- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 36
- Konu Sahibi gulayse6378
-
onlara da ben hiç güzenmiyorum canım bence normal test al ve sabah ilk idrarınla yapvalla kızlar benim adete 5 gün var sabırsızım çok işten çıkınca erken gebelik testi yapcam ölcem yoksa meraktan belki çıkar bakalım :)
Normal testim yok alabileceğim yerde yok eşime söylim de alsın yarın sabah onla yapayım çok stresliyim ya tarifi yokonlara da ben hiç güzenmiyorum canım bence normal test al ve sabah ilk idrarınla yap
stres yapma bu senin için çok kötü gebeliğede engel aynı zamandaNormal testim yok alabileceğim yerde yok eşime söylim de alsın yarın sabah onla yapayım çok stresliyim ya tarifi yok
Elimde olmuyor ki canım kafamdan atamıyorum sürekli beynimde dönüp duruyo allah yardımcı olsunstres yapma bu senin için çok kötü gebeliğede engel aynı zamanda
benimde öyleydi baya baya frenliyorum kendimi benimde bat bugün ama gelen giden yok bakalım hayırlısıElimde olmuyor ki canım kafamdan atamıyorum sürekli beynimde dönüp duruyo allah yardımcı olsun
valla ben adet görürsem bu ay filmden sonraki ilk adetim olacak canım normlade 28 günde bir olurdum gecikmem olmazdı hiç.ama 3-4 aydır 21 23 25 günlerde oldum hep erkene attı bakalım bu ay ne olacak sende oldu mu geçen ay gecikme peki
yaaaaaBen 30 / 35 günde bir oluyorum
Hsg den sonraki ikinci adetim olucak olursa işte geçen ay beş gün gecikmem oldu bu ayda gecikicek gibi hissediyorum
İnş gönlüne göre olsun canımbenimde öyleydi baya baya frenliyorum kendimi benimde bat bugün ama gelen giden yok bakalım hayırlısı
yaaaaaof insanda gecikem olunca umutlanıyor ya valla gelecekse gecikmeden gelsin birde hsgden sonra akıntın oldu mu peki kokulu bir akıntı
şuan yok canım hsg den iki gün sonra gelmişti iki üç gün falan sonra kesildi ondan sordum bakalım hayırlısıAynen gelicekse gecikmesin hiç
Yok bende üç gün boyunca pembe kanama oldu üç adet antibiyotik verdi onu kullandım rutinde herkese veriliyormuş galiba. Onun dışında hiçbi akıntım olmadı adete yakın şeffaf akıntı dışında
Sende kokulu akıntı mı var mantar olmasın?
Yaa takma diyorlar ama takmamak elde mi kizlarSanırım benimde psikolojim gidik. Adetime 4 gün filan kaldı bi giyinip süslenmeler ben düşünmüyorum iyiyim durumları. Kafamı dinledim ama dinlerkende araya sokuşturdum olur mu? Oladabülüü olmayadabülü aman neyse tiramisu yiyelim modundaydım
Kesinlikle elde değil yaa kesinlikle. Şöyle çatır çatır sıradan hamileyimm haberlerinin verilmesini istiyorum resmen hep dua ediyorum kendim içinde burada bekleyenler içinde ama sanki yakınmış gibi hissediyorum hakkımızda hayırlısı.Yaa takma diyorlar ama takmamak elde mi kizlar
Insallah yavru ya bi an once bizde mujdemizi verelimKesinlikle elde değil yaa kesinlikle. Şöyle çatır çatır sıradan hamileyimm haberlerinin verilmesini istiyorum resmen hep dua ediyorum kendim içinde burada bekleyenler içinde ama sanki yakınmış gibi hissediyorum hakkımızda hayırlısı.
Burdayim benKızlar hiç ses yok?
Canim ben hala regl olmadim gayet normalim bide sunu farkettim karnimi icime cekince aciyorBen de buradayım. Biz şu an yasaklıyız maalesef. Bi düşük olayı oldu daama merakla sizden gelecek haberleri bekliyorum, 2 yaşındaki miniğimle :)
Vallahi umut vermek de ne kadar doğru bilmiyorum ama bence olabilirsin. Karnında gerginlik hissediyor musun?Canim ben hala regl olmadim gayet normalim bide sunu farkettim karnimi icime cekince aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?