- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Öğlen olmuş yaa ne uyudum ne uyudum amaTünaydıııııııııııııııııııııııın
Öğlen olmuş yaa ne uyudum ne uyudum ama
Güsellik uykusuoohh sefan olsun
Vallahi tembel oldum benimki poğaçalar börekler kahvaltılar hazırlsmış ben hala 5 dk daha aşkooommmm
Sen napıyosun canım :)
Hihih aynı ben oyüzden çalışmıyorum şuan patroniçe olarak ömür boyu tatil verdim kendimeAfiyet olsunben işteyim çalışır görünüp çalışmıyorum
uyanır uyanmaz burayı açtım just süpersin
günaydın herkese hatunlar
Just dün barış sinyalleri alıyordum bugün nolduuyuyamadım gece sabaha kadar dişlerimi sıktım
uyuyamadım gece sabaha kadar dişlerimi sıktım
Ortaliggii ayaga kaldirmis cam cereve falan.just engellemis heryerden ulasamiyo suan.oh olsun!bende 6 gibi uyudum mal gibi gözümü tavana diktim
sıçmık netim sağolsun nete giremedim
ne tepki verdi o denyo ?
Ortaliggii ayaga kaldirmis cam cereve falan.just engellemis heryerden ulasamiyo suan.oh olsun!
Yok yok mudurden telefon geldi dedi.yuzyuze gelmemislerohaa justa bişi yapmş mı yineyüzyüze gelmişler mi
Yok yok mudurden telefon geldi dedi.yuzyuze gelmemisler
Ya keske biraksa keske just boyle severken gozu gormuyo cunku dogrulari.suan verdigi kararda saglikli degil ki hirsindan.umarim hic uzulmezbu adam varya rahat bırakmıcak justı psikopattttt
Ya keske biraksa keske just boyle severken gozu gormuyo cunku dogrulari.suan verdigi kararda saglikli degil ki hirsindan.umarim hic uzulmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?