- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Evet canim sanki gaz sikismasi var gibiVallahi umut vermek de ne kadar doğru bilmiyorum ama bence olabilirsin. Karnında gerginlik hissediyor musun?
Bende acayip gaz olmuştu..Evet canim sanki gaz sikismasi var gibi
Umutlanmakta istemiyorum aslinda bugün regl günümdü olmadimBende acayip gaz olmuştu..
yok be kuzu ya ben test falan yapmadım daha hem kolay mı seni unutmak kuzuuu:) dün akşamdan çok yorgundum erkenden uyudum akşam canım@Mrs Rabiatwins scorpion drepsi76 kizlaaaar ses verin hele hamile oldugunuzu ogrenip beni unuttunuz muuuuuuuuu
canı hayırlısı olsun üzülme ne olur vardır elbet bir vakti bende bugün yada yarın bekliyorum o evrenden cevap :)Evrenin ilk "Nah sana " bana geldi....
Bu sabah kırmızılar bende. Size gelmesinler inşallah. Dağlara taslara insallahEki Görüntüle 1978648
Kuzucum uzulme hepimiz icin hayirlisi olsun bende oldum olucam hissediyorummmcanı hayırlısı olsun üzülme ne olur vardır elbet bir vakti bende bugün yada yarın bekliyorum o evrenden cevap :)
valla bende öyle kuzu ya vardır elbet bir hayır herşeyde bakalım ne olacak olmazsan yarın mı test yapmayı düşünüyorsun canımKuzucum uzulme hepimiz icin hayirlisi olsun bende oldum olucam hissediyorummm
Valla benim tam tersi oldu adet belirtilerimin hepsini yasadm sivilcede çıktı o ay sancimda oldu akintim dahada coklasti hatta o ay hamile kaldmAdet ağrısı pek olmuyor ve akıntıda gelmiyor genelde hamilelikte. Eğer sivilceniz çıkıyorsa normalde hamileyseniz çıkmıyor.
aynen bencede kesin konuşmak yanlış bu konuda bende hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım hatta belirtilere göre kesin hamileyim dedim ama fos çıktı yani kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile fark ediyorValla benim tam tersi oldu adet belirtilerimin hepsini yasadm sivilcede çıktı o ay sancimda oldu akintim dahada coklasti hatta o ay hamile kaldmkişiden kişiye degisiyodur canım o
Aynen öyle canım Rabb'im gönlünüze göre versin inşaAllah mübarek Cuma gününde ♡♡aynen bencede kesin konuşmak yanlış bu konuda bende hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım hatta belirtilere göre kesin hamileyim dedim ama fos çıktı yani kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile fark ediyor
Yavru yapmayi düsünmüyorum hemen beklicem 4 5 gün beraber yapariz :)valla bende öyle kuzu ya vardır elbet bir hayır herşeyde bakalım ne olacak olmazsan yarın mı test yapmayı düşünüyorsun canım
aynen canım çok sağol duaların içinAynen öyle canım Rabb'im gönlünüze göre versin inşaAllah mübarek Cuma gününde ♡♡
bende bekleyceğim canım ya belki gecikmeli falan gelir çarşambaya kadar beklerim diyorum bakalım hayırlısı inşallah gelmez kuzu ya beklemesine dayanırız yeterki gelmesinYavru yapmayi düsünmüyorum hemen beklicem 4 5 gün beraber yapariz :)
Dayaniriz galibabende bekleyceğim canım ya belki gecikmeli falan gelir çarşambaya kadar beklerim diyorum bakalım hayırlısı inşallah gelmez kuzu ya beklemesine dayanırız yeterki gelmesin
valla artık meme prof. olcaz bu gidişle kuzu elleye elleye bir hal oluyorum o ağrı bende de var kuzu ama devamlı değil ara ara giriyor banada çişimi tutamıyorum birde:) koşa koşa tuvalete gidiyorum bakalım hayırlısı akşam rüyamda kediler gördüm :) birde geçen akşam deniz görmüştüm ay herşeyi buna yorup duruyorum valla hayırlısıDayaniriz galibabeni arada yoklayan regl olucak hissi devam ediyor yavru gögüslerim haylen acimiyor
ayyy hayırlı olsun kuzu çok sevindim kanda ne zaman baktırmayı düşünüyorsun birde kaç gün gecikmen vardıKızlar ben dün test yaptım hamileyim bugünde yaptım inanamdim yine çıktı iki üçgun önce mide bulantısı oldu daha yok birsey adet sancisi var birtek akıntım var birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?