Bikac ufak sorun.

8renkligokkusagi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
386
101
123
31
1. Surekli dislerimi gicirdatiyorum. Bilincli olarak degil. Bazen cenemin agridigini hissediyorum bi bakiyorum disimi gicirdatiyomusum, anca agriyla farkedebiliyorum. Ne yapabilirim bu konuda, cok rahatsiz oluyorum.

2. Bi donem cok istahsizdim, kus kadar yer doyardim. Simdi ne olduysa, yemek yedikten hemen sonra bile elim biseyler ariyor. Sakiz, seker, kraker vs. Sirf abur cubur degil salata gibi hafif seyler de olur. Hep bisey yemek istiyorum. Kilo almaktan korkmazdim hic ama artik kilo almayi gectim obez olucam diye korkmaya basladim. Havalar guzellesti istahim acildi desem, bu derece de olmaz ki. Midem nasil buyumusse, 12ye dogru tost yemistim 2ye dogru aciktim mesela. Saglam yemedigim icin desem, saglam yedigimde de aynisi oluyor. Canim biseyler yemek istiyo, saglam yedikten sonra beni sisirmiycek seyler istiyo canim. Cok yememis olursam da tekrar acikiyorum cok kisa sure icinde. Yemek yemeye asik oldum resmen, kendimi frenleyemiyorum niye boyle oldu ki..

3. Ve ben aciktigimda yada bazen tokken de oluyor, midemden cok ses geliyo ya bunu nasil engellerim? Ay rezil oluyorum. Gurul gurul, abidik gubidik sesler cikiyo midemden, insanlar baska yerimden cikiyo sancak o sesleri -.-

Bu 3 konu hakkinda rahatsizim, fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

1.sorun hakkında fikrim yok ama 2.ve 3. sorun için doktora giderek şekerine baktır derim.Şeker hastalığı sık sık ve çabuk acıkma yapar sürekli birşeyler yemek istersin.Acıkmanın yanında çok susama ve idrara sık çıkma durumuda var mı peki ?

dişşş olayı bendede varr cıldırıcaaaaaaaaam (((((((((((((( cözümü yokkk gibi bişeyy

canım gastrit olabilir sende ama söyleyeyim bu ücü bendede var işte .diş için cözüm bulamadım.ama diğer ikisi gastritten kaynaklanıyorr.bi ilaç var doktor verdi.onu iciyorum o mide sesleri duruyorçgittigim her ortamda rezil oluyodumm yaaaa

Aa evet, mesela gecen sene 5-6 saatlik bi mesafeye giderken sadece yola cikmadan bi yarim saat once filan wcye giderdim, bu sene hem o yarim saat oncesi, hem terminalde, hem yolda verilen molalarda geliyor. Hic rahatsiz olmazdim ama simdi yarim saat bile duramiyorum rahatsiz ediyor o his. Susama konusunda net bisey yok, susadigimdan degil de kendi istegimle iciyorum daha cok, yararli diye.
Tuzu cok kullanirim bana hep sen seker hastasi olcan der sevdicegim, oldum mu ki
Hangi doktora gitmem gerekiyo, hangi bolumden randevu alicam

amannn o diş gıcırdatmaa fenaaa piskolojik tedavi bile gördüm bunun için

dişşş olayı bendede varr cıldırıcaaaaaaaaam (((((((((((((( cözümü yokkk gibi bişeyy

Ya sorma, sunu yazmadan once bile gicirdattigimi farkettim biraktim, off. Sikintili donemler gecirdigimde oldugunu farketmistim bu olayin, senin hep mi oluyo yoksa sadece bu aralar mi?

Dahiliye doktoruna canım.Aile hekimide bakar şeker tahliline onada yaptırabilirsin sabah aç karnına, zaten çıkarsa dahiliye doktoruna yönlendirir.

