- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Dayaniriz heraldebende bekleyceğim canım ya belki gecikmeli falan gelir çarşambaya kadar beklerim diyorum bakalım hayırlısı inşallah gelmez kuzu ya beklemesine dayanırız yeterki gelmesin
Ahahha esim bana diyo ki seni diyo 78 kere kadin doguma goturdum hicbise cikmadi eve artik ultrason makinasi alicam ben bakicam sana ne var ne yok diyo adam da ogrendi artik herseyi bende evhamli birk olaraktan cok giderim doktara regl gecikti doktora kos cok cise gidiyorum doktora kos solum agriyo doktora kos sagim agridi doktoro kosvalla artık meme prof. olcaz bu gidişle kuzu elleye elleye bir hal oluyorum o ağrı bende de var kuzu ama devamlı değil ara ara giriyor banada çişimi tutamıyorum birde:) koşa koşa tuvalete gidiyorum bakalım hayırlısı akşam rüyamda kediler gördüm :) birde geçen akşam deniz görmüştüm ay herşeyi buna yorup duruyorum valla hayırlısı
Dayaniriz heraldebende bekleyceğim canım ya belki gecikmeli falan gelir çarşambaya kadar beklerim diyorum bakalım hayırlısı inşallah gelmez kuzu ya beklemesine dayanırız yeterki gelmesin
Ahahha esim bana diyo ki seni diyo 78 kere kadin doguma goturdum hicbise cikmadi eve artik ultrason makinasi alicam ben bakicam sana ne var ne yok diyo adam da ogrendi artik herseyi bende evhamli birk olaraktan cok giderim doktara regl gecikti doktora kos cok cise gidiyorum doktora kos solum agriyo doktora kos sagim agridi doktoro kosvalla artık meme prof. olcaz bu gidişle kuzu elleye elleye bir hal oluyorum o ağrı bende de var kuzu ama devamlı değil ara ara giriyor banada çişimi tutamıyorum birde:) koşa koşa tuvalete gidiyorum bakalım hayırlısı akşam rüyamda kediler gördüm :) birde geçen akşam deniz görmüştüm ay herşeyi buna yorup duruyorum valla hayırlısı
Hayirli olsun yavru yaa kacinci gunde test yaptinKızlar ben dün test yaptım hamileyim bugünde yaptım inanamdim yine çıktı iki üçgun önce mide bulantısı oldu daha yok birsey adet sancisi var birtek akıntım var birde
Canim bende haylen bisey yok normalimKızlar naaptınız ne ettiniz? Hiç ses seda yok..
Hahahyt o senin tatliligin be yavru kişi kişinin aynasıdırKonuyu bastan sona kadar okudum. Konu sahibiiiii ne kadar tatli yaaa vallahi soylemeden edemicem :) cok merak ettim durumlar ne alemde test yapaniniz var mi :)
Cansin kizHahahyt o senin tatliligin be yavru kişi kişinin aynasıdırben daha test yapmadim belkide diyorum hava degisiminden dolayi boyle oldum
Pazartesi yapmayi dusunuyorum kizce ayyy insallah benim göbüstedirCansin kizayyy insaALLAH bebis o göbüştedir ne zaman yapmayi düşünüyorsun peki yavruu
Amin aminnnnn kuzuu Allahim duy sesimizi bizlere de nasip ettttPazartesi yapmayi dusunuyorum kizce ayyy insallah benim göbüstedir
Sen ne durumdasin peki bizdenmisin :)Amin aminnnnn kuzuu Allahim duy sesimizi bizlere de nasip etttt
Canim ben bu ay hsg cektirdim :) yumurtlamam da baya gecikti hsg den sonra niyr anlamadim. Ovulasyon testinde genelde 17. 18. Gun pozitifi gorurdum. Bu ay 26. Gun pozitifi gordum. O da 6 nisana denk geldi. 6 7 nisani degerlendirdik bakalim. Benim daha bata cok var 21 nisan gibi gecer miiiiSen ne durumdasin peki bizdenmisin :)
Tamamdir sizinleyim o zamannnnOlsun kuzu sen burda bizle birlikte takil
Amin insallah canim kac gun sonra test yaptin regl kac gun gecikti benim bugün 3.gun yarin sabah yapmayi dusunuyorumBende adet olmayı bekleyip pedle dolaşıyordum ha oldum ha olacağım diyerek. Sonra gecikti adetim bu defa da bahara bağladım mevsim geçişi diye. Arkadaşımın zoruyla test yaptım 3 Nisan da ve HAMİLEYİM. Yani adet ağrısı çekmek demek illa ki adet demek değil. O ağrılar kasık ta batma ve nicesi halen benimle. İnşallah Rabbim sizin de gül yüzünüzü güldürür.
Regl 4 gün gecikti. Test yapmaya zorlandım :) bana kalsa ben hala bekleyecektim. Hadi inşallah meleğin seninledir de bebeğime arkadaş gelir :)Amin insallah canim kac gun sonra test yaptin regl kac gun gecikti benim bugün 3.gun yarin sabah yapmayi dusunuyorum
Insallah kuzum insallah arkadas gelir :) benim yarin 4 gun oluyor yapsammi beklesem mi karar veremedimRegl 4 gün gecikti. Test yapmaya zorlandım :) bana kalsa ben hala bekleyecektim. Hadi inşallah meleğin seninledir de bebeğime arkadaş gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?