Bide bu konuyu açıyım

bende bekleyceğim canım ya belki gecikmeli falan gelir çarşambaya kadar beklerim diyorum bakalım hayırlısı inşallah gelmez kuzu ya beklemesine dayanırız yeterki gelmesin
Dayaniriz heralde :
Ahahha esim bana diyo ki seni diyo 78 kere kadin doguma goturdum hicbise cikmadi eve artik ultrason makinasi alicam ben bakicam sana ne var ne yok diyo adam da ogrendi artik herseyi bende evhamli birk olaraktan cok giderim doktara regl gecikti doktora kos cok cise gidiyorum doktora kos solum agriyo doktora kos sagim agridi doktoro kos simdi de arada agrim oluyor ya regl olucaksindir gulayse arada geciyo yaa takma diyo

bende bekleyceğim canım ya belki gecikmeli falan gelir çarşambaya kadar beklerim diyorum bakalım hayırlısı inşallah gelmez kuzu ya beklemesine dayanırız yeterki gelmesin
Dayaniriz heralde :
Ahahha esim bana diyo ki seni diyo 78 kere kadin doguma goturdum hicbise cikmadi eve artik ultrason makinasi alicam ben bakicam sana ne var ne yok diyo adam da ogrendi artik herseyi bende evhamli birk olaraktan cok giderim doktara regl gecikti doktora kos cok cise gidiyorum doktora kos solum agriyo doktora kos sagim agridi doktoro kos simdi de arada agrim oluyor ya regl olucaksindir gulayse arada geci
Kızlar ben dün test yaptım hamileyim bugünde yaptım inanamdim yine çıktı iki üçgun önce mide bulantısı oldu daha yok birsey adet sancisi var birtek akıntım var birde
Hayirli olsun yavru yaa kacinci gunde test yaptin

Konuyu bastan sona kadar okudum. Konu sahibiiiii ne kadar tatli yaaa vallahi soylemeden edemicem :) cok merak ettim durumlar ne alemde test yapaniniz var mi :)

Konuyu bastan sona kadar okudum. Konu sahibiiiii ne kadar tatli yaaa vallahi soylemeden edemicem :) cok merak ettim durumlar ne alemde test yapaniniz var mi :)
Hahahyt o senin tatliligin be yavru kişi kişinin aynasıdır ben daha test yapmadim belkide diyorum hava degisiminden dolayi boyle oldum

Hahahyt o senin tatliligin be yavru kişi kişinin aynasıdır ben daha test yapmadim belkide diyorum hava degisiminden dolayi boyle oldum
Cansin kizayyy insaALLAH bebis o göbüştedir ne zaman yapmayi düşünüyorsun peki yavruu

Sen ne durumdasin peki bizdenmisin :)
Canim ben bu ay hsg cektirdim :) yumurtlamam da baya gecikti hsg den sonra niyr anlamadim. Ovulasyon testinde genelde 17. 18. Gun pozitifi gorurdum. Bu ay 26. Gun pozitifi gordum. O da 6 nisana denk geldi. 6 7 nisani degerlendirdik bakalim. Benim daha bata cok var 21 nisan gibi gecer miiii

Regl bir geçse de bebiş çalışmalarına başlasak modundayim ben de ilk kez deneyecegiz heyecan var

Bende adet olmayı bekleyip pedle dolaşıyordum ha oldum ha olacağım diyerek. Sonra gecikti adetim bu defa da bahara bağladım mevsim geçişi diye. Arkadaşımın zoruyla test yaptım 3 Nisan da ve HAMİLEYİM. Yani adet ağrısı çekmek demek illa ki adet demek değil. O ağrılar kasık ta batma ve nicesi halen benimle. İnşallah Rabbim sizin de gül yüzünüzü güldürür.

Amin insallah canim kac gun sonra test yaptin regl kac gun gecikti benim bugün 3.gun yarin sabah yapmayi dusunuyorum

Kizlar saka gbi adete dair hicbir agri yok ama testtede bebek yok ben anlamadim 2 gün var adeete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…