Bikac ufak sorun.

Gercekten mi :O sonucu ne oldu peki, hangi noktoda doktora gittiniz, ne onerdi gecti mi

Anladim, tesekkur ederim

At disligi ne ki ilk defa duydum -.-

nöroloji uzmanına gittim ilaç verdi olmadı piskiyatrise gittim anti depresan verdi stresten oluyo dedi sonra anti depresanı bıratım ve atarax a devam ettim

son bi haftadırda yastığımı değiştirdim ilacıda bıraktım sorun yok çok şükür şu at dişliğimi nedir ondan almıştım ama midem bulandı hiç kullanmadım

diş gıcırdatmayı ben çok geç farkettim ve çenem sakatlandı suan plak takıyorum ama olan oldu ne fayda
Mİdenden gelen sesin nedenleri; sık yemek yemen,acıkman,midende bakteri olması veya midenin hava dolması olabilir seninki çok sık yemekten sanırım :)

Mide icin ne doktoruna hangi bolume gitmem lazim

Yurtta kalmakla ilgisi yok ki. Kutusu var. Seffaf plastik bisey. Uyucagn zaman takip sabah cikariyosun. Cok pratik bisey. Ise yaramak derken onu takinca sikamiyosun disini sabah cenen agrimiyor.

Hi arkadas ondan da ben utaniyorum demis de ben cok belli olan bisey zannettim. Gerci saglik bu dimi kim ne diycek. Arastiriyim bunu aliyim ya konuyu acarken bile gicirdatiyodum, asiri sinir bozucu

Herkesin bünyesi bedensel tepkileri farklıdır.Doktora gitmelisin.En sağlıklı cevabı doktordan alırsın.

Gecmis olsun ya valla ya cok yemekten herhalde

Iste benim de stresli donemlerimde oluyo bu. Ama anti depresan mi verilirmis bunun icin ya -.- bisey sorucam canim niye bulandi? Benim de cok kolay midem bulanir de agizla ilgili seylerde. Kullanamaz miyim ki

dahiliye ye gitmen gerek cnm

Tesekkur ederim canim

Hi arkadas ondan da ben utaniyorum demis de ben cok belli olan bisey zannettim. Gerci saglik bu dimi kim ne diycek. Arastiriyim bunu aliyim ya konuyu acarken bile gicirdatiyodum, asiri sinir bozucu

Dis gicirdatma aparati. Bak netten. Genelde sinirli tiplerde olur bu mide de ayni sinirsel. Bu aralar bi sikintin mi var? Mide icin gastroentroloji bolumune gidicen.

Son düzenleme:

plastik olduğu için midem bulandı tatlım ağzımda öyle bişeyle asla uyuyamazdım

Herkesin bünyesi bedensel tepkileri farklıdır.Doktora gitmelisin.En sağlıklı cevabı doktordan alırsın.

Gidicem en kisa surede

Dis gicirdatma aparati. Bak netten. Genelde sinirli tiplerde olur bu mide de ayni sinirsel. Bu aralar bi sikintin mi var? Mide icin gastroentroloji bolumune gidicen.

Sinirli bi yapim var fazlasiyla evet, net bisey yok aslinda ama hersey ust uste geliyo. Herseyi de dert ederim ben yapi olarak. Pf. Gastroentroloji mi :O oyle bi bolum mu var, cok cahilim

plastik olduğu için midem bulandı tatlım ağzımda öyle bişeyle asla uyuyamazdım

Benim kurdan bile midemi bulandirir. Bakalim kullanabilcek miyim

sınırlerını bozan bıseyler var..yada boşluktasın..

en azından ben böyleyken bu dedıklerını yapıyorum..

Canım enfeksiyon hastalıkları uzmanına gir şiş gıcırdatma çok fazla acıkma kurt bağırsak paraziti gibi geldi onlar gerekli testleri yaparlar zaten bu arada kilo alıyor musun bu kadar çok yemeye

sınırlerını bozan bıseyler var..yada boşluktasın..

en azından ben böyleyken bu dedıklerını yapıyorum..

Aynen oyle

Canım enfeksiyon hastalıkları uzmanına gir şiş gıcırdatma çok fazla acıkma kurt bağırsak paraziti gibi geldi onlar gerekli testleri yaparlar zaten bu arada kilo alıyor musun bu kadar çok yemeye

Hic bilmiyorum tartilmaya firsatim olmadi bayadir, en son 48dim simdi cuma gunu eve gidince tartilicam. Kilo almis hissediyorum bakalim.

6ya cegrek kala yemekten kalktim. Yarim saat oldi, bi cikolatali gofret ve kek yedim -.- gidip sakiz alicam en iyisi

1. Ve 2. Sorun zatn birbiriyle bağlantılı psikolojik..

Yeme bozuklugunuz dürtüsel..bende aynıydım terapiden sonra düzeldi herşey..

3 hakkında hiçbirfikrim yok açıkçası

Ya sorma, sunu yazmadan once bile gicirdattigimi farkettim biraktim, off. Sikintili donemler gecirdigimde oldugunu farketmistim bu olayin, senin hep mi oluyo yoksa sadece bu aralar mi?

yorumları okumadım. gecemi diş gıcırdatıyosun gündüz mü?

Aynı sorun bende de var her gece eşim uyandırıyor beni "kalk dişlerin dökülecek" diye

sakız daha çok acıktırır :26: bir de gıcırdarttıgından dolayı zaten diş yıpranıyor, sakızla kırılır bile... tecrubeyle sabit :)

1. Ve 2. Sorun zatn birbiriyle bağlantılı psikolojik..

Yeme bozuklugunuz dürtüsel..bende aynıydım terapiden sonra düzeldi herşey..

3 hakkında hiçbirfikrim yok açıkçası

Of ya bu psikoloji ne tuhaf bisey..

Gece gunduz farketmiyo, surekli

Evet o da var, ama agzim mesgul olsun ki gicirdatmiyim diye dusundum. Baska care bulamadim. Bilincsiz yapiyorum yaa dislerim agriycak artik of

Of ya bu psikoloji ne tuhaf bisey..

Gece gunduz farketmiyo, surekli

Evet o da var, ama agzim mesgul olsun ki gicirdatmiyim diye dusundum. Baska care bulamadim. Bilincsiz yapiyorum yaa dislerim agriycak artik of

seni çok iyi anlıyorum bu konuda bilgim yok ama bir git doktora derim. bende 15gündür olmuyor olsada az oluyor sanırım eşim uyandırmıyor ve çenemin ağrıdığını hissetmiyorum çünkü. Ama devam ederse yine kesinlikle doktora gideceğim, artık diş mi olur psikoloji mi bilemem :)

Ne guzel, insallah daha hic olmaz. Aa evet ya bi de o var, disciye mi gitmek lazim yoksa direk psikologa gidip disimi gicirdatiyorum mu demek lazim :)

Mide rahatsızlığına iç hastalıkları veya alt dal olarak gastroenteroloji bölümüne başvurulabilir, belki dahiliye bölümünede gidilebilir o da iç hastalıklara bakar, o seni başka bi bölüme aktarabilir duruma göre. Diş olayınıda geç olmadan hallet derim, dişlerine zarar verir o gıcırdatma. Geçmiş olsun.

Tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…