ahandan yeni gördüm just gözüme güvenirim kesinlikle koyu renk saçlarla barbilere dönersin veveve demeden geçemeyeceğim benimkilere yaklaşmışınçamaşırlarını iyi seç yoksa sırt ağrılarıyla anladın sen ..inşallah
bi baktım dahada gözümü kapayamıyorum
göğüsler diyorum fizana gidecek ben 95 i zorladım 100e yaklaşıyorum eğer ki sutyenleri iyi seçmezsen ben gibi kronik ağrılarla boğuşursun diyorum kime diyorum
şimdi bu mesajı görenler göre göre orayı mı gördün diyecek ya yine de neyse
Justın memeleri bu konunun fenomeni.bi baktım dahada gözümü kapayamıyorum
göğüsler diyorum fizana gidecek ben 95 i zorladım 100e yaklaşıyorum eğer ki sutyenleri iyi seçmezsen ben gibi kronik ağrılarla boğuşursun diyorum kime diyorum
şimdi bu mesajı görenler göre göre orayı mı gördün diyecek ya yine de neyse
Justın memeleri bu konunun fenomeni.
ahahah ilk fotoya bakarak yorum yaptıydım neyse sapıklığımı tamamladığıma göre gidip karbonatlı suyun faydalarını okuyayım
hikayeci başın mı var koca psikolog oldun alda oku http://kidim2013.wordpress.com/2014...-karbonatli-su-zayiflatir-mi-alkali-beslenme/sponsor oldularbeni metalaştırıyısınız bini kullanıyısınız
bize de anlat
izledim al bahYaaa şu fotoyu bi ben göremedim anasını satıyım just beni de izle
hikayeci başın mı var koca psikolog oldun alda oku http://kidim2013.wordpress.com/2014...-karbonatli-su-zayiflatir-mi-alkali-beslenme/
zayıflama içinde değil de sağlam bir detoks için ve kronik rahatsızlıklardan kurtulmak için ve ve ve en önemlisi asidik olan vücudu alkali hale getirip sağlığımızı koruyabilmek için ...gölgelerin gücü adına KARBONAT diyebilirimizledim al bah
sen soruma cevap versene düdük
okuyamıcam özet geç sonunda noluyo karakter zayıflıyo mu
zayıflama içinde değil de sağlam bir detoks için ve kronik rahatsızlıklardan kurtulmak için ve ve ve en önemlisi asidik olan vücudu alkali hale getirip sağlığımızı koruyabilmek için ...gölgelerin gücü adına KARBONAT diyebilirim
Hangi soruna aşkitom telden görmedim
yavrum sen tıp bilminin bir yan dalı olan psikolojiyi okudun değil mi şimdi neden bindiğin dalı kesiyon insan azıcık motivasyon uygular karşısındakine yahuya benim sağlıklı şeylerle hiç aram yoktur zararlı şeyleri seviyorum ben
psikoloji mi okuyosun
Yok edebiyat fak ing bölümümya benim sağlıklı şeylerle hiç aram yoktur zararlı şeyleri seviyorum ben
psikoloji mi okuyosun
yavrum sen tıp bilminin bir yan dalı olan psikolojiyi okudun değil mi şimdi neden bindiğin dalı kesiyon insan azıcık motivasyon uygular karşısındakine yahu
Yok edebiyat fak ing bölümüm
Psiko nerden çıktı
mikrodalga fırın kullanıp işlenmiş gıda tüketen gıda mühendisi gibisin evlat olsan sevilmezsin justya pis pis şeyler yemek istiyom ben kızartma pasta ultra şekerli falan oyşşş
Yok kız ben değilim osanki sen mi sormuştun bana psikoloji seçeyim mi diye konuşmuştuk gibi karıştırıyor da olabilirim