Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de merak ettim şimdi yarın ne diyecek acaba sana , akşam bana da özelden yaz olur mu canım .
En olmadı hatırlatırım ben zaten
Hiç gidesim yok ama kaçayım ben de , sabah sürünerek kalkıcam yine .

Ben de merak ettim şimdi yarın ne diyecek acaba sana , akşam bana da özelden yaz olur mu canım .
En olmadı hatırlatırım ben zaten
Hiç gidesim yok ama kaçayım ben de , sabah sürünerek kalkıcam yine .

tamam burda olurum ben canım iyi uykular

Ben hep kaçırıyorum olayları migrenim tuttu dün gebere gebere yattım sağlığım epey bozuk bu aralar

Ya sasi oldum sasiiiiii!oku oku sasi oldum ne konusmussunuz beee.
Bu arada ben 1 sene hic aksatmadan kullandigim halde hamile kaldim,uzerine gormek denen sey olduuu.
Just just cevap var mi cevap?

Canım zaten migrenliyim bir de gittim 1 ay önce burun ameliyatı oldum sanki burnum çok kötüymüş gibi zaman zaman ağrı yapıyor şişiyor migreni tetikliyor. Sürekli baş ağrısıyla geziyorum çok yorucu, ilaç da fayda etmiyor bir yerden sonra

Yaaa gecmis olsun ama sen istemissin:)belli bi sure sonra geciyomus ama kisin cok soguklarda da agri yapabiliyomus.kolla kendini

Yaaa gecmis olsun ama sen istemissin:)belli bi sure sonra geciyomus ama kisin cok soguklarda da agri yapabiliyomus.kolla kendini

Teşekkür ederim canım evet kaşındım hem de ne kaşınmak

Kimseler kalmamış herkes uyumuş mu ? Gece çok ekşınmış kaçırdım

Ben 2de uyuyakalmisim ona ragmen eksin olmus.dun ask sevgi ihtiras sex sehvet tutku kufur sille tokat ne ararsan burdaydi:))

Aşık bu hatunlar ayyhhh ah şu erkekler onlarla da olmuyor onlarsız da ben de üç aylık evliyim bazen sütliman bazen kan gövdeyi götürüyor ama çok seviyorum eşşeği benim eşim babasız büyümüş onu yapmadığı bir şey için suçladığım zaman çok eziklik duyuyor "kimse bana öğretmedi hayatı" diyor, çaresizlikten üstünü başını yırtıyor öyle çaresiz gördüğümde kıyamıyorum

Bencee biraz onun altina siginiyor:)seni nerden vuracagini iyi biliyoor:)Allah bozmasin canim.agzinizin tadi hep yerinde olsun

Bencee biraz onun altina siginiyor:)seni nerden vuracagini iyi biliyoor:)Allah bozmasin canim.agzinizin tadi hep yerinde olsun

Sığınıyor tabii ama kızamıyorum ben de tahlil edebiliyorum çünkü ruh halini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…