikZk
Kız 3 saattir ne bu nohutun kemigimi var yanar tabiki![]()
Nohuta niyet yumurtaya kismetAynen yeminle 3 saat tir kanamasini bekliyom ama yandi artik
Bu kadar fazla benim bünyem kaldirmaz ben cok kafaya takarim 2 gun hic aklimdan cikmazKeşke tüm dünyadaki kadın ve çocukların acılarını yok edicek bir ilaç yapsalar.Daha neler var bilseniz beyniniz yanar.
Cinsellikten zevk alamasın diye klitoris kesiliyor. Kadın sünneti bu. Bir seviye üstünde ise hem klitoris kesiliyor hem de o girişi dikiliyor. İlk kocası kesip açsın diye.Tsk canim dogum günüm degilde ama simdi kadinin sunett edilecek bi u
Sagol canim degil ama kadinni nasil sunet edilecek yeri mi varki![]()
Türkiye de mi saka yapiyorsunuz vay be aradas dunya neler oluyormuşAyrıca Türkiye'de de milyonda bir bile olsa uygulanan bir şey.
Hiç duymadınız mı? Sürekli bu konuyu araştırıp, yazı dizisi yapar dururlar. Üstelik bildiğim kadarıyla kadının kltorisini keserek sünnet ediyorlar. Korkunç birşey. Halimize bin şükür dedirtiyor resmen.Arkadaslar ben suanda şokmayım benim coktandir abimle yengem afrikada yaşıyorlar yengem orali neyse yangem sayesinde ordan bi arkadaş edindim bu gun face üstünde konusuyoruz bana dedi ki bu gun bi arkadasimin kiz kardeşi sunet olacak diye ben şok. Nasıl yanii
Milyonda bir ise 7 yada 8 kişi olmuştur neyse kiAyrıca Türkiye'de de milyonda bir bile olsa uygulanan bir şey.