- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Cok sagol kuzucuk ya Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insaah bizler icin de dua et testini ne zaman yapmistin.benim hiç belirtim olmadı :) regl olucam zannediyordum sadece adete yakın hissedilen bel ağrılarım vardı. kasık batması denen olay bende olmadı olduysa da 1 2 defa olmuştur o da gebeliğimi öğrendikten sonra :) göğüslerimde hiç ağrı yoktu olmadı da yanlış hatırlamıyorsam 6. haftada başladı galiba ben 4. haftamda öğrenmiştim gebeliğimi. mide bulantılarım da yaklaşık 8. haftada olmaya başladı. şu göğüs kararması denen olay hala ben de olmadı mesela.her ay regl öncesi çıkan sivilcelerim dahi vardı yine çıkmıştı. hatta herkes ateş basması oluyor diyor fakat tam tersine adet haftamda tir tir titredim çok üşümüştüm. kızlar inanın planlı beklediğim bir gebelik olmasaydı hamile olduğuma inanmazdım hep farklı bekliyoruz ya belirtileri :) sadece adetim gecikti en net belirtim buydu. Allahım isteyen herkese nasip etsin
NAH sana NAH ona NAH size olmasinhamileyim
hamilesin
hamileyiz
evrene bu mesajı gönderiyorum
bakalım dönüşü nasıl olacak :)
Allah seni ne etmesin gülmekten karnım ağrıdı yaNAH sana NAH ona NAH size olmasin
Bende beklemeyi düşünüyorum yavruş benim hic agrım yok :)tatlım burda ne kadar güzel arkadaşlıklar kuruyoruz kafa dağıtıyoruz bende durumlar aynı belirtim çok yok ne adete ne hamileliğebazen kasıklarıma özellikle de sağ kasığıma sancı giriyor sonra geçiyor bakalım hayırlısı hafta sonuna kadar beklerim belki hafta sonu gelir
twins scorpion @drepsi76 T TamBirRabia kizlar burdayim heyoooo internet paketim bitti simdi anneme geldim bende tık yok gayet normalim hamile olsam dire buraya haykiricam yoldaşlarım ben sizi unutmam
Bende beklemeyi düşünüyorum yavruş benim hic agrım yok :)
aman olmasın hiç birimizin ya bu ay uğurlu gelsin bize inşallah ya :)Bendede tık yok göğüs hassasiyeti dışındabse olursa haber veririm bende
Insallah kizceler insallah :)aman olmasın hiç birimizin ya bu ay uğurlu gelsin bize inşallah ya :)
REGL GELIYORRMUŞ KIZLARInsallah kizceler insallah :) Eki Görüntüle 1978255
bende de var o ama bakmıyorum hiç :) bakmayınca gelmez belki :)REGL GELIYORRMUŞ KIZLAR
Insallah gelmezzz insallahh :)bende de var o ama bakmıyorum hiç :) bakmayınca gelmez belki :)
aman olmasın hiç birimizin ya bu ay uğurlu gelsin bize inşallah ya :)
E nabiyonuz kizlar hangi sehirdensiniz yaslar kac ne kadarlik evlisiniz ne zamandir cocuk istiyorsunuz :)Keşke keşke
amin kuzum. hepinize ediyorum Allahım en kısa sürede nasip etsin. ben de o da biraz değişik olduCok sagol kuzucuk ya Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insaah bizler icin de dua et testini ne zaman yapmistin.
Sevindim canim bende eger olmazsam hemen test yapmayi dusunmuyorum :)amin kuzum. hepinize ediyorum Allahım en kısa sürede nasip etsin. ben de o da biraz değişik olduadetin ilk beklenen günü yaptım çıkmadı negatif gittim bir güzel saçlarımı röfle yaptırdım ettim. 3 gün geçti yaptım negatif, 5. gün yaptım negatif tam adet gecikmemin 9. günü pozitifi gördüm şükür. geç döllenme olmuş
senin ne kadar var canım bataSevindim canim bende eger olmazsam hemen test yapmayi dusunmuyorum :)
Vallahi canim banada temmuz ayinda oyle olmustu tarlusal kullandim regl oldum gebelikte yoktu stresten olabilir demisti doktorKizlar benimda adetim 10 gun geciyor 4 gun once kan testi yaptirdim 0.100 cikti negatif ama hala adet olmadim
E nabiyonuz kizlar hangi sehirdensiniz yaslar kac ne kadarlik evlisiniz ne zamandir cocuk istiyorsunuz :)
ben geçen ay çektirdim canım 2 yıl oldu benimdeIki buçuk yıl oldu konyadayım ben 22 yaşım siz kızlar?hsg çektirdiniz mi ne kadar oldu deneyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?