- Emoji Skoru
- 7.128
- Puanlar
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canerin annesimiydi bu atanın mı?Semra kaynananın hakkını yemişim.
![]()
Semra kaynananın hakkını yemişim.
![]()
Ata'nınayy canerin annesimiydi bu atanın mı?![]()
gell gell,atanın annesi o zaman,ata öldü çünkü.Bunun oglu ölmedi miydi?
Baslık bigel, ben de gelem mi?
Bunun oglu ölmedi miydi?
Baslık bigel, ben de gelem mi?
Ata'nın
ben sana aşık olduğun zaman söylerim @breakingbadd!![]()
![]()
bide bu kadın benim oğlum medya şehidi diye oğlunun tabutu üstüne bayrak sermişti,ortalık yıkılmıştı o zaman.(fil hafızasıAynen, bunun yüzünden oğlundan ayırdığı kız kötü yola düştü, sonra da oğlan otel odasında aşırı dozdan öldü gitti.![]()
anlamadım?![]()
Hatırlamıyor musun kız? Aşıkım da aşıkım, ben aşık olduğunuz zaman size söylerim diye bağırıyordu
Özleyen varsa buyursun.
hiç bişi demedim o da şaşırdı neden demediğime kendi ayıldı bayıldı suç bastırdı....yuh,yolardım ben valla..![]()
eli yanmışsa yana atsaydı allah allah..
valla yolardım o acıylaaa.atamam işte attı hemde sırtıma attı![]()
Hay Allah iyiliğini versinanneme benziyorr ya..![]()
![]()
ya sanmam bilerek yaptığını(umarım benim düşündüğüm gibidir) da onunla hayat cidden zor orada hemfikiriz...Bilerek yapmış olamaz ya, o kadar cani olabilir mi dersin
Ay bilerek yaptıysa da boynu altında kalsın, öyle kaynanayla hayat zor, Allah yardımcın olsun vallahi![]()
gell gell,atanın annesi o zaman,ata öldü çünkü.
Aynen, bunun yüzünden oğlundan ayırdığı kız kötü yola düştü, sonra da oğlan otel odasında aşırı dozdan öldü gitti.![]()
işin garibi su dökülünce gögsümden süt akmaya başladı kendiliğinden.....içine işledi zaarvalla yolardım o acıylaaa.a