Kullanmadım sahiden hapı düzgün ama uzun süre korunmadım tam hap kullanmaya başladım kaldım .
Sen düzgün kullandıysan bişi olcanı sanmıyorum atladığın oldumu hiç
O zaman üşütmüşsündür canım sen klasik teşhis
Adetin son günlerin de gelen akıntı var ya canım , işte o baştan sona doğru öyle gidiyor, normal adet gibi gelmiyor.Kırmızı değil de kahverengi gibiüstüne görme nasıl oluyor değişikliği hazır buldum sorayım ya
Adetin son günlerin de gelen akıntı var ya canım , işte o baştan sona doğru öyle gidiyor, normal adet gibi gelmiyor.Kırmızı değil de kahverengi gibi
Deme kız öyle güzel olurdu yaaa barışırdınız hem o vesileyle :)
Bugün cemil ipekçinin röportajını izledim , diyor ki dışarı da kadınlar görüntüleri kadın ama ruhu kadın olmayan bir sürü insan var.yok tatlım ya adam potansiyel odun ilgilenmiyor benimle. affettirceği yerde umursamıyor deli oluyorum.
Bugün cemil ipekçinin röportajını izledim , diyor ki dışarı da kadınlar görüntüleri kadın ama ruhu kadın olmayan bir sürü insan var.
Kadın istese erkeği muma çevirir diyor.
Erkek bize gelse hayatım bugün çok güzelsin dese biz ne istiycek diye düşünürüz ama erkeğe canım paşam aslanım desen mayışır dedi.
Valla adam çift düşünüyor vardır bi bildiği diye düşünüyorum
Ben sana sorunun ne olduğunu söyleyeyim mi .
Zaten kendin de söylüyorsun , yetişmiş olduğun bir kültür var , gurur değil ama egomuz yüksek fazlasıyla feminist yetiştirildik .söyle canım
ben aslanım paşam dedim çok dedim. şımardı.
Zaten kendin de söylüyorsun , yetişmiş olduğun bir kültür var , gurur değil ama egomuz yüksek fazlasıyla feminist yetiştirildik .
Kadın erkek elbette eşit ama eşitliğin ne olduğunu karıştırdık , erkeğin doğası farklı bizim ki çok farklı.
Biz de evde bunun kavgasını çok yapıyoruz , tutarlı değiliz , bi gün paşam diyorsak ertesi gün adamın kafasını şişiriyoruz , istemeyi bilmiyoruz heralde.
Sorsana sen yapıyor musun diye , ben de yapamam ,işte bizim problemimiz bu eyvallahımız yok.o iyi olacak diye ben sürekli kasılıcam mı
ben onun kıçını topluyorum yemeğini yapıyorum yatağına giriyorum şefkat gösteriyorum ve üstüne bana surat yapıyor
bir kez çekip öpmicek
yok ya haksızlığa gelemem ben
yapıcağı 5 snlik bi mesaj onu bile beceremiyor.
Sorsana sen yapıyor musun diye , ben de yapamam ,işte bizim problemimiz bu eyvallahımız yok.
Ay yok canım ya , o intibayı bırakıyorsa sen de hiç uğraşmaya değmez.öyle olmazsa çok eziliriz ama?
ben inanıyorum öyle olsa gider aldatır bu beni ya da şiddet gösterir mesela nasılsa her dediğimi kabulediyor diye
Ay yok canım ya , o intibayı bırakıyorsa sen de hiç uğraşmaya değmez.
Hani vardır eşler ayrı duramazlar beraber de duramazlar onlar için
Çok fazla gurur yapma canım , sen isteğini belirttin .
Senin duymak istediğin kelimeleri diyemiyor belki ama sana dönmesi bile bi yer de işaret.
ooo sizin iş biraz zor , adam dediğin çekip çevirecek . Aylarca aramaması olmaz , o olmadı işte.ben ona döndüm ki o bana dönmedi
yediremiyor işte bensiz 5 ay yaşadın daha yaşarsın diyor çok koymuşterkedişim
ooo sizin iş biraz zor , adam dediğin çekip çevirecek . Aylarca aramaması olmaz , o olmadı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?