- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 36
- Konu Sahibi gulayse6378
-
kuzu nerdesin bacım :) bir ses ver bir et yaBu konuyuda acayim sonra regl olayimkizlar bat yarin ama ben pedle geziyorum nicün; cunku heran adet olucak gibiyim heran demiyim de arada bi adet sancisi bi islaklik ama suan yok olur mu benden cikar mi biseyler
Birazda burda konusalim
hamilelerin ilk belirtileri erken uyumaktir agirlik basmasi uykusu gelmesidir. Ayrica Sivilce bende cikti ama yinede hamileydim alakasi yokUykum yokaksine geceleri uyuyamiyorum dua et olmayayim hasta ya bi kasik agrim genelde tek tarafta sol taragimda sanki hep bi islaklik var ama wc ye gidiyorum bise yok
beyaz nasil peynirimsimi?Selam kızlarrrr, BAT dündü. Hala gelen giden yok. Sadece dün çok hafif lekelenme oldu. Sonrası beyaz akıntı. Sürekli wc ye gidip kontrol ediyorummm.. Dua edelim hiçbirimizin adeti gelmesin
beyaz nasil peynirimsimi?
hmm bendede öyleydi olabilir hayirlisi insallah canimArada peynirimsi geldi ama genelde düz saydam akıntı.
inşallah yerleşme falandır canım gelmezSelam kızlarrrr, BAT dündü. Hala gelen giden yok. Sadece dün çok hafif lekelenme oldu. Sonrası beyaz akıntı. Sürekli wc ye gidip kontrol ediyorummm.. Dua edelim hiçbirimizin adeti gelmesin
sen bugünü bir geçir canım aklına da kötü şeyler getirme nasıl olsa gidecekmişsin yarın ne var ne yok öğrenirsindışarıya çıktım yarım saat yürüdüm, doktorumu aradım,dün akşam pembe kanama dışında başka kanamam almadığını söyledim: adet başlangıcı sayılabileceğini söyledi, yarın için randevu aldım.
geri geldim wc de- pedimde bir damla, sadece bir damla kahverengi leke, peçete temiz??? takvimimde hala regl günü diye işaretlemedim.... çok kaygılıyım
of ki ne ofsen bugünü bir geçir canım aklına da kötü şeyler getirme nasıl olsa gidecekmişsin yarın ne var ne yok öğrenirsin
hahahaha hoşgeldin kuzu bende de daha tık yok ara ara giren ağrım var kasıklarıma o kadar bakalım inşallah da gelmeeeezzzz yoldaştwins scorpion drepsi76 @Mrs Rabia kizlar burdayim heyoooo internet paketim bitti simdi anneme geldim bende tık yok gayet normalim hamile olsam dire buraya haykiricam yoldaşlarım ben sizi unutmam
Bende agrida yok yavru ya dun gece cok vardi kesin dedim sabaha regl olucam ama yok yanihahahaha hoşgeldin kuzu bende de daha tık yok ara ara giren ağrım var kasıklarıma o kadar bakalım inşallah da gelmeeeezzzz yoldaş
Baska neler vardi belirtilerde insallah canim :)ben yaklaşık 1 hafta regl sancısı çektim hatta gidip 40lı ped aldım geldi gelecek diyeçok şükür gelmedi Allahım size de nasip etsin inşallah
benim hiç belirtim olmadı :) regl olucam zannediyordum sadece adete yakın hissedilen bel ağrılarım vardı. kasık batması denen olay bende olmadı olduysa da 1 2 defa olmuştur o da gebeliğimi öğrendikten sonra :) göğüslerimde hiç ağrı yoktu olmadı da yanlış hatırlamıyorsam 6. haftada başladı galiba ben 4. haftamda öğrenmiştim gebeliğimi. mide bulantılarım da yaklaşık 8. haftada olmaya başladı. şu göğüs kararması denen olay hala ben de olmadı mesela.her ay regl öncesi çıkan sivilcelerim dahi vardı yine çıkmıştı. hatta herkes ateş basması oluyor diyor fakat tam tersine adet haftamda tir tir titredim çok üşümüştüm. kızlar inanın planlı beklediğim bir gebelik olmasaydı hamile olduğuma inanmazdım hep farklı bekliyoruz ya belirtileri :) sadece adetim gecikti en net belirtim buydu. Allahım isteyen herkese nasip etsinBaska neler vardi belirtilerde insallah canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?