Bide bu konuyu açıyım

Cok sagol kuzucuk ya Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insaah bizler icin de dua et testini ne zaman yapmistin.

tatlım burda ne kadar güzel arkadaşlıklar kuruyoruz kafa dağıtıyoruz bende durumlar aynı belirtim çok yok ne adete ne hamileliğe bazen kasıklarıma özellikle de sağ kasığıma sancı giriyor sonra geçiyor bakalım hayırlısı hafta sonuna kadar beklerim belki hafta sonu gelir

Bende beklemeyi düşünüyorum yavruş benim hic agrım yok :)

Cok sagol kuzucuk ya Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insaah bizler icin de dua et testini ne zaman yapmistin.
amin kuzum. hepinize ediyorum Allahım en kısa sürede nasip etsin. ben de o da biraz değişik oldu adetin ilk beklenen günü yaptım çıkmadı negatif gittim bir güzel saçlarımı röfle yaptırdım ettim. 3 gün geçti yaptım negatif, 5. gün yaptım negatif tam adet gecikmemin 9. günü pozitifi gördüm şükür. geç döllenme olmuş

Sevindim canim bende eger olmazsam hemen test yapmayi dusunmuyorum :)

Kizlar benimda adetim 10 gun geciyor 4 gun once kan testi yaptirdim 0.100 cikti negatif ama hala adet olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…