- 6 Nisan 2017
- 39
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Degerlerin yukselme gibi bi durumu yokmu hicVallahi canim banada temmuz ayinda oyle olmustu tarlusal kullandim regl oldum gebelikte yoktu stresten olabilir demisti doktor
Bende 2 yillik evliyim hic hsg cektirmedimben geçen ay çektirdim canım 2 yıl oldu benimde
bize de nasip olur inşallahamin kuzum. hepinize ediyorum Allahım en kısa sürede nasip etsin. ben de o da biraz değişik olduadetin ilk beklenen günü yaptım çıkmadı negatif gittim bir güzel saçlarımı röfle yaptırdım ettim. 3 gün geçti yaptım negatif, 5. gün yaptım negatif tam adet gecikmemin 9. günü pozitifi gördüm şükür. geç döllenme olmuş
Bugün canim ama iki ilk defa 2 gündür regl olucak gibiyim ama olmuyorum hep bi islaklik ama bise yok dun gecede oyleydi sabaha kesin olurum dedim ama bise yoktu gayet normalim her ay 1 hafta onceden aciyan goguslerim gayet normal bilmiyorummsenin ne kadar var canım bata
Bilmiyorum cabnim diger konulara bak yada konu acip sorabilirsin illa yardimci olucak birileri cikarDegerlerin yukselme gibi bi durumu yokmu hic
bende erteleye erteleye geçen ay çektirdim canım çekerken değilde sonrasında aşırı ağrım oldu hatta işe bile gidemedim o haldeyken hep dua ettim inşallah bakalım hayırlısı ama ben olurum ya pek de umudum yok yani hayırlısıBende 2 yillik evliyim hic hsg cektirmedim
Bende olucam gibi hissediyorum hihohihobende erteleye erteleye geçen ay çektirdim canım çekerken değilde sonrasında aşırı ağrım oldu hatta işe bile gidemedim o haldeyken hep dua ettim inşallah bakalım hayırlısı ama ben olurum ya pek de umudum yok yani hayırlısı
valla düşünmeyeyim diyorum aklıma gelmesin belki gelmez diyorum ama aklımdan çıkmıyor ki :) yani duyanda atomu nasıl parçalarız diye düşünüyoruz falan sanar ya alt tarafı kan düşünüyoruz kan :)Bende olucam gibi hissediyorum hihohiho
yarın yapcan mı testi :)Bende olucam gibi hissediyorum hihohiho
Eger olmazsam yarinda beklerim hemen yapmicamyarın yapcan mı testi :)
Eger hamileysem atomuda parcalarimvalla düşünmeyeyim diyorum aklıma gelmesin belki gelmez diyorum ama aklımdan çıkmıyor ki :) yani duyanda atomu nasıl parçalarız diye düşünüyoruz falan sanar ya alt tarafı kan düşünüyoruz kan :)
ben ne napsam diye düşünüyorum ama ben olurum ya olurum olurum ben yok ben de iş :)Eger olmazsam yarinda beklerim hemen yapmicam
E bendede yok iste ama maksat muhabbet makara olsun takiliyoruz isteben ne napsam diye düşünüyorum ama ben olurum ya olurum olurum ben yok ben de iş :)
uykum geldi valla ha yatsam uyucam iş yerinde :) aynen makara kukara yapam :)E bendede yok iste ama maksat muhabbet makara olsun takiliyoruz iste
Bende annemdeyim kuzenim geldi benden 2 ay sonra evlendi suan 5 aylik tospalak oğluşu var onu isiriyorumuykum geldi valla ha yatsam uyucam iş yerinde :) aynen makara kukara yapam :)
ayyy Allah bağılasın kuzuyu tam sevilecek zamanında.Bende annemdeyim kuzenim geldi benden 2 ay sonra evlendi suan 5 aylik tospalak oğluşu var onu isiriyorum
Bizede nasip olur insallah :)ayyy Allah bağılasın kuzuyu tam sevilecek zamanında.
ben geçen ay çektirdim canım 2 yıl oldu benimde
valla ben adet görürsem bu ay filmden sonraki ilk adetim olacak canım normlade 28 günde bir olurdum gecikmem olmazdı hiç.ama 3-4 aydır 21 23 25 günlerde oldum hep erkene attı bakalım bu ay ne olacak sende oldu mu geçen ay gecikme pekiAynı sayılırız cnim bende iki ay olucak bu ayın sonunda çektireli.
Adet düzensizliğin oldu mu hiç peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?