• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yol gösterin napmam lazim

Saka yaptigini soyledi yemin etti nerden geldi aklina boyle bisi diyince simdi aklima geldi oyizdn sordm dedi sorada peki gercektn gitseydim sende benimle gelirmiydn dedi evet dedim sora guldu sen bni birakaman dedi o cumleden sora yanilmiyosm baya sevindi sora eger oyle bisi olursa seni bosucm dedim
Sana tavsiye Boşanma lafını kullanma gerçekten kullanma

Aynen zorla aklına sokmuş gibi olursun Yapıcı sözler kullan

Yapici olmaya calistim dedigim icim icimi yiye yiye izin verdim gece disari cikip sabah eve gelmesine bi seyden korkuyorum ya ben izin verdikce yapici oldukca esim kendini dahada asarsa.. Adam 1 saat icin dil dokerken izin verdigim halde ben senin kolenmiyom ayagima zincir vurmadigin kaldi dio

Yapici olmaya calistim dedigim icim icimi yiye yiye izin verdim gece disari cikip sabah eve gelmesine bi seyden korkuyorum ya ben izin verdikce yapici oldukca esim kendini dahada asarsa.. Adam 1 saat icin dil dokerken izin verdigim halde ben senin kolenmiyom ayagima zincir vurmadigin kaldi dio
Sende o zaman ona aynısını yap mesela ben bu akşam yokum arkadaşta kakacağım de

Back
X