Ya sorma, sunu yazmadan once bile gicirdattigimi farkettim biraktim, off. Sikintili donemler gecirdigimde oldugunu farketmistim bu olayin, senin hep mi oluyo yoksa sadece bu aralar mi?

keşke sadece stresli dönemlerde olsa razıyımmm.ama hep oluyor.dedemde var kardeşimde var bu sorun genetik galiba.at dişliği alalım dedi babam ama utanıyorum ondanda .bazenn gözüme vuruyor agrısı uyandıgımda ayaga kalkasım gelmiyor agrıdan

Himm. Ya aynen ben de rezil oluyorum. Kendim de cok rahatsiz oluyorum. Karnim da tok oluyo ama tuhaf tuhaf sesler geliyo, aciktigimda da normal bi guruldama degil ya

Bağırsak paraziti yani kurt filan olmasın ,çocuklarda diş gıcırdatması yaparmış ama büyüklerdede yaparmı bilmiyorum. :44::44::44:

amannn o diş gıcırdatmaa fenaaa piskolojik tedavi bile gördüm bunun için

Gercekten mi :O sonucu ne oldu peki, hangi noktoda doktora gittiniz, ne onerdi gecti mi

Dahiliye doktoruna canım.Aile hekimide bakar şeker tahliline onada yaptırabilirsin sabah aç karnına, zaten çıkarsa dahiliye doktoruna yönlendirir.

Anladim, tesekkur ederim

At disligi ne ki ilk defa duydum -.-

Himm. Ya aynen ben de rezil oluyorum. Kendim de cok rahatsiz oluyorum. Karnim da tok oluyo ama tuhaf tuhaf sesler geliyo, aciktigimda da normal bi guruldama degil ya

biliyorum canım kesin net olarak söylüyorum sende gastrit cıkacak...cünkü aynısı oluyodu bende.tok oluyorum azıcık bi çay icim sesler başlıyodu.bazen öyle bişey yemeden oturayım yine cıkıyodu ses herkesin ortasında.ya ben utanctan yerin dibine giriyodum .bazısıda inanmıyo mideden geldiğinee dalga geciyolar.vakit kaybetmeden doktora git cünkü gastrit asitle ilgili bi olay midene bakteri yayarsa türlü hastalıklar oluşur.

Bağırsak paraziti yani kurt filan olmasın ,çocuklarda diş gıcırdatması yaparmış ama büyüklerdede yaparmı bilmiyorum. :44::44::44:

Iyyy cok tiksinirim kurtlardan filan iyy bi tuhaf oldum. Bi dahiliyeye gidicem bakalim, sekerime baktiricam. Kurt olup olmadigini hangi bolumden ogrenebilirim ki

Gercekten mi :O sonucu ne oldu peki, hangi noktoda doktora gittiniz, ne onerdi gecti mi

Anladim, tesekkur ederim

At disligi ne ki ilk defa duydum -.-

at dişliği şu cnm atlar yarış yaparken agzına dişlik takılır dillerini ısırmasınlar diye..ondan bahsediyo babamda.yani diş şeklinde plastik bi aparatı gece agzına takıp öyle uyuyosun.takiiii diş gcırdatma sorununu bilincin unutup ortadan kaldırana kadarr

Ayy. Peki bunun icin hangi bolume gitmek gerek? Bi bos gunum vardi cuma, o da dolcak anlasilan :)

Kullanip faydasini goren var midir ki. Yurtta kaliyorum ya onu da takip uyuyamam ki pff

Dis konusunda doktora git sana dis icin bisi veriyo adino tam bilmiyorum dislik gibi bisi sanirim gece yatarken onu takiyosun, o engelliyo

Miden icinde, mide suyunda sorun olabilir onda da doktora gitmende fayda var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1. Sorun bende de var. Dis hekimine gidiyosun disine gore kalip yapiyor. Gece yatarken takiyosun. Ama daha hesapli olsun dersen standart boyda eczanelerde falan satilan daha basit seyler var onlar da ise yariyormus.

Kullanip faydasini goren var midir ki. Yurtta kaliyorum ya onu da takip uyuyamam ki pff

Yurtta kalmakla ilgisi yok ki. Kutusu var. Seffaf plastik bisey. Uyucagn zaman takip sabah cikariyosun. Cok pratik bisey. Ise yaramak derken onu takinca sikamiyosun disini sabah cenen agrimiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…