- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
28 yasinda aynen evin tek ogluAlkol vs gibi galiba neyse özel demem ki .. Yası kaç peki ? Bir evin bir oğlu ise onlarda genelde sorumsuz oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yasinda aynen evin tek ogluAlkol vs gibi galiba neyse özel demem ki .. Yası kaç peki ? Bir evin bir oğlu ise onlarda genelde sorumsuz oluyor
Etmediler siz kendiniz mi evlendiniz ?
Kesşn babası annesi bunu üstün tutmuştur o da böyle sorumsuz olmuştur işte bunun için ailesinin bunu düzeltmesi Lazım sen de biraz tartışırsın alır karşına konuşursun28 yasinda aynen evin tek oglu
Doğru olanı yapmışsın2 yil sonra ailem pes etti verdiler beni.sirf vermiyolar die evdende kacmadim ailemin basi one egilmesin die sonunda onlar pes etti
Gorumcelerimin anlattigina gore el ustunde tutulmus esimin anlattigina gorede onu hic sevmemisler hep kizlarini sevmislerKesşn babası annesi bunu üstün tutmuştur o da böyle sorumsuz olmuştur işte bunun için ailesinin bunu düzeltmesi Lazım sen de biraz tartışırsın alır karşına konuşursun
EvetDoğru olanı yapmışsın
Bence görümcelerin dediği doğru gibi geliyorGorumcelerimin anlattigina gore el ustunde tutulmus esimin anlattigina gorede onu hic sevmemisler hep kizlarini sevmisler
Bence görümcelerin dediği doğru gibi geliyor
Eşin sen hamile olunca değişmiş olabilir mi ?Esim oyle degildi dedigim gibi 1 saat disari cikmak icin dil dokerdi bana simdi degisti.bencede gorumcelr dogru soyluyor
Bilmiyorum neden degisiyoki bem hamile oluncaEşin sen hamile olunca değişmiş olabilir mi ?
Benim bi tahminim var ama kaç aylık hamilesin ?Bilmiyorum neden degisiyoki bem hamile olunca
6 aylik hamileyim.ne tahmin ediyosn ?Benim bi tahminim var ama kaç aylık hamilesin ?
Yaklaşımları Değişti mi peki guzel sözler söylemeler azaldı ilgi azaldı mı mesela ? Hamilelikten önce rahat yaklaşaniliyordu hamilelik olunca yaklaşamadı ondan tavırları değilmiş olabilir diye düşündüm6 aylik hamileyim.ne tahmin ediyosn ?
Guzel sozler soyluyo ozellikle bu 4 gundur benu uzdukten sonra simsıki sarilip seni cok seviyorum sensiz yapamam dio ama hep beni uzduktem sonra gonlumu almak icin yapiyor.bide yaklasabiliyor ben rahatsiz olsamda sirf uzulmesin die bazen belli etmeyeye calisyorum bazende apacim rahatsizligim oluyo oda goruyo ama onu engellemiyorum oda geri durmuyo sadece 1 kac gun durmusti sora yine devam etti (insallah anlatabildm )Yaklaşımları Değişti mi peki guzel sözler söylemeler azaldı ilgi azaldı mı mesela ? Hamilelikten önce rahat yaklaşaniliyordu hamilelik olunca yaklaşamadı ondan tavırları değilmiş olabilir diye düşündüm
Anladım o zaman sebep bu değil bunalmış olabilir erkekler daha çabuk sıkılıyorlar ya şimdi bebekte geliyor evlilik zaten sorumluluk o da sorumluluk almayı sevmeyen biri ise bekar hayatına özenmiş olabilirGuzel sozler soyluyo ozellikle bu 4 gundur benu uzdukten sonra simsıki sarilip seni cok seviyorum sensiz yapamam dio ama hep beni uzduktem sonra gonlumu almak icin yapiyor.bide yaklasabiliyor ben rahatsiz olsamda sirf uzulmesin die bazen belli etmeyeye calisyorum bazende apacim rahatsizligim oluyo oda goruyo ama onu engellemiyorum oda geri durmuyo sadece 1 kac gun durmusti sora yine devam etti (insallah anlatabildm )
Anladım o zaman sebep bu değil bunalmış olabilir erkekler daha çabuk sıkılıyorlar ya şimdi bebekte geliyor evlilik zaten sorumluluk o da sorumluluk almayı sevmeyen biri ise bekar hayatına özenmiş olabilir
Nasıl bir şekilde söyledi bunu şaka gibi mi ciddi gibi mi ? Seni denemiş olabilirBelkde bugun bana dedi esyalari toplayip babamin dukkanina birakalim sende orda kal ben istanbula calismaya gidicm dedi ben tepki gosterip uzulunce vallahi saka yapiyorum ciddi degildim dedi.ust uste sorguladi boyle bi dusuncen varmi die ama olsaydi vallahi dermiydim seni birakip nereye gidicem dedi.acaba gercektn boyle bi dusuncesi varmi icim icimi yemeye basladi yine
Nasıl bir şekilde söyledi bunu şaka gibi mi ciddi gibi mi ? Seni denemiş olabilir
O zaman neden evlendin bebek yaptın beni Baba'nın evine bırakıp kendin İstanbul'a gitmek için mi diye sorsaydınCiddi soyledi gulerek soylemedi
Saka yaptigini soyledi yemin etti nerden geldi aklina boyle bisi diyince simdi aklima geldi oyizdn sordm dedi sorada peki gercektn gitseydim sende benimle gelirmiydn dedi evet dedim sora guldu sen bni birakaman dedi o cumleden sora yanilmiyosm baya sevindi sora eger oyle bisi olursa seni bosucm dedimO zaman neden evlendin bebek yaptın beni Baba'nın evine bırakıp kendin İstanbul'a gitmek için mi diye sorsaydın