Bide bu konuyu açıyım

valla kızlar benim adete 5 gün var sabırsızım çok işten çıkınca erken gebelik testi yapcam ölcem yoksa meraktan belki çıkar bakalım :)

Ben 30 / 35 günde bir oluyorum
Hsg den sonraki ikinci adetim olucak olursa işte geçen ay beş gün gecikmem oldu bu ayda gecikicek gibi hissediyorum

Ben 30 / 35 günde bir oluyorum
Hsg den sonraki ikinci adetim olucak olursa işte geçen ay beş gün gecikmem oldu bu ayda gecikicek gibi hissediyorum
yaaaaa of insanda gecikem olunca umutlanıyor ya valla gelecekse gecikmeden gelsin birde hsgden sonra akıntın oldu mu peki kokulu bir akıntı

yaaaaa of insanda gecikem olunca umutlanıyor ya valla gelecekse gecikmeden gelsin birde hsgden sonra akıntın oldu mu peki kokulu bir akıntı

Aynen gelicekse gecikmesin hiç
Yok bende üç gün boyunca pembe kanama oldu üç adet antibiyotik verdi onu kullandım rutinde herkese veriliyormuş galiba. Onun dışında hiçbi akıntım olmadı adete yakın şeffaf akıntı dışında
Sende kokulu akıntı mı var mantar olmasın?

şuan yok canım hsg den iki gün sonra gelmişti iki üç gün falan sonra kesildi ondan sordum bakalım hayırlısı

Sanırım benimde psikolojim gidik. Adetime 4 gün filan kaldı bi giyinip süslenmeler ben düşünmüyorum iyiyim durumları. Kafamı dinledim ama dinlerkende araya sokuşturdum olur mu? Oladabülüü olmayadabülü aman neyse tiramisu yiyelim modundaydım

Yaa takma diyorlar ama takmamak elde mi kizlar

Yaa takma diyorlar ama takmamak elde mi kizlar
Kesinlikle elde değil yaa kesinlikle. Şöyle çatır çatır sıradan hamileyimm haberlerinin verilmesini istiyorum resmen hep dua ediyorum kendim içinde burada bekleyenler içinde ama sanki yakınmış gibi hissediyorum hakkımızda hayırlısı.

Insallah yavru ya bi an once bizde mujdemizi verelim

Ben de buradayım. Biz şu an yasaklıyız maalesef. Bi düşük olayı oldu da ama merakla sizden gelecek haberleri bekliyorum, 2 yaşındaki miniğimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…