Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok tatlım ya adam potansiyel odun ilgilenmiyor benimle. affettirceği yerde umursamıyor deli oluyorum.
Bugün cemil ipekçinin röportajını izledim , diyor ki dışarı da kadınlar görüntüleri kadın ama ruhu kadın olmayan bir sürü insan var.
Kadın istese erkeği muma çevirir diyor.
Erkek bize gelse hayatım bugün çok güzelsin dese biz ne istiycek diye düşünürüz ama erkeğe canım paşam aslanım desen mayışır dedi.
Valla adam çift düşünüyor vardır bi bildiği diye düşünüyorum
Ben sana sorunun ne olduğunu söyleyeyim mi .

söyle canım
ben aslanım paşam dedim çok dedim. şımardı.

söyle canım
ben aslanım paşam dedim çok dedim. şımardı.
Zaten kendin de söylüyorsun , yetişmiş olduğun bir kültür var , gurur değil ama egomuz yüksek fazlasıyla feminist yetiştirildik .
Kadın erkek elbette eşit ama eşitliğin ne olduğunu karıştırdık , erkeğin doğası farklı bizim ki çok farklı.
Biz de evde bunun kavgasını çok yapıyoruz , tutarlı değiliz , bi gün paşam diyorsak ertesi gün adamın kafasını şişiriyoruz , istemeyi bilmiyoruz heralde.

o iyi olacak diye ben sürekli kasılıcam mı
ben onun kıçını topluyorum yemeğini yapıyorum yatağına giriyorum şefkat gösteriyorum ve üstüne bana surat yapıyor
bir kez çekip öpmicek
yok ya haksızlığa gelemem ben
yapıcağı 5 snlik bi mesaj onu bile beceremiyor.

Sorsana sen yapıyor musun diye , ben de yapamam ,işte bizim problemimiz bu eyvallahımız yok.

Sorsana sen yapıyor musun diye , ben de yapamam ,işte bizim problemimiz bu eyvallahımız yok.

öyle olmazsa çok eziliriz ama?
ben inanıyorum öyle olsa gider aldatır bu beni ya da şiddet gösterir mesela nasılsa her dediğimi kabulediyor diye

Ay yok canım ya , o intibayı bırakıyorsa sen de hiç uğraşmaya değmez.
Hani vardır eşler ayrı duramazlar beraber de duramazlar onlar için

ben söylieğimi söyledim ya adam gibi seveceksin ya da kapı orda dedim.
bakalım ne cevap verecek sabah

Çok fazla gurur yapma canım , sen isteğini belirttin .
Senin duymak istediğin kelimeleri diyemiyor belki ama sana dönmesi bile bi yer de işaret.

Çok fazla gurur yapma canım , sen isteğini belirttin .
Senin duymak istediğin kelimeleri diyemiyor belki ama sana dönmesi bile bi yer de işaret.

ben ona döndüm ki o bana dönmedi
yediremiyor işte bensiz 5 ay yaşadın daha yaşarsın diyor çok koymuş terkedişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…