Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya herkes bi ismini söylesin 4just misshavisham yazcam diye yoruluyorum ben,fake isim olarak mahmut falan da diyebilirsiniz..esra (temsili)
![]()
ya herkes bi ismini söylesin 4just misshavisham yazcam diye yoruluyorum ben,fake isim olarak mahmut falan da diyebilirsiniz..![]()
Yok çiğköfte konusuna erkekmisin yazan arkadaşa dedim..Sana dermiym hiç.
![]()
Zuccaciye gibi bisey cikicak diye korkuyorum suanben ismimi söylesem varya yer yerinden oynar
ayrıca oyun bölümde isim tahmin etme topiğine yazdım ismim tahmin edene çeyrek altın hediye ediyorum![]()
kakılmış?ben ismimi söylesem varya yer yerinden oynar
ayrıca oyun bölümde isim tahmin etme topiğine yazdım ismim tahmin edene çeyrek altın hediye ediyorum![]()
Zuccaciye gibi bisey cikicak diye korkuyorum suan
kakılmış?![]()
bana hiçbir şey tuhaf gelemez arkadaşımın ismi şu: Paçoz..yok artııııık biz de abarttık ama kekini kabarttık
bu laf bdvye iyi gider yazdım bi kenara![]()
bana hiçbir şey tuhaf gelemez arkadaşımın ismi şu: Paçoz..
Ahandaaaaaa hahahahahahah ciddimi bu?seslenebiliyomusun?dertlesebiliyomusun?bana hiçbir şey tuhaf gelemez arkadaşımın ismi şu: Paçoz..
bana hiçbir şey tuhaf gelemez arkadaşımın ismi şu: Paçoz..
soyadını söylesem yıkılırsın burada ama özel hayata saygı..ahihohohhiigifisifsdisgzgdfgcfgcg![]()
Özür dileyerek şunu şuraya bırakayım..Bende hangi ismin tipi var sizce bilen varsa söylemesin..
![]()
evet ya ben aço,paço falan diyorum..
kısaltıyorum.Ahandaaaaaa hahahahahahah ciddimi bu?seslenebiliyomusun?dertlesebiliyomusun?
2yaş fazlam var benim ayçadan..ayça tipi var dedim ben msjı begendi ya la. ayça yani bildigimiz ayça. ayça_22 oturum açtı![]()
soyadını söylesem yıkılırsın burada ama özel hayata saygı..![]()
Enişteme selamlar, hürmetlerevet ya ben aço,paço falan diyorum..bu arada misshavisham tekrar söyleyeyim sevgilim nickini çok beğendi..
kısaltıyorum.![]()