- Emoji Skoru
- 7.128
- Puanlar
- 163
italyanları tercihbettim demiyon da.
olum biri norveçe gider biri italyaya benide götürn lan fena oluom ha
son 10 gün.
anaaaam eksilere inemiyom ya ben klostrofobikim ya la ...hakkatten ha hem kocalardan ayrı olup hem tırtıklısına kadar nasıl indiniz .dün bu topikte tırtıklı prezervatif konuştuk seviye okadar aşağıda..
gel bavula sığarsın sen.olum biri norveçe gider biri italyaya benide götürn lan fena oluom ha
sen adanada kalıcan nihahaha şırdangül
anaaaam eksilere inemiyom ya ben klostrofobikim ya la ...hakkatten ha hem kocalardan ayrı olup hem tırtıklısına kadar nasıl indiniz ...kedi sizin canınızı
ben fuckbuddy hayatı yaşıyom be gülüm,evli bile değilim.anaaaam eksilere inemiyom ya ben klostrofobikim ya la ...hakkatten ha hem kocalardan ayrı olup hem tırtıklısına kadar nasıl indiniz ...kedi sizin canınızı
çok fazla anlam yüklemişim yine kadınlığım tuttu zaarkız olur ya smiley hani :S :S diye o
yüksek lisans
kendin adına konuş.yapamayınca dilimize vuruyor
ppuahhahahahaahhahaahhaha aahhahahahahahhahahhaaa yardın geçtinn beni
ben norveç,just italya.topik geyik olunca boynuz darbeleri kaçınılmaz oluyor galiba deyin bakim ha buraya hangi bayi toplantısına hangi ülkelere gidiyonuz
ne halt etmeğe ,temelli mi bir arkadaşa bakıp çıkacak mısınızben norveç,just italya.
topik geyik olunca boynuz darbeleri kaçınılmaz oluyor galiba deyin bakim ha buraya hangi bayi toplantısına hangi ülkelere gidiyonuz
buda ban va mı bano değilde geyik topicleri kontrol ediliyormu ?