- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
canm zaten öyle ayarlanan bişey değildi bu belirttimde ve zaten yeni değil yaklaşık 5-6 aydan beri bahsediyorlar ama ben bir türlü yanaşmıyordum arkadaş olarak tanıştık aynı ortamdayız o kadar o belli ediyor ama ben normal davranıyorum ne sıcak ne soğuk yani bilmiyorum karra veremiyorum zaten ama yakın çevremdeki herkes ciddi ciddi düşün yeter artık modundalar şu an toparlanmaya çalışıyorum zaten haftaya bir kaç günlüğüne ist ye gidiyorum
yokkk işteee dönmem bir daha asla... yani karşımdaki insan için hazır değilim ona üzülüyorum üzermiyim diye endişeleniyorum birde geçmişimle vedalaşamıyorum ben hala beni seven el üstünde tutan adamlayım canavara dönen adamı hatırladığımda her şey yolunda sıkıntı yok
aynı kişimi yoksa veterinerdeki
Yazik o yeni adamcagiza cok yazik.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şu var hastalıklı ilişkilerde genelde ona bağımlıyım başkası olamaz modu oluyor. sende birini tanıyıp etkilenince umut buldun. en son barışmanıza zaten çok şaşırmıştım.
ama bu yeni insana haksızlık olamması için bi dur düşün kendini dinle etkilenmek farklı bişi hayatına almak çok başka. önce yaralarını iyileştir sonra bakarın yoluna
Böyle bi durumda hayatına alacagın kişi senin ecza dolabın olmaktan öteye gidemez
neden yazık chelzy şu an ben kendimden çok onu düşünüyorum üzümek istemeyeceğim son kişi çünkü kaç aydan beri bir şekilde tanışmanın peşinde ve yaşadığım bunca çalkantıyı bildiği halde bence bir şeylerin üstesinden gelebilriz
Birazz arkadaş gibi takılın, mesafen olsun...
Zamanla zaten yoluna girer zaten..
Ve sende o höküzü komple unutursun..
Unutursun dimi bu arada
Ben yeni bir iliskiye baslama demiyorum ki ama.Amasi var. Eski adamin izlerini sildin mi? Atabildin mi? Kafani sakince dinledin mi? Bu aylardir pesinde kosan adama neden simdi sans veriyorsun? Ustesinden birlikte gelebileceginiz bisey degilki bu.Sorunlu olan sensin o degil.An gelicek eskiye gidecek aklin o da sana teselli mi verecrk?O neden mudahil olsun buna? Eger eski adami tamamen sildim diyorsan( ki inanmiyorum ) daha gecen hafta neler diyordun.Simdi kalkip yepyeni biriyle beraber asacagiz demen bana mantikli gelmiyor.Gonul 1 hafta icinde iki kisiyi nasil alsin ? Bu yeni adama sans vermek isteseydin ilk aldatildiginda sans verirdin ama sen naptin? Benim icin cok emek verdi deyip simdi sira bende ahde vefa dedin aldatilmaya goz yumdun.Simdi isin geri donulmeyecegini gorup yenisiyle sayfa aciyorsun.Bunlar benim gozumde yaptiklarin.Normal geliyor mu kulaga? Sen karar ver.
En azindan bir sure yalniz kalabilirdin.Soylemek istedigimin ozeti budur.
Evet yeni bir sey degil ama sen buraya o adami gordukten sonra ayrilicam dedin. Yalnizlik korkun mu var? Hayir olabilir boyle bir sey belki kendine bile itiraf edemiyorsun ayip degil. Uzun iliskiden sonra normal. Ama zorla kndini yalniz kalmaya 5 ay bekleyen 2 ay daha beklesin
Onu unutmanin baska biriyle mumkun olacagini dusunuyorsun.Durumu biliyor nede olsa diye de rahatsin.Sana karsi ozel duygulari olan birinin yalnizligini,acini unutturacagini dusunuyorsun.Arkadas olmak falan hikaye.Yeni adam aldi o isigi senden artik.Valla bilmiyorum yaptigin dogru degil.Simdi eski adam gelse cok pisman oldugunu artik hersey senin istedigin gbi olacak diye yalvarip yakarsa saniye dusunmezsin biliyosun dimi? Ozaman nolur yenisine? Kusura bakma biz baristik zaten durumu biliyordun olacak.Ve icimden bi ses boyle olacak diyor.
evetttt işte aynı kişii çıktıııı beni birazcık bu olayın içine çeken bu yaşadığım anı olduuu yoksa yanaşmam böyle şeylere
o beni bile etkilerdi açık sölim ama siz genede karttlarınızı açık oynayın kimse kırılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?