mikrodalga fırın kullanıp işlenmiş gıda tüketen gıda mühendisi gibisin evlat olsan sevilmezsin just
Yok kız ben değilim o
Ben 2012de girdim
son gittiğim diyetisyende bildiğin morbidobez di nasıl topukladım nasıl topukladım anlatamam..lan madem psikologsun her hafta ne diye para veriyom ben psikoloğa..online beleş hizmet alsam ya sendenpsikolojisi bozuk psikoloğum la ben
son gittiğim diyetisyende bildiğin morbidobez di nasıl topukladım nasıl topukladım anlatamam..lan madem psikologsun her hafta ne diye para veriyom ben psikoloğa..online beleş hizmet alsam ya senden
çekiyoz ya napalım sırtımıza mı alalım ne istiyon yetemiyoz mu sana hey Allahım yaben de psikolog istiyorum ya biri de benim kaprisimi çeksin hmmk ya
Edeb okuyan psikolog ister misinjustholdmetightt: 36732861 .!.:ben de psikolog istiyorum ya biri de benim kaprisimi çeksin hmmk ya
çekiyoz ya napalım sırtımıza mı alalım ne istiyon yetemiyoz mu sana hey Allahım ya
Edeb okuyan psikolog ister misin
gel hayvan gel bu kollar seni de taşır kopta gelkucağına al salla beni okşa beni mrrr mrrrrrr
gel hayvan gel bu kollar seni de taşır kopta gel
Hiç değilse tecrübelile . Bu mobilin ağzına bip bu arada kendi kendine tepeye çıkıyor yorum yazarken fakıcam he[/QUOTE][QUOE="justholdmetight, post: 36732944, member: 49681"]komşunenelere bile ümit bağlıcam artık
Hiç değilse tecrübelile . Bu mobilin ağzına bip bu arada kendi kendine tepeye çıkıyor yorum yazarken fakıcam he
minik bi hayvanım ben kuyruklu azgın
kocaya kuma aldık iyi miminik bi hayvanım ben kuyruklu azgın
kocaya kuma aldık iyi mi
Rezil gibi alıntı yapıyorum hahahahaha
Ne yazmis cicimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün geceden beri girmiyodum ya whatsappa engelledin mi diye whatsapptan msj atmış benim ki cevap vereyim mi ne yazayım offff verem olcam bitti dedin daha ne msj atıyosun beee