Ben de merak ettim şimdi yarın ne diyecek acaba sana , akşam bana da özelden yaz olur mu canım .
En olmadı hatırlatırım ben zaten
Hiç gidesim yok ama kaçayım ben de , sabah sürünerek kalkıcam yine .
Nen var kuzum?Ben hep kaçırıyorum olaylarımigrenim tuttu dün gebere gebere yattım sağlığım epey bozuk bu aralar
Nen var kuzum?
Yaaa gecmis olsun ama sen istemissin:)belli bi sure sonra geciyomus ama kisin cok soguklarda da agri yapabiliyomus.kolla kendiniCanım zaten migrenliyim bir de gittim 1 ay önce burun ameliyatı oldum sanki burnum çok kötüymüş gibizaman zaman ağrı yapıyor şişiyor migreni tetikliyor. Sürekli baş ağrısıyla geziyorum çok yorucu, ilaç da fayda etmiyor bir yerden sonra
Yaaa gecmis olsun ama sen istemissin:)belli bi sure sonra geciyomus ama kisin cok soguklarda da agri yapabiliyomus.kolla kendini
Ben 2de uyuyakalmisim ona ragmen eksin olmus.dun ask sevgi ihtiras sex sehvet tutku kufur sille tokat ne ararsan burdaydi:))Teşekkür ederim canım evet kaşındım hem de ne kaşınmak
Kimseler kalmamış herkes uyumuş mu ? Gece çok ekşınmış kaçırdım
Ben 2de uyuyakalmisim ona ragmen eksin olmus.dun ask sevgi ihtiras sex sehvet tutku kufur sille tokat ne ararsan burdaydi:))
Bencee biraz onun altina siginiyor:)seni nerden vuracagini iyi biliyoor:)Allah bozmasin canim.agzinizin tadi hep yerinde olsunAşık bu hatunlar ayyhhhah şu erkekler onlarla da olmuyor onlarsız da ben de üç aylık evliyim bazen sütliman bazen kan gövdeyi götürüyor ama çok seviyorum eşşeği benim eşim babasız büyümüş onu yapmadığı bir şey için suçladığım zaman çok eziklik duyuyor "kimse bana öğretmedi hayatı" diyor, çaresizlikten üstünü başını yırtıyor öyle çaresiz gördüğümde kıyamıyorum
Bencee biraz onun altina siginiyor:)seni nerden vuracagini iyi biliyoor:)Allah bozmasin canim.agzinizin tadi hep yerinde olsun
Bencee biraz onun altina siginiyor:)seni nerden vuracagini iyi biliyoor:)Allah bozmasin canim.agzinizin tadi hep yerinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?