hayırrr.
kızlar bana kışlıkları çıkarmış güzel bir marka söylesenize.
hadi len ordan kopuk ipleri takip ettimde geldim benipini koparan geliyor gel gel sende gel
hıı çok .s.shadi len ordan kopuk ipleri takip ettimde geldim ben
hadi len ordan kopuk ipleri takip ettimde geldim ben
napcam ben yaa,ordan alıp kazıklanmak istemiyorumben daha dün bütün magazaları gezdim hiçbiri de daha doğru düzgün kışlık çıkarmamıştı bizim burda
kimin yüzünden acaba.lan bi günde 230 sayfa konuşulur mu yuh ne biçim çene var
ben evliyim bebeğim proplem değil +18 forever (Allah kahretsin biri görcek ya la )yalnız bizim muhabbet seksten ibaret ona göre
napcam ben yaa,ordan alıp kazıklanmak istemiyorum
kimin yüzünden acaba.
.s.s için çok fazla açılım yaptım ama tutturamadım nedir ki bu bebişim şimdi nirvanadaki zekama çekiyom çekiyom cık yok açamadım açılamadım...hıı çok .s.s
ben evliyim bebeğim proplem değil +18 forever (Allah kahretsin biri görcek ya la )
b.k b.k kıyafetler var heryerde..sende bi çık gez adanada kışlıklar taa ocakta çıkıyor
oo tam yerini buldun o zaman
ya benim izmirde dötüm donuyor danimarkada nasıl yaşıcaktım bilmiyom iyi ki vazgeçmişim
daha sıcak bi yeri italyayı tercih ettim huahh
dün bu topikte tırtıklı prezervatif konuştuk seviye okadar aşağıda..ben evliyim bebeğim proplem değil +18 forever (Allah kahretsin biri görcek ya la )
b.k b.k kıyafetler var heryerde..
.s.s için çok fazla açılım yaptım ama tutturamadım nedir ki bu bebişim şimdi nirvanadaki zekama çekiyom çekiyom cık yok açamadım açılamadım...
italyada napcan la bizde gelekgghhmiiii
italyanları tercihbettim demiyon da.ya benim izmirde dötüm donuyor danimarkada nasıl yaşıcaktım bilmiyom iyi ki vazgeçmişim
daha sıcak bi yeri italyayı tercih ettim huahh
dün bu topikte tırtıklı prezervatif konuştuk seviye okadar aşağıda..